- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Aktív témák
-
toth_janika
őstag
CM10?
Az még nagyon nagyon alfa státuszú, bár nem tudom, min használod/használnád. Nekem a Defy-n nem volt adatkapcsolat, nem ment fel az ICS gapps, csak régebbi, valamint nem ment a wifin keresztül sem a szinkronizáció!
Inkább rakj fel egy 9-et, abból már van valahol stbale... -
TRob1
veterán
Miért, amit használsz hozzá az annak nem jó?
Sztem ezek a térképek jók arra is, csak állítsd át a járművet autó-ra.
(#47168) randras:
Nekem nem volt gondom soha az AdFree-vel, úgyhogy a mai napig azt használom... -
TRob1
veterán
peter68.com (és kitárul előtted a világ
)
(#44809) Balinov:
Így van, nem lenne rossz ez a funkció egyértelműen... ami sztem a köv. vagy az utáni frissítésben már benne is lesz.
De 1 héttel ezelőtt volt ilyen benne? És lehetett 16 mérföldnél nagyobb területet menteni? Most lehet, jóval nagyobbat, ráadásul 6 darabot is (kb lefedtem nyugat Mo-t vele) Ez most ennyivel több... valszeg.nem álltak le, és folyt. köv. -
zho-lee
addikt
Bocsi, de sygnic, vagy sygic?
Nem okoskodni szeretnék, csak nem ismerem..
Pl a motonav-ot honnan lehet beszerezni?
A route66-ot is megtaláltam, free a marketen, de az első vélemény szerint megéri azt az 50 eurót, mert élettertam frissítés..
Elkezdett érdekelni a navi telefonnal, tudsz segíteni?Ami egyszerű, gyors, magyar..
Zoli
-
gipsztigris
addikt
Arról, hogy miért istenítik, nem tudok beszélni! Nagyon sok negatív tapasztalatom van az iGO különböző változataival is, de a többiekkel még több.
Itt nem a külső jegyeket kell vizsgálni, (hogy melyik néz ki jobban, vagy rosszabbul) hanem az alapvető tervezési képességeit a programnak. A kezelhetőséget, a használt térkép állományt, a testre szabhatóságot, a kiegészítő funkciókat.
És ezek tekintetében messze lekörözi még a Navigont is, nem hogy a Sygic-et. Ettől függetlenül biztosan vannak akik ellenvéleménnyel vannak, de ez az én véleményem. -
CHIPman
nagyúr
iGO-ban lehet trafi fájlokat feltölteni, de ugyebár az nincs hivatalosan Androidra, és nem szabad róla beszélni.
(#44677) TRob1: Annyit tennék még hozzá, hogy ha azt írja, hogy "ezen a területen nem érhető el térkép", akkor kicsinyíteni kell, ha pedig "a kiválasztott terület túl nagy", akkor nagyítani.
Mondjuk elég felesleges, mert max utcanevet tudsz rajta nézni, ha megtalálod valahogy, tehát egy térképnél többet nem ér. GPS pozíciót írhatna legalább.
Ráadásként pl Horvátország autópálya térképet le se lehet tölteni, mert belelóg a négyzet Boszniába, ahol meg nem elérhető az offline térkép.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest