Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Van egy halott szoftveres telefon nálam amin csak a cwm megy, és azzal le tudtam menteni a teljes rendszert. Annyi a kérdésem, hogy a kontaktokat valahonnan valamelyik img fájlból ki lehetne nyerni?
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Biztos volt már olyan aki találkozott hasonlóval, és abban is biztos vagyok, hogy van rá megoldás. Alkalmazást akarok vásárolni, és hát nem sikerül. Ennek oka az, hogy előtte külső forrásból megszereztem és telepítettem, aztán arra döntöttem, hogy megveszem, ám ez nem sikerül, ugyanis playen azt írja, hogy megvásárolva, és csak a telepítés gomb van ott, olyan nincs hogy megvásárlás. Természetesen a telepítés nem sikerül. Az alkalmazás persze el lett távolítva a telefonból, de ez sem segített. Mi lehet a megoldás?
üdv: mraco
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Go keyboard beállításaiban hol lehet kikapcsolni a húzással történő írást?
-
Snowy_owl
őstag
válasz
zsombor222 #27392 üzenetére
Felül ha lehúzód az értesítéscsíkot akkor nincs olyan lehetőség, hogy csatlakoztatás? Nekem Total Commander alatt megjelenik a telefon akkor is, ha telefonon nem csatlakoztattam fel, de belépni nem enged, csak ha a telón is csatlakozok.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Mit lehet csinálni a go launcherrel, hogy megjelenítse az értesítéseket? Illetve hogyan lehet az új szavakat megtanítani a go keyboarddal?
Aktív témák
Hirdetés
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8300 mAh, maradhat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED TV topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest