Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
Aktív témák
-
orvil
tag
tegnap talaltam egy jo app-ot, "Auto Bluetooth" a neve.
Lenyegeben akkor aktivalja a bluetooth-ot, amikor headset-rol igeny van ra, vagyis hivas jon/megy.
kocsiban hasznalom, mert eleinte joban volt a telo a kocsival, de par napja folyamat eldobja a kapcsolatot, nem engedi letenni, stb.ezt az app-ot hasznalva eddig jonak tunik.
telom htc one s
-
orvil
tag
válasz
james008bond
üzenetére
ezert jo ha az embert tud kulombseget tenni a telefonja es a szamitogepe kozott :-D
en pl serverterembe a teloval dolgozom, vnc, rdp, ssh, etc ... lusta vagyok visszamenni irodaba, azert is vettem.
1gigas havi netem van, pont eleg. telon alap progik, amik az elethez kellenek, jatek nincs sem mas felesleges memoriazabalo dolog. infos letemre sosem piszkaltam telomat, jo ahogy vettem. ha az ember hatart szab a hulyesegnek, minden mukodik rendesen, egyszeru de nagyszeru bolcsesseg
Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BONTATLAN 27" Monitor - 4K 160Hz / FHD 320Hz - Titan Army
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független hibátlan Apple jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest