Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
Melyik most a legjobb Londoni olimpia alkalmazás?
-
neo-geo
senior tag
Valahogy el lehet tüntetni vagy kiiktatni a feloldó képernyőt? Nem is értem mire jó ha a képernyő ki van kapcsolva hiába nyomod nem történik semmi, ha meg felébresztem mindig tologatni kell azt a szart felfele ezt kellen megszüntetni ha lehet. A teló rootolt.
-
neo-geo
senior tag
Bedöglött a a play áruház a telefonomon, nem tudok semmilyen programot letölteni, elkezdi a letöltést de nem történik semmi. A play gyorsítótárát már töröltem de nem javult meg. Hogy tudnám helyrehozni újra hogy jó legyen?
-
neo-geo
senior tag
Valaki tudna ajánlani egy jegyzettömb widgettet, amit ki tudok tenni a kijelzőre 2x2 vagy 2x3-as méretben.
-
neo-geo
senior tag
Létezik olyan alkalmazás amivel lehet az M1 adását követni teloról? Vagy hogy lehetne ezt kivitelezni?
-
neo-geo
senior tag
Ha készítettem biztonsági mentést a PC suittal a 2.3.4 elötti droidról, és visszakarom a mentést rakni akkor a droid rendszer is visszaáll 2.2-re? Vagy marad a mostani 2.3.4-en?
-
neo-geo
senior tag
válasz
idegenufo #29236 üzenetére
Nem tudom hagy milyen telód van, de nekem mióta megvan az LG optimus black, lassan két hónapja ezen a legjobb az sms írás a többi telómhoz mérve. Állítva írok a gyári LG billentyűzettel és a prdektív bekapcsolva, és egyszerűen nem tudok rontani vagy hibázni max. ha nincs a szótáramba még az a szó amit leszeretnék írni. De gyorsan mentem és legközelebb már azt is tudja. Az elöző Samsungom is érintősön volt de predektív az nem tette ilyen jól a dolgát mint az LG.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest