Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Új 2.3-as romot tettem fel (CM 7.2.0), a gondom pedig az, hogy híváskor csak egyszer játssza le a csengőhangot. Hogyan lehet ismétlődőre beállítani a csengést?
Természetesen végignyálaztam a nem kevés beállítási lehetőséget, de nem találtam erre módot. Egyáltalán lehetséges ebbe belenyúlni? Csak mert nagyon zavaró, hogy a kb. 20 mp-es csengőhang lemegy, aztán némán rezeg/világít tovább a teló.
Csak azt ne mondjátok, hogy válasszak hosszabb csengőhangot, mert nálam egy rakat embernek külön csengőhang van beállítva, van, akinek már 5 éve ugyanaz, ezt nem akarom megváltoztatni.
Amúgy nálam ez alapkérdés, részben ezért váltottam romot, mert az eddigi összes rom hajlamos volt "elfelejteni" random jelleggel az egyénileg beállított hangokat...
Aktív témák
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő