Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi18
tag
Hello mindenki ma lettem"boldog tulajdonosa" egy HIS 2600XT-nek 512-es. Nvidiáról váltottam, lassan kezdem megbánni. Problémák tömkelegével találkoztam. Beraktam előtte lenyestem az nvidia drivereket. Elindult a gép szép minden, se hálózat nem volt meg még 1-2 dolog amiről fogalmam nincs ilyen smbusz és hasonlók de eddig ezzel nem volt probléma. Fleraktam a gyári cd-n lévő drivert, valamint az alaplapiról ami kellett neki. Most már kép normális de, az everest nem ismeri fel a GPU-t ahogy a tulajdonságoknál ahol felbontást lehet állítnai rámegyek a speciálisra és csak 5 fülecske van, holott többnek kéne lennie. Vlamint játékoknál textúrahibás az egész cumó + filmek lejátszásánál hatalmas zöld kép fogad, már teljesen kiakaszt
Mi lehet a gond légyszi válaszoljatok
köszi
8.43-as driver van fennt. de a hisen újabb nincs fenn ehhez a típushoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest