- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
bubi92
őstag
az miért van, hogy egész telefon könyvből csak két ember képét menti le fb-ról? összevannak csatolva a kontaktok fb profillal, de mégse
-
Mr X
veterán
válasz
pockos13 #28496 üzenetére
Akkor próbáljunk ki valamit. A Go SMS account beállításainál kapcsolj ki minden fiókot (SIM, telefon, gmail). Ekkor elvileg egy darab névjegyet sem szabad látnod. Ha ez megvan, kapcsold vissza csak és kizárólag a telefon névjegyeidet.
Nem importáltad telefonra a FB kontaktjaidat, csak szinkronizáltad, ugye?
szerk:
Látom, megoldottad. mi volt a hiba?
-
pockos13
aktív tag
Probléma megoldva.
-
mexel
veterán
Talán tud valaki segíteni, fontos lenne nagyon. Galay S1-en nem volt túl híres a gps vétel. Ez nekem most nem is lenne baj, mert egy programot kell használnom ami gps-alapján működik, és nem bánom ha nem megy mindig. (munkára kell) Fent volt a GPS test 1.2.1 verziója, azzal teszteltem van-e jel. Legtöbbször ha megnéztem van-e jel, kb 1 perc is kellett hogy találjon valamit, akkor is max 2-4 holdat látott. A mai napon azt vettem észre, hogy kb 4-5 másodpercen belül lát majd kapcsolódik 5-7 holdhoz is (nekem sajnos). Lehet ennek köze ahhoz hogy feltettem a GPS test frissítését? (1.2.5-öt) Azaz beleavatkozhat a telefon gps-el kapcsolatos beállításaiba, vagy módosíthat-e valamit a telefonon hogy jobb legyen a vétel? Mert most a térkép és minden egyép gps-en alapuló program azonnal kapcsolódik és talál jelet. Vagy csak véletlen lenne és valamiért jók a vételi lehetőségek?
Ezzel kapcsolatban van valakinek infója? Nagyon fontos lenne. -
TRob1
veterán
válasz
pockos13 #28490 üzenetére
Akkor mégiscsak azokat mutatja, amik "benn vannak a telefonodban", vagyis amik engedélyezve vannak a névjegyfiókodban: telefon, gugli, frászbúk, sim,...
Tégy egy próbát, hogy kikapcsolod a névjegyeidnél a facbúkot, úgy mit mutat a GoSMS? Benne lesznek-e az "idegenek"? (Ha igen, más a gond, ha nem, akkor meg valszeg facsén még mindig ott van) -
tomy86
addikt
Korábban többen is kerestek Call Meter 3G-hez beállításokat. Én a T-mobile MMS díjcsomag beállításait megcsináltam (én úgy látom jól működik) és elküldtem a fejlesztőnek is. Már elérhető a weboldalán ill. a program menüjéből is Beállítások->Szabályok importálása (import pre-configured rule set). Azt hozzáteszem, hogy 100%-os pontosság nem (vagy nehezen) érhető el a számhordozás miatt (jelenlegi beállításoknál pl. az összes +36/30*******-as számot hálózaton belülinek kezeli). Ezért, ha egy ismerősről tudjuk, hogy bár 30-as száma van, de mondjuk vodás, akkor az külön beállítást igényel.
-
royalka
őstag
Szevasztok.. Egyik szomszédommal megakarom osztani a netet. Az elenne a kérdésem hogy vannak megosztott mappák a hálón és ő ezeket el tudja érni valami progival?
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #28006 üzenetére
MagyarFatál nagyúr!
Rákukkanatnál a mai GoLauncherEx-re és az új értesítőre hogy müxik-e? Nálam kéri a gmail nevet és jelszót, de nem fogadja el., úgyhogy továbbra sincs gmail értesítésem (egyelőre)(#28485) pockos13:
Ezt a trükköt meg hogy csinálod? Nekem a saját névjegyeimet adja be, nem másét. -
pockos13
aktív tag
Sziasztok.A Go sms pro-ban hogy tudom kitörölni a névjegyeket,amik nincsenek is benne a telefonomban,de ott igen.
-
Aucor
senior tag
Üdv!
Valaki tudna mondani egy szép és jól témázható launchert amire van nagyon jóféle sense téma?
-
oxox
addikt
Ave
nincs olyan alkalmazás ami effektív kivetiti wifin keresztül a monitorom képét a telomra?
kvázi távirányító lenne, vagy akár csak egérfunkciót adna az érintőképernyő....???thx
oxox -
_NCT
addikt
Valaki erre?
Az a problémám, h Latitude-on nem frissülnek a helyek, ha gépen nézem a google.com/latitude helyen. Minden más működik, a GPS-t sem kapcsolja be.
Nexus S - Gyári 2.3.6-al.
-
bubi92
őstag
erre valaki
-
Liar
tag
Találkoztatok esetleg olyan alkalmazással, ami a DownThemAll! módra adott oldalról letölti a kimenő linkeket végén ülő fájlokat? (képeket töltenék sokszor így)
Már mindenféle letöltés menedzsert kipróbáltam, amit találtam, de mind arra jó csak, hogy külön adjam neki be a linkeket. PC alatt a JDownloadert használom ilyenre, aminek sajna nincs Androidos változata, legfeljebb távvezérelni lehet.
-
XP NINJA
őstag
kellene olyan program ami felébreszt ha mondjuk vonaton elalszok. van ilyen?
-
Foose
addikt
Sziasztok! froyo-n mi lehet az a MMITestdev. apk? System/app...
-
atillaahun
veterán
válasz
toth_janika #28438 üzenetére
Persze.
Nekem úgy van beállítva DropSync-kel, hogy naponta este mikor töltőn van a telefon leszinkronizálja az SD-mre az aznapi változásokat WiFi-n, és így megnyitáskor nem kell letöltenem a fájlokat. -
droti25
őstag
A vibert használóktól kérdezném hogy nektek a beszélgetés alatt mennyire merül az aksitok?
Nekem sajna eléggé szívja!Hozzáteszem csak akkor amikor beszélek! -
Fauno
tag
-
St3ven
addikt
Proci húzásához melyik progit ajánlanátok?
Van egy rakás a marketen, addig én is jó vagyok, de valami olyan kellene, ami nálatok bevált, megbízható, és nyugodtan belenyúlhatok vele a telómba.
-
ronson
őstag
Valami programot tudnátok ajánlani, amivel egyértelműen ki lehet olvasni, a valós android verzió számot? Egy noname tablethez küldött a kínai cég 4.0-át elvileg, de gyanús.
-
saphancs
aktív tag
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Ismerősöm Galaxy W telóján van olyan opció, hogy ha hívnak és nem tudod/akarod felvenni, akkor alulról fel lehet húzni egy függönyt és választani, hogy milyen előre beállított sms-t küldjön a hívónak. Pl.: tárgyaláson vagyok
Ez jó lenne Ace-re is. Ötlet?
-
Whynot?
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok még az android témában, még csak most kezdem belakni a telefont és egy dolgot hiányolok, ami a régi win6.5-ös HTC TD2 telefonomban megvolt. Mégpedig egy olyan progit, amelyik lehalkítja a csengést, ha lefordítom a telefont, de nem marad néma módban visszafordításig. Tehát ne a facedown állás legyen trigger, hanem a változás. Legyen a következő hívásom hangos akkor is, ha úgy maradt a telefon, vagy mondjuk az íróasztalomnál ülök zsebemben a telefonnal.
-
St3ven
addikt
válasz
havri1 #28415 üzenetére
Az autospace azt jelenti, ha a szerkesztőlécen ráböksz a szóra, tesz utána egy spacet.
Viszont ami nagyon jó, h ha ilyenkor teszel írásjelet, azt nem a "levegőbe" rakja, hanem a szó végére ragasztja, és az írásjel mögé helyezi át a spacet.
Próbáld ki, nagyon jól lehet alkalmazni arra, amit tulajdonképpen Te keresel.
-
toth_janika
őstag
válasz
atillaahun #28434 üzenetére
Nos meg is nézem ezt a dropbox-ot, mert eddig még nem használtam!
Egyébként hálistennek az adatforgalmi korláttól nem kell félnem!
Nekme az a célom, hogy a zenéim elérhetőek legyenek bárhonnan, és tudjak prezentálni szükség esetén!De erre akkor jó a DB nem?
-
_NCT
addikt
Sziasztok! Llama alkalmazással kapcsolatban kérdeznék. Mindent beállítottam mint a videóban, de sajnos nem igazán működik. Egyedül a szinkronizációt kapcsolja be, de ezen kívül GPS-t nem, továbbá a helyzetem sem frissül Latitude-on sajnos.
Valaki tudna segíteni? Beállítottam a GPS bekapcsolást, mindenféle polling-ot, de nem működik.
-
ko9
addikt
válasz
Sanyi.mTs #28419 üzenetére
Ezekben a SoC-okban már a WiFi fogyásztása nagyon elenyésző. Ami itt eszik az a kijelző és a 3G...
Igazából ha visszaolvasol max 200HSZ-t, pont most lett kibeszélve töviről hegyire ez az említett Llama program.TRob1:
AirDroid-ot kipróbáltam, pofás, jól néz ki, de szerintem körülményes ha egy sima fájl felmásolása a cél.xSide:
Megnézem ezt a FileExpertet is, köszönöm
-
atillaahun
veterán
válasz
toth_janika #28431 üzenetére
Szerintem 3G-hez vagy FTP server klienst kell akkor telepítened a PC-re, és azzal megosztani a fájljaidat, vagy csinálni egy Dropbox account-ot (2 GB-ig ingyenes), amire a PC automatikusan felszinkronizálja a kiválasztott cuccaidat. A Dropbox pedig hozzáférhető az ES-ben is 3G-vel.
De gondolom nem kell mondanom, hogy a zene/videó streamelés mennyi adatforgalmat eszik mobilneten. Egyébként valóban hasznos ha valami fájl sürgősen kell, főleg dokumentumoknál, képeknél jön jól nálam.
Android-ra is lehet egyébként automatikusan szinkronizálni a fájljaidat a Dropbox accountról Dropsync alkalmazással. De az fizetős. Bár nem drága, és jól teszi a dolgát.Nekem is mániám egyébként, hogy az összes létező fájlom bárhonnan bármikor bármivel elérhető legyen. Nem volt kevés munka kitesztelni és beállítgatni mindent, főleg hogy nem egy program kell hozzá, de mostanra már azért elég frankón működik, nagyon kényelmes és hasznos dolog.
-
bubi92
őstag
fm rádió hallgatásra mondjatok egy progit nekem köszi
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
Van valakinek valami tapasztalata kirándulós navival progival kapcsolatban? Van olyan amihez vannak magyar térképek? Melyiket ajánlanátok?
-
toth_janika
őstag
válasz
atillaahun #28428 üzenetére
Igen olvastam ezt, viszont nekem jó lenne, ha 3g-n is működne! Az ES-ben nem találtam ezt a lehetőséget!
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Sleep as Android-ot hazsnálja valaki?
Mi a vélemény? mennyire jol működik?
Nem teljesen tisztán értem amugy mi ez a specko dolog benne, irja le valaki légyszi
Köszi -
rum-cajsz
őstag
válasz
Sanyi.mTs #28419 üzenetére
Én nem tudom milyen telefonod van, és milyen romot használsz rajta, de a sajátomon kimértem 2-3 rommal is, hogy a nem használt, de bekapcsolt wifi nem fogyaszt lényegében.
Szóval egy háttérben futó program, amit csak emiatt futtatsz, lehet, hogy többet fogyaszt, mint, ha nem foglalkozol vele. -
atillaahun
veterán
válasz
toth_janika #28427 üzenetére
Mondjuk ES File Explorer-rel. Persze csak ha ugyanazon a WiFi-n van mindkét készülék.
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
biztos többször feltették már ezt a kérdést, de nem találtam a választ!
Szeretném a gépemen lévő fájlokat, elsősorban zenéket, elérni, és a telefonom hallgatni!
Ez megoldható valamilyen programmal? -
xSide
őstag
File Expert - alapból támogatja az ftp (pc/webFTP), web fájlmegosztást (saját html kezelőfelületén) adatkapcsolaton és wifin keresztül, megosztott mappáidat böngészheted (letölthetsz és küldhetsz fájlokat) készülékről, magyar nyelvű, biztonsági másolat a telepített alkalmazásaidról, root hozzáférés és nem kell a pc-re telepíteni hozzá semmit sem!
TotalCommander-ben beállítod az ftp-t, amit segítségként még ki is ír.
Böngészőben beírod a készülék elérhetőségét (pl: 192.168.1.100:8080). -
paloczp
tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást+widgetet keresek, mint ami a Nokia (mondjuk E71) telefonoknál kijelezte az eseményeket. A Samus stock widget, az a _következő_ napi eseményeket mutatja (ekkora baromságot), valamint popup-pal kellene, hogy jelezze az adott esemény emlékeztetőjét (miért csak értesítősávot csináltak neki "gyárilag"?), és lehet "szundizni" azt.
Köszönöm!
-
Sanyi.mTs
addikt
kollégám említett egy progit, ami most nincs felrakva neki, és nem is emlékszik a nevére. Amit tud az az, h nézi a cella infókat és összeegyezteti, h melyik cellában használtam wifit, ha nem vagyok abban a cellában, akkor kikapcsolja a wifit, ha ott vagyok, akkor bekapcsolja, ezzel is kímélve az aksit.
-
Spenike
tag
válasz
toth_janika #28411 üzenetére
Úgy látom nem tudsz a sorok között olvasni....
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #28416 üzenetére
Én AirDroid-ot használok most már mindig a Wifi-s oda/vissza másolásra oszt csók. (1 kliens a telefonra, és bárhol ahol van PC+wifi, használható anélkül, hogy a gépen bármit is kellene telepíteni vagy beállítani)
-
droti25
őstag
Milyen progival tudok olyan beállítást eszközölni hogy a 10 % helyett mondjuk 5%nál vegye le a fényerőt?
-
Spenike
tag
Hali skacok kellene nekem
Androidra a
Governor of Poker
Ha meg van valakinek akkor plz küldje le koszi! -
PaFec
aktív tag
válasz
atillaahun #28406 üzenetére
Nekem mindig ugyan azt az ip-t kapja.
-
ko9
addikt
válasz
atillaahun #28406 üzenetére
Használj NETBIOS nevet, \\ANDROID ha nem állítottad át.
-
atillaahun
veterán
Köszi mindkettőtöknek, de amennyire láttam nem lehet a Samba-t fix IP-re állítani. Így akkor mindig újra kell csatlakoztatnom a hálózati meghajtót, nem?
Más. Aki múltkor javasolta a TaskXP-T, annak hatalmas köszönet, a legjobb TaskSwitcher! Nagyon jól konfigurálható, mindent tud, amire szügség lehet, és jól is néz ki. :-)
-
PaFec
aktív tag
válasz
atillaahun #28398 üzenetére
Kell adnod egy jelszót a programban. Ha ez megvan, egy böngészöbe vagy sajátgépbe beírod \\Ipcim. Nyomsz egy entert. megjelenik az SD kártya. ha felhasználó nevet nem módosítottad, akkor SDCARD lesz alapból, megadod a jelszót, kipipálod, hogy jegyezze meg, és már csatolhatod is meghajtóként. Ennyi..
-
Fauno
tag
Sziasztok,
még kezdő vagyok az Android alkalmazások terén, így szeretnék kérni egy kis segítséget. Van egy tabletem rajta 2.2 android op. rendszer. Letöltöttem egy játékotot hozzá (mahjong), elkezdem játszani vele, egy idő után kilépet magától, és átállította a képernyőnek a háttérképét is. Ez vírus lehet, tabletre érdemes vírusirtót feltenni, ha igen milyet?
köszönöm.
-
Remus389
veterán
próbáljátok ki a shit rearing-et, rendkívűl hasznos és értékes app, a legjobb amivel a marketen találkoztam
Aktív témák
Hirdetés
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest