- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- RAM topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Valaki tud segíteni az Avast Anti-theft-ben?
Megpróbálom beállítani, de azt írja ki, hogy a "the device owner is not set" és nem engedi bekapcsolni az Anti Theft-et!
A Location&Security-ben a Device Administrators-ok között ott van az Avast és be is van kapcsolva! -
MaciG
addikt
-
opticus
csendes tag
Sziasztok!
Mobiltv-hez milyen playert ajánlotok?most az mk player van fent,de iszonyat kockás.
-
Necc
addikt
válasz
flash- #29990 üzenetére
Elég brutális, ellopás esetén folyton visszakapcsolja a wifit/mobilnetet/GPS-t (akkor is ha a user letiltja), jelez ha ellopáskor a telefonod aksija gyenge, és ha a telefonod root-olt, akkor egy factory resetet követően is megmarad az alkalmazás és ugyanúgy küldi a GPS koordinátákat, ráadásul az alkalmazásnak egy tetszőleges vagy egy generált álnevet is adhatsz így gyanút se kelt (én "Google Backup" -nak neveztem el).
Mindemellett a programcsomag tartalmaz még jó pár hasznos dolgot (pl tűzfalat, egyedül a log funkciót hiányolom belőle de van még hívás és SMS szűrő is), bár én az antivírus modult letiltottam mert feleslegesnek tartom.
...és ingyenes
#29.994: telepítsd fel az android SDK-t, tartalmaz egy elég jól összerakott emulátort is.
-
MaciG
addikt
üdv.
Valaki tudna nekem mondani egy egyszerűen használható Android emulátort PC-re?
-
zsozsoooooo
tag
Hali
Olyan widgetet ismertek ami WIFI hálózatok közötti váltást csinálja?
Pl kirakok két icont, egyik iconra klikkelve a "Pista WLAN"-ra , a másikra "Józsi WLAN"-ra konnektál be.
tehát ha gyakran váltok az egyszerre elérhető wlanok között , akkor ne kelljen mindig a wifi beállításokig bemászkálni.Köszi!
-
spiritex
veterán
Ti is szoktatok úgy járni mint én, hogy belépek a GTalk-ba, látom, hogy szürke a párom ikonja, ilyenkor kiírja, hogy ha írok neki, akkor majd megkapja, ha fellép, tehát elküldök neki pár sort és bizony soha nem kapja meg. Minek a hibája ez? Simán bug-os a GTalk?
Az is nagyon hiányzik, hogy ezeket az üzeneteket ki lehessen copy-zni, mert akkor legalább elküldhetném őket sms-ben, de sajnos mindig újra kell írnom, de gondolom ezzel nincs mit tenni. -
atillaahun
veterán
-
flash-
veterán
tudtok olyan alkalmazást androidra ami segit megtalálni az elhagyott mobilt úgy hogy bekapcsolja a gps-t és elküldi a gps kordinátákat?
(theft aware ilyen volt de már nem müködik...)
-
spiritex
veterán
válasz
petipetya #29985 üzenetére
Hát milyen jó már, ha az embert a szeretőjénél hívja az asszony, és be tudja állítani, hogy a háttérben egy bevásárlóközpont hangai legyenek hallhatóak. Sőt még azt is mondhatja, hogy le kell raknia, mert alig hall valamit. A gond igen, akkor van, ha az asszony megkérdezi, hogy melyik sorban, mert ő a joghurtoknál...
Szerk: látom megelőztek...
-
twine
veterán
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami
1: Telefonhívás/beszélgetés közben megváltoztatja a hangom....(ez kevésbé fontos)
2: Különböző előre beállított háttérzajokat játszik le hivás/beszélgetés közben....(ez volna fontosabb)
A baj az, hogy lövésem sincs hogyan keressek ezekre rá...Régebben faternak volt egy "nagyon kínai" telefonja....és az tudott ilyesmit,,,,Bízom benne Androidra is fellelhető
Köszi a segítséget -
VD
őstag
Whack Your Boss
[link]
Ingyenes.
Nagyon beteg!!!! -
PaFec
aktív tag
Full screen caller id-t hasznàl valaki? Kèrdèsem csak annyi lenne, hpgy lehet-e cserèlni az alap kèpet a bejövő hivàskor. Köszi.
-
flash-
veterán
én őt használom.
Smart App Protector(app lock)
ő emellett képes programokat jelszóval védeni is.
szeretem a többfunkciós programokat.memóriát és helyet lehet velük megtakarítani.. -
meko1
tag
kedves mindenki,az előbbieken felbuzdulva/gyors és hasznos válaszok,köszönet/ megint kitaláltam valamit>>>>olyan alkalmazást keresek,ami hasonló ugyan a 'keep screen'-hez
nem engedi pihenőre a kijelzőt,de nem csak úgy,vagy igen vagy sem,hanem én mondhatom
meg,mely programok futása esetén teheti!/pl.navigációs,fájlkezelő,böngésző stb. esetben/
Tanácsokért,használatos alkalmazásokért kösz meko -
spiritex
veterán
Én pedig a Tiny Call Confirm-et használom és ajánlom.
-
Sanci789
aktív tag
Battery Monitor Widgetnél (2.0.5) van mikor frissíti az aksi %-ot, van mikor nem. Nem értem miért csinálja randomba. Hogy tudom beállítani, hogy állandóan frissítse a widgetet?
-
St3ven
addikt
válasz
Something_ #29920 üzenetére
Két javaslatom is van (bár egyik sem a legelegánsabb), a Viber-használat szintjétől függ, melyik áll jobban kézre.
a) Hívás után töröld a CallMeter naplójából a viberes hívásokra vonatkozó bejegyzéseket.
b) Ha a viberes kontaktjaidat csak Viberen hívod, hozz létre nekik egy külön csoportot 0 Ft-os percdíjjal.
Illetve valahol mintha lenne opció arra, hogy hívás után felkínálja, hogy tarifát válassz, de ezt csak emlékezetből írom.
-
janez
aktív tag
-
flash-
veterán
sziasztok
olyan programot szeretnék androidra aminek az a lényege hogy ha a kamera lát mozgást,akkor arról a telefon adjon értesítést hangjelzéssel.
esetleg sms-ben,emailben.
tehát saját házat -bejárati ajtót szeretném megfigyelni vele.van ilyen?
-
spiritex
veterán
A Market milyen valutává alakítja a Ft-ot? Mi ez a HK$?
Az 1220 Ft-ot a Market 40.25 HK$-á alakítja...#29962 decoati
de miért éppen kunába konvertál? -
meko1
tag
kedves mindenki,ha kérdésem 'buta',ne vegyétek rossznéven>>>>
'túl gyors' HTC wfS-re keresek olyan segédprogramot,amellyel a véletlen/
akaratlan hívásindításokat tudom 'lassítani'
pl. csak KÉT érintésre indul a hívás /vagy más megoldás/
tippeket,alkalmazás-helyeket várok
köszönöm üdv meko -
Fehércápa
aktív tag
válasz
hodostamas #29957 üzenetére
Jé, ezzel megy ! Köszi! Végre jöhetnek a pózolós képek!
-
vadalma65
tag
Sziasztok! Szeretném megakadályozni hogy egy régebbi android market az új 3.4.4 re frissüljön (fc miatt), a market updatert már töröltem a romból, ennek ellenére ahogy internetet szimatol a rohadék néhány perc alatt frissíti magát a romban lévő 3.3.12 ről. Van valami ötlet hogy lehetne megakadályozni?
-
Fehércápa
aktív tag
még mindig nem tudok facebookra képeket feltölteni! Nem veszitek komolyan a problémámat
-
Mika1227
őstag
Szeretnék e-mail címeket hozzárendelni , hogyan kell ezt pontosan illetve a Bejövő kiszolgálóhoz mit kell beírni? De az se baj ha segtséget kapok, hogy pontosan miit hova kell beírni. pl. a port száma, biztonság típusa stb.! A saját e-mail címem azért megy!
-
tutis
őstag
olyan appot keresek amivel fel tudok menni egy ip címre, (ami egy laptop) és a beépített webkamera képét tudom nézni telón. Létezik ilyen?
-
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29941 üzenetére
Lehet, hogy csak Sipdroid használata esetén tudja megkülönböztetni a hívásokat
Legalábbis erre vonatkozó beállítás letölthető a CM3G fejlesztőjének oldaláról.
-
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29939 üzenetére
Tedd a szabályok legelejére, hátha akkor jó! Ha akkor sem, akkor nincs több ötletem egyelőre.
-
droti25
őstag
válasz
Something_ #29936 üzenetére
Én 2g-n használom és tökéletes a hang!
Hozzáteszem ha túlterhelt a viber szerver vagy épp javítják akkor szinte használhatatlan,de ez nagyon ritka! -
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29936 üzenetére
Kipróbáltad, amit utólag írtam?
"Vonatkozó időtartam: minden
Még az lehet a gond, hogy ebben az esetben a mobilhálózaton bonyolított hívásoknál a SIP hívás opciónál nem a "nem számít"-ot kell beállítani, mint általában, hanem a "nem"-et."
Tehát a korábbi (eddig használt) szabályoknál is módosítsd a SIP hívás beállítását "nem számít-"ról (ez az alapbeállítás) "nem"-re. Ekkor elvileg, ha nem SIP hívás, akkor a beállított tarifa szerint számol, ha meg SIP-en megy, akkor nem. Lehet, hogy a SIP hívásokra vonatkozó szabályt a többi elé kell tenni. Így SIP hívás esetén már nem megy végig a többi szabályon és nem számol percdíjat. -
Something_
őstag
válasz
tomy86 #29931 üzenetére
Hmm, hát valamit valamiért.. Pedig jó lenne erre is megoldás.. Max majd számolgatok..
Új még a progi, viszont az jó lenne, hogyha a viber-nek lenne egy saját telefonkönyve, pl hívásidővel. Így ki lehetne vonogatni a Call meter 3g-ből a viberes perceket.frensys:
Azt írják, hogy kb 4 mb 10 perc beszélgetés. Szóval kb 250 percet tudsz a 100-as csomaggal. Azt viszont vedd figyelembe, hogy a másik félnek is rendelkeznie kell a programmal, plusz neki is pörög az adatforgalom. Azt írják, hogy Edge-n nagyon rossz a vétel, 3G-n tökéletes.
Én pl Wifin használom (kemény 1 napja..), szerintem a hangminősége "valósabb", mint a GSM vonalon.
-
frensys
tag
Ez a viber mennyire jól működik..értem ez alatt, hogy tényleg a szolgáltatóknak nem fáj ez hogy ingyen dumálok bárkivel..?Feltéve ha a másiknak is van mobilnet előfizetése meg fel van rá rakva ez a progi..már csak az a kérdés hogy ha van egy 100 megás csomagot mennyi idő alatt szivja le a net és a beszélgetés.
-
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29929 üzenetére
Gyári híváslista gondolom csak azt jelzi, hogy hívtad az adott számot. Az mindegy, hogy mobilhálózaton, internet protokollon keresztül vagy füstjeleket generáltál egy programmal x percig. Lehet, hogy a CM3G-ben sem lesz megoldás a sip hívás beállítása, mert van olyan vélemény, hogy nem működik, mivel a viber nem sip-et használ. Valahol meg mintha azt írta volna a program készítője, hogy az mindegy, akkor is kezeli a program. Én nem próbáltam, csak egy ötlet.
Vonatkozó időtartam: minden
Még az lehet a gond, hogy ebben az esetben a mobilhálózaton bonyolított hívásiknál a SIP hívás opciónál nem a "nem számít"-ot kell beállítani, mint általában, hanem a "nem"-et.
-
Something_
őstag
válasz
tomy86 #29926 üzenetére
Nem sikerült.
Létrehoztam egy szabályt, de nem működik, lehet hogy rosszul állítottam be. Esetleg ha valaki ért hozzá, megnézhetné nekemKöszönöm.
Cél típusa: Hívások
Tarifa: Ingyenes
Keret nincs túllépve: false
Irány: Kimenő
Roaming hívás: Nem számít
SIP hívás? Igen
Vonatkozó időtartam: Egyik sem.
Kizárt órák: Egyik sem
Tartalmazott számok: Hálózaton belül, Hálózaton kívül
Kizárt számok: Egyik sem. -
Something_
őstag
válasz
tomy86 #29926 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom. Először megijedtem, hogy kiírta, hogy 16 perc hálón kívül
Plusz a gyári híváslistába is rendesen mutatja a viberes hívást és nincs semmi megkülönböztetőjelzés.Kíváncsi vagyok, hogy a szolgáltatóknak ez mennyire tetszik.. Mert ez nagyon visszaszoríthatja őket a "high-tec" felhaszálók köre miatt.
-
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29920 üzenetére
Viber vs. Call Meter 3G már egyszer felmerült. Én akkor ezt javasoltam, de nem tudom, hogy bevált-e.
-
F-ECT$
titán
Szerintem 3 óra egy átlagos napon erős használatot jelent, legalábbis nekem munka mellett biztosan az, főleg hogy volt mellette zene/rádió hallgatás is. Így 2 napot bír a telefon, összesen 5-6 óra kijelzővel, ami szerintem már vállalható szint, ennél jóval gyengébben teljesít egy csomó telefon. (Ez a 6 óra főleg net és játék, ha csak videót néznék, akkor 8-9 órát is bírna.)
Persze jó lenne, ha akár 1-2 mm és néhány dkg árán sikerülne 3 Ah-s akksikat gyártaniuk a telefonokba a telefongyártóknak (és ne az utángyártóknak), és akkor akár egy egész napos folyamatos nyúzást is kibírnának; vagy kicsit gyengébb használattal meglenne a 3-4 nap.
Továbbra is erősnek érzem ezt a 30%-os esést. Ha estére leteszem a telefont, akkor reggelre merül mondjuk 4-5%-ot wifivel 8 óra alatt, reggel ránézek a leveleimre, netezgetek, és ezalatt a kb 10 perc alatt esik további 2-3%-ot. (Ok a 8 óra az nem 90, de egyszer ha nagyon ráérek és nem kell a telefon, akkor kipróbálom azt is
)
-
jano_77
nagyúr
22 : 2 lett a vége
-
Mr X
veterán
válasz
F-ECT$ #29921 üzenetére
Ez sem olyan túl erős használat, 3 órát ment a kijelző, és app alig fogyasztott valamit..
A 30%-os hirtelen esés csak egy hasraütésből született szám volt, bár nem alaptalan, minden eddig általam használt Samsung mobil ezt játszotta. 90 órányi készenlét után, ami alatt 33% merülést jelez, még lehet, hogy keveset is mondtam.
-
spiritex
veterán
Tudnátok segíteni abban, hogy melyik a legjobb tv app, amivel a magyar adókat lehet nézni?
-
Something_
őstag
válasz
spiritex #29905 üzenetére
Nem kell, hogy ingyenes legyen
Megoldom..
Nem értem, mire mondod, hogy nyomozhatok az asszony után
Nekem arra kell, hogy vizsgán fülest berakom a fülembe, fehér listás szám hív, a telefon automatikusan felvegye
Még egy kérdés:
Most kezdtem el használni a Viber-t, viszont a Call meter 3G számolja a hívást, mint perceket, ezáltal elcsúszik az egész ft beli számlám. Erre van valami megoldás? -
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
Esetleg vki követi a vizilabda eb-t?
Fiúknak 12:1 a félidőben Törökország ellenszerk.: 15:1
(még jó, hogy vízben játszák....a Törökök porig égnének
)
szerk.: szerintem meg lesz a 24 itt is
-
Mr X
veterán
-
RootRulez
félisten
Akkor ebben a Go Launcherben mindenki egyet ért.
-
TRob1
veterán
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ahhoz Launcher kell, hogy a programlistába belépve ne legyenek ömlesztve a alkalmazások? Vagy van vmi progi szanáló?
Ha Launcher kell, akkor melyikek támogatják ezt?
Köszi: RR
-
spiritex
veterán
válasz
Something_ #29902 üzenetére
Parancsolj:
Eavesdropper
Azt ne kérd, hogy ingyenes is legyen..
...és már nyomozhatsz is a feleséged után, hogy hűséges-e.. ; ). -
Cartman023
aktív tag
Hát, nem tudom hogy ki fordította a Llama-t magyarra, de az biztos hogy volt humora!
-
Something_
őstag
Köszi, felraktam. Majd tesztelem.
Viszont még nagyon kéne egy olyan progi, ami ha aktív automatikusan felveszi a hívást. Nem rögzíti, hanem felveszi.
Akarok egy számot a fehérlistára, fülest bedugva és ha ez a szám hív, akkor vegye fel egyből a telefon, ne kelljen nyomkodni.
Régi telefonokon volt ilyen opció, hogyha füles aktív, akkor automatikus hívásfogadás.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- E-book olvasók
- RAM topik
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest