- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
myke01 #49342 üzenetére
Titaniumot nem ismerem felhasználói szempontból, 1x-2x csak belenéztem mit tud, meg ugye sokat hallottam róla, milyen "mahinációkat" lehet vele végrehajtani.
Én a kezdetektől a MyBackup (root)-ot használom.
Amire nekem kellett teljesen jó: alkalmazások+adatok, névjegyek, sms/mms, hívásnapló mentése és tud időzített mentést is ezekről.
Nálam pl. be van állítva naponta 01:00-ra az időzített hívásnapló, sms, kontakt mentés (biztos ami biztos), 5 naponkénti felülírással.
És mindez ingyenesen!A Pro annyiban különbözik, hogy van benne egy My Toolbox nevezetű szolgáltatás, amely tulajdonképpen egy alkalmazáskezelő az alábbi funkciókkal:
Fagyasztás, felolvasztás, cache törlés, adatok törlése, eltávolítás, kényszerített bezárás, Play link törlés, ugrás a Play linkre.(#49343) xSide: System-be rakott appok adatait nem tudja, viszont tud még könyvjelzőket, rendszerbeállításokat, riasztásokat, naptár adatokat, lejátszási listákat és APN-eket menteni.
-
Necc
addikt
válasz
myke01 #49339 üzenetére
TI backup a win, egyértelmüen...
Nemcsak hogy ezerszer többet tud, de az egyszerü földi halandónak nem kell megnyomnia azt a bizonyos menü gombot, nem kell hosszan nyomva tartania az ujját sehol, csak egyszerüen tapicskolnia kell, és máris le van tudva az "agyonbonyolítás".
Egyedül a GUI nem annyira csicsás (egyszerü, sablonos) az egyszerü földi halandó számára, de ez rövid használat után megszokható.
Amibe beleköthet a mezei júzer, az a túlzsúfoltság, igyekszik a rendszer minden szükséges infót bepréselni a felületbe, de ez a beállításokon belül mérsékelhetö (pl. az app listát hozza be alapból). -
válasz
myke01 #47686 üzenetére
Próbálj meg alkalmazásfüggő jelszóval bejelentkezni: https://accounts.google.com -> Biztonság -> Alkalmazások és webhelyek engedélyezése -> Szerkesztés -> Jelszavad -> 2/1. lépés: új, alkalmazásfüggő jelszó létrehozása -> Dolphin Mini -> Jelszó létrehozása. Szóközök nélkül ezt a jelszót írd be a Mini-be.
-
( V )
veterán
válasz
myke01 #45560 üzenetére
Top 5 alternative browsers to Chrome for Gingerbread users!
+1 ilyent találtam, nemtom mennyire valódi:
Google Chrome(Ported) for Eclair and Gingerbread -
TRob1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest