Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
IkszIpszilon
aktív tag
Vagy az is lehet,hogy vannak akiknek a rootolás nem szükséges,mert így is megkapnak mindent ami fontos számukra.Az ideiglenes root az érdekes lehet,de időközben a Legend behalni látszik;már nem nagyon akar bekapcsolni se.(elázott és ezért lett a Sensation).Én sem magamtól féltem a telefont,hanem ha más kezébe kerül és nem csak user hanem system administrator jogai vannak akkor estleg ő "csinál téglát" 400euroból
és a Legend elvesztése után nem hiányzik egy újabb sokk!
-
F-ECT$
titán
Tényleg érdekel, köszi mindkettőtöknek.
Azért kezdtem el vele foglalkozni, mert 1 GB alá ment az SGS2-ben az internal_sd szabad területe, és már minden zenét/filmet átmásoltam az external-ra, most jön az, hogy átnézzem a többi mappát, hogy mire nincs szükségem.
Így továbbra is kérdem, hogy az sdcrad/App_manager mappát vajon melyik app hozta létre? (A telepített progik apk-ja van benne.)
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Küszöbön az androidos PC-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest