Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali médialejátszót?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Plazma TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
üzenetére
Köszi, már én is valami magyar fejlesztés mellett vacilálok, gondolom akkor marad ez az Időkép, meg a Köpönyeg.
(#45461) S e t h
Nyugodtan menj bele alapfokú meteorológiai ismeretekbe, szívesen tanulok. - Ha van kitől.
Ha figyeltél, nem országos vagy regionális szintű előrejelzésről beszéltem, hanem városiról, mégpedig Miskolcról. Ami a távolságot illeti, durván belefér egy 5 km-es sugarú körbe, és a város minden szegletéből vannak munkatársaim, akik a héten egy szót sem ejtettek semmilyen esőről, csak arról, hogy megpusztulnak a melegbe, meg kiszárad az uborka.
A másik dolog, hogy nem egy napot vétett a program, vagy csak adott napszakot, hanem egy hetet folyamatban (igaz eddig még csak 5 nap telt el a hétből, bár továbbra sem néz ki sok eső).
Ha egyébként sem valók semmire ezek a programok, akkor mégis mi lenne szerinted a megfelelő használatuk? - Megnézem, de nem hiszem el?
Vagy ha a zápor-zivatar(-vihar) nem zápor-zivatart(-vihart) jelent, hanem azt hogy (akár) ESHET (is), akkor az esős napokra vigyek is magammal esernyőt meg ne is?(#45465) ncc1701
Nem vettem. Tendencia szinten jól jelzik előre az időjárást egy hétre. Attól hogy néha becsúsznak kisebb eltérések, csak a tévé előtt ülő nagyanyám szintjén lévő emberek vonják le azt a következtetést, hogy - áhh, ezeknek se lehet má elhinni semmit... (persze attól másnap még ugyanúgy megnézi)
A reggeli ablakonkinézéssel meg tényleg sokra mész. Főleg tavasszal, meg ősszel. Én azért hadd vágyjak ennél többre.(#45466) kymco
Egy újabb meteorológus...
Taníts mester, mondd el hogy kell használni az időjárás előrejelző app-okat.(#45468) Aggregátor
És az melyik szolgáltatótól kéri le az adatokat?(#45474) Csigusz 1
Igen, én is gondoltam rá, hogy a pontatlanság abból adódhat, hogy valami távolabbi helyről veszi az adatokat, ami egy Pest szintű város esetén még érthető, de Miskolc a maga 5-10 km-es kiterjedésével nem egy nagy terület.
Ráadásul szerintem az egész országba nem volt olyan hely, ahol akár fél napig esett volna, nem hogy Miskolc környékén. -
Necc
addikt
válasz
üzenetére
Ez attol fugg hogy mik a szempontjaid.
Ha a tradicionalis, szigoruan konyvtarba rendezett zenelejatszast kedveled, es nem a "szuperintellignes majd en megkeresem a zeneidet a telefonon es mindent egy konyvtarba baszok neked" modit, akkor en a Mort playert ajanlom, teljesen testreszabhato, szinte mindent be lehet rajta allitani, es van hozza jo par kiegeszito is.
Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi