- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Én régebben ezt használtam, most már csak a gyárit.
@metaldog:
Én úgy tudom, igen, és persze az üzenetküldő proginak is lehessen netre mennie, szóval ne legyen letiltva pl. DroidWallban. (Szigorúan az üzenetküldéshez kapcsolódó adatforgalomért természetesen nem számláz külön adatforgalmat a szolgáltató.)
-
petipetya
nagyúr
Valaki dohányzásról való leszokáshoz alkalmazást, ebben a cikkben van pár darab.
-
Fauno
tag
Valaki tudna ebben segíteni?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ti melyik számológép programot tudnátok ajánlani. Köszönöm. -
toma37
tag
Na van egy svox mariska trialom és egy ezpdf readerem, hogy tudom elérni, hogy felolvassa a mariska? külön külön működik minden, de a pdf-et ha megnyitom nem tudom hogyan kell felolvastatni. Tudtok segíteni?
-
metaldog
senior tag
Hali annyi lenne a kérdésem hogy az androidos telókon csak úgy lehet mms-t küldeni és fogadni ha be van kapcsolva az adathálózati üzemmód?
-
toma37
tag
válasz
pengemetal #28981 üzenetére
de sajnos ahogy látom kell
-
idegenufo
tag
egy kérdés,hogy lehet azt beállitani hogy mindent az sd-re tegyen?Csak mert pár játék és alkalmazás a telefonra mentődik és utólag se engedi a telefon kezelőjébe ezt átpakolni az sd-re,nem mindent oda ment és igy a telefon belső memóriája betelik..pfff
-
gyuszmó
őstag
Sorry dupla
-
gyuszmó
őstag
Üdv kollégák
Melyik progit ajánlanátok aksi,proci figyelésre,ha lehet magyar nyelven,amelyik legjobban bevált nektek,szeretném kiszűrni mi kajálja az aksimat.
köszi -
toma37
tag
válasz
pengemetal #28977 üzenetére
És ezek közül melyikhez nem kell root?
-
ko9
addikt
Véletlen nem ismertek olyan programot, ami kiírja hogy (QWERTY-s telónál) nyitva van - csukva van a bill, hogy milyen gombokat nyomok be, stb.
Ja meg hogy a szenzorok értékeit kiírja számmal, hogy tudjam ellenőrízni a változáskat.
Köszönöm -
Fehércápa
aktív tag
Köszi frissültem! Mennyivel jobb így frissen,üdén
Egy korábban törölt, gyári hot shots alkalmazást vissza is kaptam...
-
toma37
tag
Sziasztok!
Létezik olyan program, ami a szöveget képes felolvasni? Mondjuk van egy pdf, vagy word fájl és ebből a szöveget ha gépi hangon is de felolvassa, ja és persze magyarul. Mondjátok hogy van ilyen! -
Fehércápa
aktív tag
Ha frissitem a szoftvert a teleconon, akkor maradnak az Alkalmazások vagy törlődnek?
-
Fauno
tag
Tudna nekem valaki segíteni, hogy a távolság és magasság mérő alkalmazásokat hogyan kell beállítani, hogy jól működjenek? Valamit rosszul csinálhatok, mert kicsit irreális értékeket ír ki.
-
R19
senior tag
Egy jó kis bérkalkulátor progi, mostanság eléggé időszerű.[link]
-
toth_janika
őstag
-
St3ven
addikt
Azoktól kérdezném, akik Handcent SMS-t használnak: a popup értesítésnél be lehet állítani, hogy az üzenet tartalma ne középre, hanem balra legyen igazítva?
Vagy csak így tudja igazítani a szöveget?
-
xcsabit
csendes tag
Üdv! Az a gond hogy néha elmegy a hang és nem tudom hogy tudnám megcsinálni androidal van a baj annyit tudok mert amikor elkussol a telefon onnantól nem hallom amit hívásban mondanak fülhalgatóval se hallok semmit és egyszerűen nem képes hangot adni és amikor visszajön nagy ritkán akkor van amikor elég sokáig bírja de olyan is van hogy recseg 1 et kettőt és elmegy a hang akkor megint várnom kell 4-5 órát és helyre jön magátol és kezdi előröl ezt a f*szságot és nem e tudnátok e valami programot? Vagy esetleg valami ötlet hogy mi csinálja ezt? Vagy hogy hogy tudnám megcsinálni...
-
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Ismer valaki olyan app-ot ami lehetővé teszi a lezárt képernyő feloldását anélkül, hogy felül megnyomom a bekapcsoló gombot?
Ha valaki tud ilyenről, az ne tartsa titokban!
Köszönet! -
Koczka
tag
Üdv.
Miként lehet lementeni az összes adatot( sms, képek, telefonszámok zenék) 2.2.2 -es androidrol?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó mértékegység átváltó appot?
Olyasmi kéne mint ami a Nokiákon van, szóval sokféle átváltást tud, pl. hőmérséklet, hossz, erő, űrméret stb...Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek melyik a legjobb ICS téma a GO Launcherhez?
Előre is köszi az infót!
-
Necc
addikt
Van esetleg olyan program vagy modszer, amivel egy halozati meghajtot ugy fel lehetne mappelni, hogy az rendesen egy mappa ala' lenne csatolva igy barmelyik fajlkezelo vagy program latna?
Az osszes samba client program amit eddig talaltam hasznalhatatlan ilyen szempotbol... pedig basszus egy sima "mount -u ..." parancs az egesz, es root jog se kell hozza -.-
-
vandermorris
csendes tag
ES Explorer a legjobb fájlkezelő
tudja amit kell
-
Luissimo
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
idegenufo #28940 üzenetére
Akkor indult el a process, nem fut azóta aktívan. Csak az indulási idejét jelzi. Vagyis például elindul, aztán el is megy háttérbe, nem eszik semmit. De mivel elindult, a számláló menni fog.
Amúgy más rendszereken is ugyanúgy futnak a háttérben a processek, csak nem jelzi ki. Ennyi a különbség, hogy itt látod is.
-
idegenufo
tag
válasz
hodostamas #28935 üzenetére
jó én ezt értem és megértem,csak azt nem értek akkor ha maga a telefon menüjében a futó alkalmazásokat megnézem és irja mennyi ideje megy,mikor már ezer éve kiléptem belőle és vagy 40 programot ir hogy megy ennyi és ennyi ideje jobb oldalán,ezek nem fogyasztják az aksit???Mert ha igen akkor meg ugye nincs értelme a kilövésüknek mert úgy is visszajönnek,de fogyasztják??Kutya se kéri hogy a háttérben ott menjenek ennyi és ennyi ideje,ha én nem használom akkor ne menjenek!!!
-
punky10
addikt
válasz
hodostamas #28935 üzenetére
Szerintem nem csak ezt lenne érdemes...Vagy csak egyszerüen beállitani a forum motorját,hogy a kezdö blokk a legrégebbi legyen...
-
hodostamas
addikt
válasz
idegenufo #28930 üzenetére
Miért nem kell a Task killer illetve Android memória kezelés. Érdemes elolvasnod...
-
punky10
addikt
válasz
idegenufo #28927 üzenetére
Mivel a tasmanager progik folyamatosan figyelik a háttérben futo alkalmazásokat(is)ezért folyamatosan kéri a kaját és a memoriát.Ráadásul kettö is...
Szerintem felesleges...
Az akksifigyelö is detto,bár ebböl hasznos is lehet egy(kettö már ebböl is sok...),ha nem baj a kis plusszfogyasztás.Domerátor:
-
Mr X
veterán
válasz
idegenufo #28927 üzenetére
Task killert ne használj, cska ha beragadt folyamatot akarsz lelőni. Androidon a rendszer szerves része, hogy bizonyos szolgáltatások futnak a háttérben. De nem aktív a legtöbb, nem fogja lezabálni az akksid.
A task killerek használatával csak kilövöd a folyamatot, ami aztán megint elindul, ezzel processzort és akkut használva.
-
idegenufo
tag
KÖszönöm!+Egy kérdés..ha fel van téve a telefonra akkumulátor kis program meg taskmanagerből is kettő legalább,ezek ugye a programok közt megtalálhatóak,ha nincsenek elinditva,akkor is fogyasztanak?Azaz a háttérbe mŰködnek?Gondolom az aksifigyelő kis ikon és a taskmaganager is megy akkor is ha csak kis ikonként a programok közt ott van és én nem kattintok rá,jól gondolom?Mert ha igen akkor ezek is fogyasztják az aksit eléggé!!!
-
Fehércápa
aktív tag
Olyan alkalmazásra lenne szükségem, amit ha elindítok, Kate Ryan elkezd táncolni itt a szobámban. Tippek?
-
-
idegenufo
tag
hogy kell,milyen programmal vagy hogy telefon restartot csinálni...szerintem túl sokat zabálnak az appok a memóriában és muszáj állitólag mások szerint egy ilyet csinálnom a telefonnal.thanks!
-
ntomi0730
senior tag
Ehhez mit szóltok?
http://androidarena.hu/2012/01/unlock-root/
-
Foose
addikt
Na jólvan, elég volt egy restart, visszajött a memória. De az a proc mappa egyre csak nő. ??
-
Luissimo
veterán
-
idegenufo
tag
Van olyan program,amivel mondjuk a telefonról wifin(routeren) keresztül a gépre tudok másolni,meg a gépről is wifin(rozteren) keresztül a telefonra..? mert elvileg kéne lennie,ha már valahol nem tudom hol láttam olyan videót hogy a telefonnal irányitott egy játékot valaki a számitógépén egy autóversenyzőset a telefonjával,gondolom az is wifin ment..thanks!
-
coloska87
csendes tag
Kedves Téma olvasók és android tulajdonosok !
Elkészült a program amivel teljesen titokba titkos gomb nyomogatás mellett készíthetsz videót fényképeket vaku fénye és hangja nélkül ! Ezt bogoztam ki a leírásából. Várok minden olyan embert aki feltelepíti ezt a programot és segít el igazodni benne engem és minden utánam érkező érdeklődőt !
Marketről ingyen letölthető de van PRO verziója !
Az alap itt letölthető: http://hu.4androidapps.net/tag/photography/mobile-hidden-camera-download-6335.htmlVárom a hozzá szólásokat és ha valamire rá jövők megírom én is azt.
Coloska
Kémkedésre fel !
-
Foose
addikt
Sziasztok! Ma reggel telepítettem egy ICS témát adw ex-hez, és ugye teló memóriába ment. Most töröltem,de a készülék memóriából hiányzik kb annyi,mint amekkora a téma volt. Találtam a tel memóriban egy "proc" nevű mappát, ami tele van mappákkal,fájlokkal. Kb 4MB. Lehet összefüggés?
-
punky10
addikt
válasz
Fehércápa #28899 üzenetére
Beálitások-alkalmazások-alkalmazások kezelése-megkeresed az Astrot,ráböksz,és az alkalmazás adatainál,egy kicsit lejjebb ráböksz az alapértékek törlése gombra.
sanci789:Te is keresd meg a fentebb irt helyett(csak ne az Astrot keresd,hanem a játékot...
csak ne az alapértket töröld,hanem felette van az áthelyezés SD -re.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest