- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
-
bubi92
őstag
más is tapasztalta rajtam kívül, hogy a swype lassú? mintha egykét másodperccel le lenne maradva tőlem.
/blade ice armor II reborn rommal/
-
llll
senior tag
válasz
stefi68 #46488 üzenetére
xperia minin szépen kezeli az ékezetes betűket is
akkor is, ha az általános beállítások>preferált nyelvben a rendszer nyelvét választom és akkor is, ha a magyart
ezeket a dolgokat töltöttem le:
offlne térképek:
-hungary europe srtm
-hungary openmaps
-world basemap
+ a beszédadat felvett angol-t
és a beszédadat tts hu-tts-t
bár az utóbbi kettőnek valszeg nem sok köze lehet az ékezetek megjelenítéséhez, de a térképeknek talán
egyébként baromi jó kis proginak tűnik túrázáshoz
(pl nem kell találgatnom hogy most jobbra, vagy balra induljak 1 túristaúton a magyar vadon közepén bekapcsolva a navit...)
várom, hogy élesben is kipróbálhassam -
Kakumix
senior tag
válasz
Teasüti #46486 üzenetére
Magyarország nincs a tiltott országok listáján, így ha jól van beállítva a Play-en az app akkor látszania kellene. Én ezeket találtam a Play-en kb. 8 másodperc alatt: Symantec PGP Viewer, OpenPGP Manager, APG
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #46485 üzenetére
Elképzelhető, ám állítani ezt nem lehet, legalábbis Wifi beállításoknál nem találtam idevonatkozó opciót, még körbenézek máshol is.
Hunfatal: Skype-ot csak hanghívásra használom, aki fent van azzal ingyen megy a telefonálás, kb. ennyi, különben fut a háttérben és így nem sok akkut eszik. Az IMO (béta) viszont pont nem tud hívni...
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #46485 üzenetére
Ez hol is állítható ICS alatt? Mert tényleg!, nálam is mindig újra kapcsolódik a netre ébresztés után..
-
stefi68
addikt
Tegnap volt itt szó a Locus és OsmAnd programokról. mindkettő remekül kezeli a Mapsforge típusú vektoros térképeket (túrázáshoz, barangoláshoz).
Egyelőre tesztelem a két programot. jelenleg az OsmAnd a nyerő, gyorsabb, szimpatikusabb.
Egyetlen negatívum jelenleg, hogy az egyes objektumok (település, látványosság) neveiben található ékezetek (főleg Ő, Ű betű) nem jól jelennek meg (azaz sehogy, pl. "dűlő" -> "d l "Aki használja az OsmAnd -ot megnézhetné, nála is így van? Esetleg megoldás?
-
Teasüti
nagyúr
Marketen hiába keresek PGP progit, mi?
Van vmi US export törvény, ami korlátozza a kriptográfiai programokat, ha jól rémlik? -
atillaahun
veterán
Az EX Dialer tényleg nem tudja a 45 mp-enkénti rezgő visszajelzést, vagy csak én nem találtam meg?
Csak mintha azt írták volna itt korábban. -
Bone123
HÁZIGAZDA
Lehet az ellen tenni Skype-ban, h a telóképernyőt feloldva ne jelenjen meg "Bone elérhető" üzenet az ismerősöknél minden egyes alkalommal? Eddig lezárt képernyőnél is tudtak hívni, azaz a kapcsolat aktív, jó lenne tehát ha nem küldene minden feloldáskor "elérhető" üzenetet. Tudtok erre megoldást?
-
Nagyon tetszik a nemrég valaki által ajánlott Rings Digital Weather Clock, viszont van egy hibája: csak egy helyszín időjárási állapotát tudja mutatni.
Tudnátok-e olyan alkalmazást ajánlani, ami tud több helyszínt is kezelni és jól bevált app?
-
R19
senior tag
Az lgCamera-n kívül ismertek olyan videó felvevő progit, amely tudja felvétel közben a folyamatos autófókuszt?
-
spiritex
veterán
Azt nem tudja valaki, hogy ha a Nova Launcher Beállítások ikonját letöröltem a kezdőképernyőről, amit magától kirakott, azt honnan tudnám újra kitenni valamelyik kezdőképernyőre? Mert nem találom sehol sem...
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Melyik használható jobban? A Picasa mobile vagy a Picasa Tool?
-
GrandeP
addikt
Hogy ne tudna mar?
Csak nem telefonban kell gondolkodni, hanem pcben es böngeszöben... gmailböl meg beimportalja az android a telora... utana lehet törölni a fiokot, csak nem latom ertelmet...
Mert ha mar meg van szinkron onnantol kezdvbe nem lesz problema...gmail --- cimtar --- importalas ---
Es fel is ugrik egy ablak...
Névjegyek importálásaCSV-fájlokat az Outlook, az Outlook Express, a Yahoo! Mail, a Hotmail, az Eudora és néhány más alkalmazásból is lehet importálni. Ezenkívül vCard formátumú fájlokat lehet importálni az Apple-féle címjegyzékből és más hasonló alkalmazásokból.További információ
Válasszon egy CSV- vagy vCard-fájlt a feltöltéshez:
-
-
TRob1
veterán
válasz
GrandS #46457 üzenetére
Véleményem szerint aki nem akar gmailezni, annak nem kellene az android sem.
Amúgy sajna más megoldást nem tudok, igaz nem is kerestem, mert sztem teljesen értelmetlen mást keresni. De attól még létezhet, vki talán majd tud vmi okosat.
Illetve tudok. Vannak ilyen konverterek, meg kell próbálni. Pl: CSV to VCF (vCard) Converter
-
GrandeP
addikt
Üdv!
A google, "gyari" gmail progijabol hogy tudok kitörölni fiokot?
Jelenleg kettö van beallitva, egyiket szeretnem törölni...Köszi.
Ahh, meglett... hogy lehet ilyen hülye elrejteni (szinkronizalasnal) azt menüpontot?
-
St3ven
addikt
-
GrandS
senior tag
Androidos névjegyzékbe importálható csv vagy excel file, ha igen hogyan?
Az importálás SD-kártyáról importál ilyet, vagy csak vcard-ot? -
snecizero
senior tag
Sziasztok. Mi a neve annak a programnak. A mi rezegteti a telefont akkor amikor a tárcsázott fél felveszi a telefont. Vagy a befejezett beszélgetést is rezgéssel jelzi. Jó kis progi csak a neve nem ugrik most be. És felszeretném rakni a telómra. Jó mert ha épp tárcsázok valakit akkor addig nem kell a fülemhez emelni a telót. Kérlek segítsetek nekem.
-
Jaj, bocsáss meg, hogy segíteni szeretünk volna!
"Nagyon tetszik, hogy mutatja az ékezetes karaktereket
"
A mosolygó arc előtt inkább írásjelet tehettél volna, akkor most egyértelmű volna a dolog. Egyébként akárhogy olvasom ez egy kérdés, vagy is a te problémád. Az más kérdés, hogy nem biztos, hogy arra válaszoltunk amire gondoltál.
"hogy mutatja az ékezetes karaktereket " tökéletesen!
Amúgy meg nagyon szépen KÖSZÖNÖM!randras
Nem tudom, hogy mennyire izgat a kvantum fizika, de mostanában vélték felfedezni, amit földi valóságban ok-->okozatnak vélünk, az a kvantum fizika szerint fordítva van. Előbb van az okozat és utána az ok.
Szerintem ebben az esetben is ez történhetett.
Ha jobban érdekel a téma, akkor itt olvashatsz róla. Kvantum-radar -
CL Smooth
tag
Sziasztok! Nem rég megvettem életem első androidos telóját, egy sony xperia sola-t. 2.3.7-es rendszer van rajta. Teljesen kezdő vagyok az android témában és lenne pár kérdésem.
Érdemes rá másik mp3 lejátszó szoftvert telepíteni vagy megfelelő minőségű a gyárilag telepített is? Nekem jónak tűnik, de lehet léteznek jobb alkalmazások is mp3 lejátszásra, videólejátszásra.
A másik kérdésem pedig a gps-el kapcsolatos. Milyen gps szoftvert érdemes használni?
Köszi! -
Deck
titán
Swyperól tapasztalatok? Elsősorban aki régebb óta használja. Nagyon tetszik, hogy mutatja az ékezetes karaktereket
-
BDave
őstag
válasz
Tesztelo.hu #46438 üzenetére
Nekem meg ez
-
Tesztelo.hu
senior tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.panorama.smoothpanorama
Hmmm, nekem ismerős valahonnan az a példa kép.
-
randras
veterán
válasz
kenny123 #46436 üzenetére
Funkcionálisan működik, éppen csak szar az egész!
Lehet, hogy felbontás miatt van, Sensation-ösöktől is hallottam hasonlót.
A másik fele, meg hogy komolyan, ez a Market is akkor egy trágya, mindent tud, már képe is van a telefonoknak, ami aztán nagyon kell, de egy nyamvatt oldal nincsen rá, hogy megvett appjaim listázása, vagy egy egyszerű rendezés a Megrendelések alatt, mondjuk Ár-ra, és akkor látnám!
Egyre jobban viszolygok az Androidtól, komolyan.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Használok a Widgetlocker-t, jó-jó, de nem az igazi...feloldásnál nagyon észrevenni hogy megröccen picit (ICS alatt használom ICS feloldóval...)...
Nincs vmi másik alternatíva képernyőzárra, ami kicsit "smooth"-abb? Vagy a WL a legjobb?
-
randras
veterán
Helló,
mivel a Chrome HTC telefonokon egy rakat fos, a következő ROM csere alkalmával nem fogom feltelepíteni, így viszont szükségem lenne még mindig/már megint egy appra, ami képes könyvjelző szinkronizációra!
Asszem, megvettem már párat régebben, de egyik sem működött igazán jól, tanács?
-
Psytech
őstag
válasz
dokee78 #46424 üzenetére
Szerintem az alkalmazások/mind/google play-n belül gondolt a cache ürítés és adatok törlése gombokra. Ekkor majd újratanulja, hogy milyen appok vannak fent a telódon. Ez előtt érdemes a data mappában - nem mindent - csak a facebooknak ha van mappája akkor azt törölni.
-
ncc1701
veterán
válasz
toth_janika #46391 üzenetére
ES-el megy, root jog kell neki, plusz vmi write módban kell mountolni a /system-et.
-
BDave
őstag
válasz
Teasüti #46409 üzenetére
Fejlemény: jobb a Locus
Megvan a megoldás: Locust letöltöd > letöltöd ezt a MapsForge térképet és felmásolod a telefonra (célszerű a Locus mappába) > Locuson belül főmenü > Térképek > Vektor > "+" gomb > Kitallózod a felmásolt fájl mappáját > Újraindítod az alkalmazást > Térképek > Vektorból kitallózod a térképet és kész!
Pontokat pedig a főmenü > Adatok > Pontokon belül tudsz hozzáadni. Tök jó!
-
aggleány
addikt
Segítséget kérek. Hogyan tudok a gmail-ben csatolmányt lementeni a telefonnal? Nem akarom megnyitni, csak elmenteni a micro SD-re.
-
kenny123
addikt
Valamelyik nap kérdeztem, hogy tudnátok-e ajánlani egy appot, amivel le tudnék zárni bizonyos másik appokat? Kaptam is választ, de most picit továbbmennék.
Létezik ilyen app, azzal az apropóval hogy a gyári task-killer nem lövi le, és lehet valamiféle gesztussal/1x1 widgettel aktiválni/deaktiválni?
Köszönöm!
-
BDave
őstag
válasz
Teasüti #46409 üzenetére
Igen, mert Locusban ha offline akarod használni a térképet, akkor nagyon sok idő, illetve több nap, mire leszedi a részletes térképet (a magyarországi térképnél 5000 lapot enged letölteni egy nap és ha viszonylag részletesen szeretnéd nézni offline a térképedet, akkor kb 22.000 lapot kell letöltened, ami ugye öt nap). Viszont könnyebb megadni a kedvenc pontokat.
Az Osmandban az egész térképet letölti egyben, de kicsivel macerásabb a pontokat hozzáadni.
#46413 dekrer: szerintem nincs ojan programm ami tudná szabájozni hogy menjin mennyjen az adot programm.
-
Deck
titán
Tudtok olyat, amivel szabályozhatóm mennyin menyjen a processzorom, és mikor. Pl. zenelejátszós közben mennyin menjen max, vagy bármikor máskor. Olyan kéne ami ICS-en jól működik.
-
BDave
őstag
válasz
Teasüti #46398 üzenetére
Igen, de:
"Atlaszokkal nem dolgozik, csak önálló térképekkel, és abból is csak 100 kB méret alattiakat olvas be." (demó változat)
"A licencekódot 6350 Ft áron tudjuk rendelkezésre bocsátani." (teljes változat)Kicsit drága
De azért kipróbálom a demót, megnézem mit tud.
Ha gondolod és még érdekel a dolog, akkor most írtam egy bejegyzést erről, nekem összejött egy másik programmal: Magyarországi túratérképek offline Androidon.
Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest