- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Micro Four Thirds
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
Aktív témák
-
válasz
wmarci #25548 üzenetére
Félre értés ne essék, de akarok senkivel kötekedni, úgyhogy elnézést, ha túl érdes lett a hozzászólás, nem sértésnek szántam. Csak a "x proci alatt az y videókártya" dolognál én felhoznám a "z felbontás és grafikai beállítások" kérdését is (minél nagyobb felbontás, minél nagyobb FSAA). Abban egyetértek, hogy egy felső kategóriás videókártyához jó dolog, ha van egy komolyabb CPU, de especiel a 4 magot már megkérdőjelezném (én is csak egy E8500-ast vettem az X2 mellé).
Természetesen mindenkinek megvan a témában a saját véleménye, én csak szeretném a saját véleményemet is hangoztatni, mert más nem nagyon teszi, és akkor meg unalmas a topic. ^^
-
válasz
wmarci #25536 üzenetére
Már nem azért, de ez a "milyen videókártyához milyen proci illik, mi nem illik" nagyotmondás akkor marhaság, mint ide Nagykáta. Tegnap a kártyát a szemetelés miatt beleraktam a kártyát a másik gépembe, amibe egy AMD A64X2 4400+ van, semmi gond nem volt vele, a fent lévő játékok kipróbálva, 1920x1080, oké, fut szépen, no akkor húzzuk max.-ra az élsimítást, jó, így is szépen fut, király. G92-es Gf8800GTS-en az élsimítás olyan VGA limites volt, hogy csak na, EVE-ben nhancerben belőtt 3x3 MSAA beállításnál volt még viszonylag játszható a játék, 4x4-ben diavetítés lett.
Ha valaki nagy felbontáson, magas FSAA értékkel nyomul, akkor még ma is előbb ütközik VGA, mint CPU limitbe...
-
putti
aktív tag
válasz
wmarci #15376 üzenetére
Elég nagy monitorom van 24" samsung, a natív felbontása 1920*1200. Kicsit hosszabb távra tervezek venni videókarit, igaz sok game nem használja méga 2gb memót, de szerintem crysis ebben a felbontásban very high-on néha megkajálja az 1300-1500Mb-ot is. De lehet tévedek. Tudom nem jó példa, mivel ez nagyon optimalizálatlan game, de biztos lesz pár olyan is ami később jelenik meg és ekkora felbontásban megeszi a 1,5gb-ot is esetleg kihasználja a 2gb-ot.
Szóval esetleg tudod hogy mikor jelenik meg a boltokban a 2gb-os verzió? Eddig csak annyit olvastam hogy kb 60 dollárral lenne drágább mint az 1gb-os tesója. Persze nálunk lehet az 60 euro lesz.
-
cizoe
őstag
Én bízom továbbra is a beígért augusztus végében... A kártyákat már gyártják, egyedül a driveroptimalizácio folyik még. Meg gondolom a ramok is lassitják majd a dolgot, elöször inkább a sima 4870nek had jusson elég, aztán jöhet az x2-es. Ha ez igaz, reális lehet a nyár vége-ősz eleje.
-
-
leviske
veterán
Szerintem egy magasabb órajelű 4magos... szerintem...
Egyébként most is csak azt tudom mondani, hogy ha nem akarod 1 éven belül cserélni, akkor 4magos.
(#3928) Keldor papa : jó neked, hogy neked CF képes a lapod....
Mind1, ha annyira szükségesnek látom majd a CF-et, akkor cserélek X2-re....
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- Micro Four Thirds
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest