Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
paloczp
tag
Üdv,
Korábban GB-s MIUI-t, most CM9-et használok. MIUI-ban a tárcsázó híváslistájában a hívások csoportosítva szerepeltek (névjegyenként). Viszont az ICS-ben minden hívást külön-külön bejegyez (szerintem tök feleslegesen). Van arra mód (app), hogy mindenféle extra tárcsázó nélkül (Dialer One, stb.) ezeket valahogy csoportosítva láthassam a stock tárcsázóban?
Nagyon köszönöm!
-
paloczp
tag
Smart App Protector(app lock) teljesen jól lehet használni, beállítani. Az ingyenesben van reklám, de nem zavaró.
-
paloczp
tag
válasz
Oldman2 #28743 üzenetére
Meghagytam ezt a labdát, és látom le is csaptad
De ha belegondolsz, csak olyan nov-december óta van ez a lehetőség, az eset pedig még nyáron történt (bár ezt nem írtam).
Sajnos az első külföldi utam volt Androidos telefonnal, így egyből be is szívtam ezt. Azóta jobban ügyelek rá. -
paloczp
tag
válasz
petipetya #28733 üzenetére
Aha, tök szuper volt, amikor tavaly nyáron Olaszországban szükségem volt térképre, de csak Gmaps volt kéznél. A köcsög Market meg elkezdte lefrissíteni a flash-t, meg még pár - több megás - alkalmazást, melyeknél bekapcsolva maradt az automatikus frissítés. És még csak le sem lehetett lőni... Kibírtam röhögés nélkül. Azóta mindegyiknél kikapcsolom.
-
paloczp
tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást+widgetet keresek, mint ami a Nokia (mondjuk E71) telefonoknál kijelezte az eseményeket. A Samus stock widget, az a _következő_ napi eseményeket mutatja (ekkora baromságot), valamint popup-pal kellene, hogy jelezze az adott esemény emlékeztetőjét (miért csak értesítősávot csináltak neki "gyárilag"?), és lehet "szundizni" azt.
Köszönöm!
-
paloczp
tag
Jetpack V8.1 Modded TW3 Launcher-rel. A TW alapértelmezett ikonjait le lehet cserélni másra + sorrendet módosítani?
Amúgy hihetetlen, hogy még 2.3.6 tárcsázójában sincs T9 támogatás névre keresés közben. Miért??Köszi, Pali
Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest