Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Probiker
üzenetére
Asus silent széria elég szarul sikerült eddig, még az MSI hasinszőrű megoldás is kevésbé melegedős szerintem.

Amúgy nekem HIS iSillence volt X1650XT-ből, és plusz ventik nélkül ment jól, a GigaByte-nak meg elég jó a passzív hűtése, legalább is Silent Pipe II-es 7600GT-k okésak voltak. (A Silent Pipe I-es 7600GS már nem annyira sajnos), és a SP3-ról is jókat hallottam. Szóval ha mindenáron passzív, akkor én pont a GigaByteot javasolnám. Azért vásárlás elött nézz utána fórumokon ... és mivel itthon eddig nem nagyon volt kapható, kinti fórumokon, hogy mennyire melegszik.
Amúgy mire lesz ha nem játékra? Mert ha csak videora lesz, akkor egy lassú DDr2-es 2600Pro, vagy 2400Xt nem jobb lenne? Azok biztos kevésbé forróak.
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lexus, Toyota topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest