Hirdetés
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Még csak most frissítettem az Opera Minit 6.5-ről a legújabb 7-es verzióra, viszont az eddigiekhez képest nagyon vékonyak és kicsik a betűk, ráadásul az eddig dőlten szedettet most félkövéren jeleníti meg (pl. a Mobilaréna Fórumban).
Mit lehet ezzel tenni? Állítható valahol a betűtípus?
-
yozsee11
aktív tag
Üdv!
Van olyan Dialer program, ami bejövő hívásnál úgy cseréli le a gyárit, hogy egyből csak az indul el? Mert amiket próbáltam (Pl. RocketDial, Fullscreen Caller ID) először behozza a gyárit és rá pár mp-re a tölti csak be a programot.
-
Teasüti
nagyúr
TB-ből hogy lehet működő update.zip-et készíteni?
Végigpróbáltam az összes opciót, szignóztam is a fájlt, de CWM alatt "Status 0" hibával félbeszakad a telepítés.
Köszi! -
punky10
addikt
Sima Play-en is működik.Két gmailes cimem van,egy régi,és egyet csináltam a tablettnek.A tablettel felléptem mindkettőre.Belépek a Play-re,kiválasztom a telepiteni kivánt appot,alul már ki is irja,hogy mindkét készülékkel kompitibilis-e a program,vagy csak az egyikkel.Ha mindkettővel,akkor a telepités gomb megnyomása után felugrik egy ablak,ahol kiválasztom,hogy melyik készülékre telepitse.Ja,és azért kellett mindkét cimmel bereggelni,mert bankszámla csak a régihez van rendelve,és nem akartam az ujjat is bevonni.Viszont vettem már a tabhoz is alkalmazást.
46791:Xside:nem csak a widgettel kell vigyázni.Launcherek,ébresztő,file-kezelők...ezekkel ovatosan,mert nem mind szeret kártyárol dolgozni.Én még az X10Minis időben majdnem leiéstem a vonatot emiatt...
-
atillaahun
veterán
válasz
#40351744 #46790 üzenetére
Nah igen, akkor még swap-al kellett tolni CM alatt, hogy az SD tárhely egy része szolgáljon a RAM kiterjesztéseként, csak az meg ugye mocsok lassú volt.
Nagyon várom az időt, amikor az 1 GB-os telefonommal már emlékezni se fogok erre a rengeteg tákolásra, amivel most szórakozok. -
xSide
őstag
Root nélkül Zsolt_72 ajánlata tökéletes, könnyen használható és egyébként csak szebb kivitele az alap áthelyezhetőségnek...
Root-olt telónál javaslatom a DroidSail, mellyel nem csak az alapból áthelyezhető appok rakhatók sd-re! Beállítható az alap telepítési hely, de vigyázni kell, mert ha az sd van alapértelmezettnek beállítva a widgetek nem működnek -
Met
nagyúr
Nincs valami app amivel az sd kártyára tudom telepíteni az alkalmazásokat és onnan futnak?
Ingyenes lehetőleg -
törölt tag
válasz
atillaahun #46789 üzenetére
Ennek tudatában nem akarom elképzelni, hogy milyen lehet a multitasking a kevesebb RAM-al rendelkező készülékekben...
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #46788 üzenetére
Ha lehetne akkor túl sokan tisztába jönnének vele, hogy az 512 MB RAM-os telefonok valójában inkább 256-osnak felelnek meg, és nem igazán alkalmasak Multitasking-ra.
Meg hogy az 512 MB / 1 / 2 GB belső tárhelyből (ROM) mennyi használható fel programok telepítésére, meg egyéb adattárolásra.
Arra viszont hogy az akkustatisztika miért jelez ki színtiszta baromságokat nincs jobb ötletem, minthogy tosztak rendesen megírni.
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy még külső programokkal sem lehet megbízható programonkénti adatforgalmat mérni. -
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #46784 üzenetére
Na ez a durva, hogy a beépített rendszer-információs paneleknek nem lehet hinni...
-
petir
senior tag
Ezt próbáltam köszi, lényegében ezzel jutottam a legtovább mert csatlakozott még mc-t is tudtam futtatni de onnantól semmi... tabok közt nem tudok ugrálni, másolni se tudok semmit.. Most ace-em van előtte omniám volt arra volt putty jó persze az win mobil volt... De hogy pont egy linux alapú oprendszerre ne legyen valami használható ssh kliens..
-
(jan)
őstag
-
petir
senior tag
Sziasztok!
Feladtam ezért írok ide..hátha valaki segít! Amit eddig találtam progikat nagyrészt használhatatlanok...Marketen néztem főként!
SSH-zni szeretnék belépni a távoli szerverre és mc-t futtatni majd boldogan másolni ide oda - ezt putty alól tökéletesen lehet de Androidra nincs putty :-( Mit ajánlotok? -
Melack
veterán
válasz
atillaahun #46778 üzenetére
Ezt az alap rendszer is tudja. Amikor a telepített alkalmazásokat nézed, akkor az összest kiválasztva jelzi, hogy mennyit is kérnek/foglalnak (ha jól értem, amire gondolsz)
-
Pajoz
őstag
válasz
LordRajZoL #46775 üzenetére
Hát,ja!
Ha egy emailre vásárolsz, akkor tudod telepíteni mindkét eszközre. -
Pajoz
őstag
válasz
Melack #46771 üzenetére
Netes playen jobbra fent a fogaskerékre katt->My osders & settings->settings-ben tudsz nicket adni a készülékeknek. Innentől kezdve ha gépen, vagy tabon lépsz fel a netes playre a telepítés jóváhagyása előtt a felugró ablakban ki tudod választani, hogy melyik kütyüre telepítsen. Külön mutatja, hogy mi van telepítve telon és tabon.
Ha meg appból telepítesz csak az adott készülékre fog települni az app.
Én így használom , de a két email cím is megoldás. -
Melack
veterán
válasz
petipetya #46772 üzenetére
? Ezt kicsit bővebben kifejtenéd? Én - alapvetően - azt szerettem volna, hogy az ID mutassa, hogy melyik progi melyik eszközön van. Ha mindezt két külön hasábba/sorba rendezve mutatja,még jobb. De ha ez nem, akkor kap egy másik mailcímet, és akkor a tablet cuccait külön látom. Vagy nem?
-
Melack
veterán
válasz
Arween #46757 üzenetére
Profile Scheduler - ott beállítod, hogy Cell-ID vagy mi alapján tiltsa le az adatkapcsolatot, és csak a wifit használja. Vagy Playről töltöd le, vagy RootRulez magyarítását használod.
(#46768) petipetya: köazönöm a választ! Akkor ezek alapján csak az e-mailek érkeznek meg mindkét eszközre, a programok jól elszeparálhatóak lesznek.
-
Melack
veterán
Hali! Ha van egy tablet és egy mobil a családban, amiken Androidok futnak, akkor ugyanazzal az IDval tudok külön-külön letölteni, vagy érdemes a tabletnek egy saját mailcímet regelni? Köszönöm a válaszokat!
-
atillaahun
veterán
válasz
volvoguy #46760 üzenetére
Ugyan nem próbáltam még, de elméletileg azzal (clear data) gyalulod le a létrehozott Google account-odat. Végülis annyi baja lesz csak a rendszernek, hogy amíg nem adsz hozzá újat, addig az ettől függő programok nem indulnak el.
Gyakorlatban természetesen nem biztos, most nincs kedvem kipróbálni. -
volvoguy
addikt
Üdv! Google Framework Service-nél ha Clear Data/Clear Cache-t nyomok, akkor kárt teszek a rendszerben? Sok probléma megoldásaként írják le ezt...
-
Arween
senior tag
olyan alkalmazást keresek ami ha elérhető wi-fit lát ,vagy akár ha hazaérek az itthoni wifire "átáll" mobinetről ,és wifin megy tovább a netezés,ha magyarul lenne az maga lenne a tökély ,de ha nem az sem baj:-)
-
noxon
őstag
Üdv!
Hát ezt nem értem... ha telepiteni akarom a titanium backupot azt mondja, hogy nincs elég hely, nem tudja telepiteni, de mást meg telepit! Nincs valami lehetőség erre? Üriteni valami gyorsítótárat vagy mit tudom én
Help!
-
lalakov
senior tag
válasz
atillaahun #46753 üzenetére
Persze magyarul lenne a legjobb, de az nem mostanában lesz.
Találtam egy olyat, ahol bemondom azt, hogy "dad" és hozzá tudom rendelni a megfelelő számot. Skyvi De ebben nem találtam olyan lehetőséget, hogy hanggal élesszem fel a programot. Egy másik programban meg a felélesztés működik, de nincs hozzárendelés. -
lalakov
senior tag
válasz
atillaahun #46749 üzenetére
Köszönöm.
Találtam én is párat a Play áruházban, csak személyes tapasztalatra lettem volna kíváncsi.
-
fdisk
őstag
Létezik a Lost Phone-hoz hasonlóan egyszerű app?(és magyar)
Anti-theft és barátait már próbáltam,nem jöttek be. -
spiritex
veterán
Where's my water-hez hasonló, esetleg más fajta logikai játékokat tudnátok ajánlani?
-
fatal`
titán
válasz
Cartman023 #46744 üzenetére
Az oldal alján van egy combobox, ott tudod a nyelvet változtatni.
-
lalakov
senior tag
Létezik jól működő hangtárcsázós program(angol)?
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun #46733 üzenetére
Nagyon sok okosságot tud, szvsz ezt nem. De pld becenévre is tud keresni, többféleképpen abc sorrendbe rakni a kontaktokat. Egészen korrekt a facebook integrációja. Pld a feleségem exdialeres telefonján egy facebook-ból berántott kontakttal nem tudott mit kezdeni. A névjegy nem hozta elő, ugyanakkor híváskor a számhoz betette a nevét, és a híváslistán névvel szerepelt. Mikor szerkeszteni akartam a kontaktot, akkor meg nem engedte. Nos ez a dw-vel kereshető és szerkeszthető is volt.
-
Steel_Hammer
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy valaki bele futott már e olyan játékba, ami hasonlít a Heroes 3-hoz vagy pocket pc-n nagy sikerű Clash of Orions-hoz. A Hero of might and magic c alkotás nekem nem adja vissza egyik játék hangulatát sem, ezért keresek.Előre is köszi!
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #46733 üzenetére
ExDialer
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Volna egy kis problémám Voda Smart2, pár program telepítve lett (10-12) és kevés a belső tárhellyel leállnak a frissítések, amit lehet mindent áthelyeztem az SD-re de kevés, app2sd sem tud többet tenni. Tudnátok valami progit megoldást ajánlani?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Van ötlet offline póker játkra, amely nem balf. "vásárolj chipet pénzért" elven alapszik?
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun #46727 üzenetére
DW contact Én az ingyenes verzióját használom..
-
atillaahun
veterán
Melyik a legnagyobb tudású tárcsázó/kapcsolatkezelő?
Létezik olyan aminek saját névjegyhozzáadó része van, vagy mind a gyárit használja? -
locall
tag
Kis Comodo Mobile Security reklám
Jelenleg ez tudja a legtöbbet, ráadásul ingyen (Anti Thief rendszere nagyon jó, találtam már meg vele a telefonom!)
-
TRob1
veterán
Így látjátok Ti. GrandeP, Én meg még sokan mások meg máshogy (Váltottam OTP-ről, asszony váltott OTP-ről, anyám-apám váltottak, keresztanyámék váltottak, öcsémék váltottak... és ez még csak a szűk családi karika... ne is beszéljünk arról hogy országosan hányan hagyták ott az otp-t... valószínűleg nem ok nélkül - Most mondjuk küzdenek is az újabb ügyfelekért meg hogy a még meglévők ottmaradjanak, amire hosszú évekig xartak)
Mondjuk ezek a dolgok már tényleg nagyon off.
-
air
nagyúr
válasz
GrandeP #46719 üzenetére
Ugye ez most nem komoly? Ha csak ennyivel tudod indokolni, konkrétumok és tények nélkül, akkor ez nem több mint egy szánalmas hitelrontás. Nekem több, mint 20 éve van náluk a számlám, és eddig semmiféle hátrányt nem szenvedtem ettől. A havi díja 500Ft, amiért egy webkártyaszámlát, és virtuális MC kártyát kapok. Utalás, inkasszó havi 2 kp felvét - amit az utóbbi 10 évben talán max. 5x vettem igénybe - szintén ingyenes. Nem reklámnak szánom ezt a hsz-t, csupán szerettem volna a negatív véleménnyel szembe egy ellenpéldát állítani.
-
GrandeP
addikt
Magával az otp-vel van a baj... még pedig az h létezik!
Igazi kommunista bank, kommunista embereknek....
Kb 4-5 rendes bank, számláinak "összegéért" tartod fent az otps bankszámlát, amit nem is mindig tudsz elérni... kb ennyi....
De persze, mindenki azt használ amit akar...
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Aki használ spb launchert kérem dobjon egy privit!
Köszönöm! -
randras
veterán
Nem lehet valahogy célzottan APK-kat lementeni Market-ről?
Találtam egy Chrome bővítményt, de meg kell adni a google jelszót, én ezt nem tartom biztonságosnak.
-
válasz
Ramius #46706 üzenetére
Mondjuk az hogy nem akarok ezért bankot váltani,(mármint ha lenne, mert a szóban forgó kártyát egy ismi igényelte nekem, merthogy nekem nincs bank számlám sehol :-) :-) :-) )
Ja, és nem is akarok nyitni a play miatt
De most nem az a kérdés hogy miért, hanem az hogy hogyan! ! -
Jarod1
veterán
Hali lementettem progikat a telóról myphoneexplorerről mielőtt rátettem a ICSt SEUS on keresztül az új androidot, hogy tudom visszarakni a progikat mert a biztonsági mentés és visszaállításban nincs opció ahol a programok visszarakását ajánlaná fel! Ötlete valakinek?
-
tomy86
addikt
válasz
Ádám16 #46704 üzenetére
Én a Mort Playert használom.
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Melyik zenelejátszót ajánljátok leginkább, ami ingyenes a Playen? Esetleg nem tud valaki a WP lejátszójához hasonlót ajánlani? Az nagyon átjött.. -
Hali:-) használ valaki playon OTP virtuális kártyát ?
Jó lenne némi instrukció :-)
Aktív témák
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Synology Ds418j Nas
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest