Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #47894 üzenetére
Me' éjféltől repzajmódban van... Tudod ha alszok, még annyit se használom mint nappal.
Huh, de könnyű mindenkinek minden hülyeséget bedobni, mikor sokan sírnak hogy reggeltől estig se bírja úgy hogy hozzá se nyúlt.
Amúgy itt tényleg csak full kockák vannak, egy átlag ember sem akad?!?
(#47892) nimfas:
Tudod, Én meg inkább az asszonyt baxtatom a telefon helyett, meg a strandon nyomatom a sört (ahová el sem viszem a telefont, hú micsoda szentségtörés!!!)...stb.
-
TRob1
veterán
válasz
randras #47890 üzenetére
Nem vagyok az, soha nem is állítottam. Én az vagyok akinek van a telefonon túl is élet. Nem nyomkodom reggeltől estig, soha nem is nyomkodtam, még gyerekkoromban sem.
Amúgy nem ez a jellemző, sőt, a kb 2 hónapos ics használat alatt még sosem értem el 5 napot, ez ma volt először, csak pont kapóra jött arra, hogy még készenlétben sem érhető el 4-5 nap, meg még 3 se.
Egyébként 1:35 perc volt a bekapcsolt képernyő... ami ugye nem is számol, ha pl. telefonálásra használja a telefont az ember.
De itt csak a készenlét volt a lényeg...
(#47891) air:
Talán mert így megkapom mindig a méleket, és ha jelez, ránézek.(vagy akár a frissítéseket, vagy ha épp kell vmi nem kell a csatlakozásra várni...stb. Tudod, kényelem... nem gyúrok az akkuidőre
)
-
RaZroX
addikt
válasz
atillaahun #47884 üzenetére
Hát igazából csak a Defendernek találtam meg a fájljait, át másoltam a másik telefonra a helyére, felül írtam de nem működik. Van bármi más megoldás ? Nagyon fontos lenne.
-
ncc1701
veterán
válasz
Ferenc9292 #47874 üzenetére
Örülj a 3 napnak, kiváló eredmény. Amúgy meg csere motorola razr maxx-ra. Abban ugye 3200-as akku van.
-
TRob1
veterán
válasz
Ivanovich #47878 üzenetére
Én használom elég gyakran (többek között ma is) Chrome alatt, eddig még nem volt gondom. Amúgy mindig a kliens által megadott ip-n jelentkezem be, jelszó meg fix-re állítva...
(#47880) €uro:
Nagyon szívesen.(#47875) atillaahun:
"Az okostelefonok nem tudnak 4-5 napos üzemidőt. 3 naposat sem. 2 napot esetleg ha a zsebedben vagy az asztalon pihen."Hihi:
(Jah, amúgy AirDroiddal másolva
)
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #47884 üzenetére
Ha egyik sem nyert, akkor minimális esély van még a /data/data-ra, de ott inkább csak az alapbeállítások tárolódnak, mentések nem annyira.
Plusz ehhez már Root is kell (vagy adb), amit gondolom nem akarsz. -
RaZroX
addikt
Üdv!
Vettem egy Ace 2-t és az előző telefonomon lévő játékoknak a mentését szeretném áttenni az ace 2-reDefender 1,2
OneT Draw
OrbitalLehetséges ? És ha igen akkor hogy ?
-
atillaahun
veterán
Hát valóban nem, mert a fogyasztás 80-90%-át kellene kitennie ha logikusan gondolkozunk.
Nem pedig a készenléti állapotnak 40-50%-okat. De ebbe ne menjünk bele, írtam már kisregényt korábban a gyári akkustatisztika hitelességéről - csak felbaszom magam rajta, hogy lehet így kiadni egy rendszert... -
Deck
titán
válasz
Ferenc9292 #47876 üzenetére
Cella készenlét a gond, nem szabadna ennyinek lennie.
-
Ivanovich
csendes tag
Airdroid hajlandó nektek működni?
Nekem se Chrome-al se Opera-val nem megy. Vagy egyáltalán nem hajlandó bejelentkezni, vagy csak az éppen kiosztott IP címen (Opera legtöbbször ezen sem)
Esetleg valami alternatíva van?
-
atillaahun
veterán
válasz
Ferenc9292 #47876 üzenetére
Ez így már mindjárt más. Ebből tényleg nem lesz 4-5 nap, de valszeg 3 sem.
Igen valami elég nagy valószínűséggel zabálja a procit.
Az én kedvenc programom a System Panel (fizetős változata), az indokolatlan merülés kinyomozására. -
Ferenc9292
csendes tag
válasz
atillaahun #47875 üzenetére
Csak az a furcsa,hogy pl.: ma délben 70%-os akku töltöttség volt, mostanra 30%-ra csökkent - végig készenlétben volt!!
Cella készenlét: 49%
Telefon - tétlen: 48%
Kijelző: 2%
Ezek normális adatok?
Nem lehet,hogy a háttérben futó alkalmazások húzzák le ennyire az üzemidőt? -
atillaahun
veterán
válasz
Ferenc9292 #47874 üzenetére
Mielőtt még más megteszi csúnyábban, én finoman fogalmazok.
Az okostelefonok nem tudnak 4-5 napos üzemidőt. 3 naposat sem. 2 napot esetleg ha a zsebedben vagy az asztalon pihen. Ha még használnád is őket, akkor legfeljebb egyet.
A lényeg, hogy nem fogunk tudni tippeket adni hogy húzd ki 3-4-5 napig. Azon kívül persze, hogy repülő módba rakod a fiókba.
Akksikalibrálás pedig nem létezik. -
Ferenc9292
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni Motorola defy+ akksi üzemidő visszaállítás ügyében.
Elég zavaró,hogy a kezdeti - 3,5 hónappal ezelőtt - 4-5 napos üzemidőt produkáló akksi, 3 nap alatt lemerül átlagos használat mellett.
Akksi kalibrálás megtörtént, utána egy töltésig helyreállt, de már megint vacakol!
Kérem aki tud segítsen!
Előre is köszönöm!Üdv.
Feri -
€uro
őstag
Van már olyan program, aminek a segítségével a PC-n keresztül úgy tudom irányítani a telefont, hogy a monitoron a mobil kijelzőjét látom, és az egérrel imitálom a képernyő-érintést? A telefon kijelzője jó esetben ilyenkor ki van kapcsolva - mert minek legyen bekapcsolva.
Másik alkalmazás, amit keresek, hogy segítségével úgy tudjak telefonálni, hogy a PC mikrofonját és hangkimenetét használom - mint, amikor Skype-on beszélgetek valakivel a számítógép előtt.
-
€uro
őstag
Nem használtam még a webes felületét a Gmail-nek, de meg fogom nézni. Köszi.
Másik kérdés. A mobillal bejelentkeztem a Gmail fiókommal a Google Play-be. Innen tudok alkalmazásokat telepíteni. A PC böngészőjében is be vagyok jelentkezve ugyanazzal a Gmail címmel a Google Play oldalára, de innen nem tudom telepíteni a alkalmazásokat. Azt írja, hogy én még nem használtam a Google Play Áruház alkalmazást... Mi lehet a gond?
-
€uro
őstag
Kicsit összekuszálódtak a kontaktjaim. Az ilyen-olyan szinkronizálások által valószínűleg Skype-os, Facebook-os és egyéb kapcsolatok is bekerültek a Gmail-es listába így sok duplázódásom és üres nevem van.
Ismertek olyan alkalmazást, amivel viszonylag egyszerűen rendbe lehet tenni a kapcsolatokat? Esetleg ha automatikusan felismeri a program az összetartozó vagy dupla bejegyzéseket, amiket egybeolvaszt, az sokat segítene.
-
gereke
tag
Sziasztok,
Emelkedő csengőhang programot keresek ICE-ra.
Régen az IncRinging-et használtam, de sajnos ICE-on nem működik.Pedig a fejlesztőnek is írtam.
Próbáltam már a RisigRing és a IncreasingRing -et is, de ezeknek is van hibájuk vagy el sem indul ICE-on.
Tudna valaki ajánlani hibátlanul működő emelkedő csengőhang programot ICE-ra!
Kösz.
-
VD
őstag
válasz
darvinya #47860 üzenetére
Kedvencek be vannak állítva már vagy 3 éve. Ez 10-en akárhanyadik droidom és 2.3-val a gyári app.-val működött hibátlanul.
Most ha rányomok a híváslistára, nem történik semmi, majd pár perc múlva dob egy FC ablakot. Lefotóznám azt is, csak már leszedtem az alkalmazást. Jó lett volna, mert már megszoktam. De most már mindegy, ezt a pár hetet kihúzom nélküle. -
Ivanovich
csendes tag
Valamilyen jó aksi feszültség figyelőt tudnátok mondani? Érdekel, hogy mi mennyit használ átlagos használattal + készenlétben meg ilyesmik
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Tudnátok ajánlani egy jó kis megbízható rendszertisztító alkalmazást ? Előre is köszönöm !
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #47847 üzenetére
Én meg ezt használtam a Go előtt.
De Go jobban tetszik.
Meg amúgy 1x1-et ki lehet rakni alapból is, extra app nélkül (ICS alatt tuti, de emlékeim szerint a CM7 alatt is lehetett)Nálam asszonynál pont nem dob fel semmit, Ő fix hívásra van belőve, a többi kontaktnál dobja fel hogy épp mit akarok (hívás, sms, mail, lakcím a maps-en)
-
€uro
őstag
-
Misua
senior tag
Üdv!
Mely progi ajánlatos .VOB fajl lejátszásához? Fent volt már MX Player, HD Video Player Free, VLC Direct Pro Free...azt nem valami jók.
A lényeg: van egy rakás dvd sorozattal (dvd lejátszóhoz), dvd-n 2 mappa van: Audio_TS (üres) meg Video_TS (.bup, .ifo, .vob). DvD lejátszón jól müködik - van főmenü meg stb, itt a telcsin meg megjelenik pár csonka videó azt ennyi...szóval szertnék ha telcsin úgy müködjön mint dvd lejátszón -
zho-lee
addikt
Sokáig használtam én is.
De aztán megismertem a Contact Widgetet.
Ez a régebbi "kisebb" androidokon is elfutott, kiteszi 1x1-ben a contact fotóját (ha van), és be is kell állítani, mit szeretnél: hívni, sms, stb.. én az "open default dialog"-ot jelölöm.
Ezután ha rábökök pl. az asszony fotójára, az nem üt vissza, hanem feldobja egy új ablakban, hogy mit szeretnék vele. (az nincs benne...)
egy próbát megér szerintem, aki ilyet keres.
-
darvinya
titán
-
€uro
őstag
Sziasztok!
A korábbi SonyEricsson Neo telefonomon volt olyan widget, ami 4x3-as helyen kis képecskékkel mutatta a kapcsolataimat. Két fülön lehetett kiválasztani, hogy a kedvenc ismerőseimet vagy az utolsó hívásaimat jelenítse-e meg.
Most egy Sony Xperia S mobilom van. Ezen nincs ilyen widget. Rákerestem a GooglePlay-en, de még nem találtam meg ezt vagy hasonlót.
Ha tudjátok a widget nevét, vagy ismertek hasonlót, kérlek segítsetek!
-
raver
aktív tag
Valakinek valami ötlet?
Tegnap még simán tudtam használni az Airdroid-ot a web.airdroid.com-al. Ma este viszont a telefon kiírja hogy sikeres csatlakozás és nem történik semmi. Viszont ha a telefonon jelzett ip-t írom akkor simán megy. -
darvinya
titán
Magáért beszél.
-
-
kaller1
veterán
Automata online/offline időzítő appot tudnátok ajánlani?
-
TRob1
veterán
válasz
#40993792 #47825 üzenetére
Na látod, ez igaz. Ez csak tőled lenne úgy ahogy hiteles, hisz te telefonról nyomod mert az a kényelmesebb (Én meg ugyebár PC-ről, me' nekem meg az
És természetesen a "fotósoppolt" kamuképek a specialításom, me' az jujjdejó
)
ui: Na jó, bevallom, ez kamukép. Nem is lehet wifizni repülőmódban... aki nem hiszi, járjon utána.
-
Z0C!
őstag
Tudtok-e esetleg olyan chat alkalmazást mint pl:
- Viber
- Whatsapp
- Kakao
- KiKolyan kellene ami popupban jelenítené meg az új üziket...
-
JulesC
tag
Sziasztok!
YouTube alkalmazással lenne olyan problémám, hogy Channel feed-et mutat, így láthatom minden feliratkozásomnál, hogy kommentál vagy lájkol valamit.. Nem lehet beállítani, hogy csak a feltöltéseket mutassa és a lájkolásokat, kommenteket ne, mint az asztali YouTube-nál? -
ncc1701
veterán
válasz
mogyesz #47718 üzenetére
Thx a választ, kb ennyi időm van.
Cisco vpn fajtájáról gőzöm sincs, mert van egy pcf fájlunk, amit a tulaj adott, azt beadom a windowsos cisco kliens proginak, és megy. Androidon a pfc-t nem eszi semmi. A vpnc-be beadtam, amit tudtam, de group pwd-m nincs, a pcf-ben csak a hash lakik, abból meg nem lehet visszafejteni, mi lehetett a pwd, szóval ez is zsákutca. Cisco AnyConnectben még ennyi beállítási lehetőség sincs.
A windowsos vpn-ek pptp-k, illetve van l2tp/ipsec is.
Azt már feladtam, h a céges juniperre be tudjak jelentkezni androidról... A többi üffél kapcsolatát még nem próbáltam, mert a fennti cisco-s üffélhez lenne roppant jó, ha be tudnék lépni.
-
gatto_
senior tag
válasz
#40351744 #47812 üzenetére
Igen, nekem a HTC-ben is ki lehet a gyári telefonkönyvben választani, hogy melyik fiókot (twitter, facebook, skype, sim, stb..) akarom látni, sőt a facebooknál még azt is külön, hogy csak azokat, akiknek van telefonszámuk. De nem hiszem, hogy ezt minden telefon ugyanígy tudja. Azért kérdeztem tőle a telefon típusát...
-
törölt tag
válasz
gatto_ #47810 üzenetére
Akkor esetleg még azt lehetne megpróbálni hogy: nekem Xperia Pro-ban a kapcsolatok-nál, a menü gombbal megjelenik egy olyan beállítás, hogy " megjelenítés "...ott fel vannak sorolva azok az appok amikből tudja az embereket megjeleníteni számodra....pl Whatsapp, Google, Facebook...és itt elvileg ki tudod kapcsolni a megjelenítésüket
Hoppá, ez (#47807) vinikorn-nak, bocsánat.
-
vinikorn
aktív tag
A facebook app teleszemeteli a telefonkönyvet a facebookos ismerősökkel. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
aminat
tag
Egy olyan óra alkalmazást keresek amelyben az ébresztőn kívül van stopper és időzítő is és a tapasztalatok szerint megbízhatóan működik. Előre is köszönöm!
-
H_András
tag
Sajna ennyire nem értek hozzá. Amikor beállították laptopon a netet, akkor is vagy hat helyen állította a szaki a protokollokat miegyebeket, plusz még jelszót nevet stb hogy csatlakozzak. Ezt azóta én magam is meg tudom már csinálni windows alatt, de az androidos wifi managerekben közel sem látok olyan opciókat, ahol egyáltalán állítani lehetne hasonlót..
Azt mondták, van külön app, amivel tudok csatlakozni, de persze a neve már nem jutott eszébe senkinek, és jelenleg a kollega nem is elérhető.
Amit privátban ajánlottak, az meg rögtön kiiírta, hogy a szoftver "egyelőre nem támogatja a nagyvállalati hálózatokhoz való csatlakozást".
Gondolom akkor van ilyen azért, csak ritka mint a fehér holló.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Google Chrome
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest