Hirdetés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #27840 üzenetére
Nekem csak egybeírva van olyan hogy appmanager mappa, de az is üres. Úgyhogy a TB tuti nem (legalábbis magától nem
) AppMonster nincs fenn? Vagy MyBackup?
(#27841) IkszIpszilon:
Nálunk az a szokás, hogy külön telefonja van mindenkinek, akinek szüksége van rá, úgyhogy nemigen nyomkodjuk egymásét, törölni meg főleg nem szoktunk máséról.Max a lányom játszik vele, de akkor meg csak a játék fut... De hát erre mondják, Ízlések és pofonok.
(Egyébként meg mindig ezt mondják hogy nem volt szükség rootra, de vhogy mégis mindig annak kapcsán merül fel a kérdés, hogy vmit szeretnének amit csak roottal lehet
) Az meg megint más kérdés, ha vmit ennyire féltenék, arra nem is költenék 400 ájrót (de még 100at se).
Egyébként nem te vagy az egyetlen aki úgy gondolja hogy mi vagyunk a termékekért/használati tárgyakért és nem azok vannak mi értünk, nekem is vannak ilyen ismerőseim (én nem ilyen vagyok, ami nem azt jelenti, hogy nem is vigyázok a dolgaimra, mert nagyon is (de mindig csak addig, míg nem megy a használhatóság javára). Telefont és PC-t is repíteném ki nagyívben az ablakon, ha nem lenne teljes körű hozzáférésem a saját tulajdonomhoz...
Aktív témák
- Borderlands 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Windows 11
- OLED TV topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest