- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Apple MacBook
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #28398 üzenetére
\\ipcím sajátgépbe, total commanderbe vagy a start menü keresőjéb Pingelni nem fogod tudni mert le van tiltva, a windows hálózati helyek kezelése meg egy szar. Esetleg rákereshetsz az ipre, mint hálózati gép.
-
fatal`
titán
Nekem is N-es Wifim van (300mbps, ami gyakorlatban max 100 notebookok között is), de telefonon sosem lesz gyorsabb, legalábbis még senkitől sem hallottam. Ezeknél a pici eszközöknél úgy vettem észre, hogy, amire ráírják az n-t, az általában hozza a G-s (~20mbps gyakorlati) sebességet.
-
fabicska
tag
Sziasztok, próbálok a hozzászólásommal egy égető hiányt pótolni. Ugye mindannyian ismerjük az Android idegesítő szokását, hogy a kedvenc álló háttérképünket (épület, autó, táj, kutya stb...), a rendszer fekvő nézetben vágja ki, mivel többablakos kezelésre van felkészítve.
NA nekik jött létre ez a kis szösszenet:
A lényeg: 1.33333. (szélesség/magasság)
De mit is tegyünk ha álló a kép? Itt jön a varázslat: Hozzáteszünk oldalt kis sávokat, amiket a rendszer úgyis kivág így ami látszódni fog az csak a lényeg, mutatom:
Jól (vagy fehér háttéren nem is olyan jól) látszik, hogy oldalt fehér sávval kiegészítettem a képet, így háttérképnek csak a lényeg lesz látható, ha gondoljátok tegyétek rá telóra és lássatok csodát.
Szép estét:
fabicska -
ko9
addikt
Tudom már 1000szer volt ilyen kérdés, de WiFin keresztüli fájlmásolásokra mit ajánlatok?
-
sittes79
addikt
Melyik widget tud olyat, hogy ha rányomok egyből szinkronizálja a gmail emaileket és
kontaktokat illetve ki is írja, hogy hány olvasatlna email van? -
St3ven
addikt
Igen, nem hátrány az sem.
Apróság, de ami nekem nagyon tetszik, hogy ugyan külön figyelmeztet, hogy Gingerbread-en nem lehetséges a mobilkapcsolat ki/bekapcsolása, valami miatt mégis működik a dolog (legalábbis az én 2.3.2-es romomon).
Így azért mégiscsak elegánsabb, mint az alternatív lehetőség, az APN átíratása.
-
droti25
őstag
válasz
Cartman023 #28367 üzenetére
kösz nektek!
A Traffic monitor bevált! -
-
pockos13
aktív tag
A Go contact-nál hogy tudom a névjegyeimet szinkronizálni? Azt már láttam hogy van olyan hogy Contacts Accunt de valahogy nem tudom hogy hogy kell .Mert ha a telefonba lévő nevekre nyomok akkor csak 4 db ad ki ,pedig nekem ott vannak a telefonszámaim és nem a kártyán.
-
-SamS-
tag
válasz
TazLeacher #28343 üzenetére
bazeg én meg beírtam webfordítóba
köszi amúgy sikerült
-
zzz03
őstag
Gyári Rommal újra húztam a telefonom.
Beállítottam a google accom, telefonról működik tökéletesen a market, de számítógépről böngészőben ezt az üzenetet kapom:"There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account."
Ez mitől lehet? (természetesen be vagyok jelentkezve böngészőbe is)
-
xSide
őstag
válasz
toth_janika #28364 üzenetére
Na azért csak meg van az a térkép
El is felejtettem, hogy aktiválni is kellett a kisérleti funkcióknál...Azt tudtátok, hogy ki lehet tenni bármit parancsikonként a Llama-ból?
Alapképernyő hosszan nyomva, parancsikon, llama és amit csak akartok! -
droti25
őstag
Sziasztok!
Arra a programra lenne szükségem ami megmutatja pontosan hogy milyen app használta a mobilnetet/wifit és mennyi adatforgalmat generált egy-egy app...
Nem emlékszem már a nevére! -
vinikorn
aktív tag
A KIES mappái között van egy Aplication: [link]. Ezek szerint lehet menteni az appokat? De hogy? Nem látom a kiesben.
-
Liar
tag
válasz
toth_janika #28358 üzenetére
menü-beállítások-kísérleti dolgok-android helyzet lekérdezés
ez be van kapcsolva nálad?
szerk: lassú voltam
-
sittes79
addikt
válasz
toth_janika #28358 üzenetére
beállítások/kísérleti dolgok/android helyzet lekérdezés
tudtok olyan NOTE progit, amit sz.gépen is lehet szerkeszteni, szinkronizálni?
-
bsanya
aktív tag
A Sanity programnak nincs magyarnyelvű változata?
Rengeteg beállítási lehetőség van benne, de nem megy az angol annyira -
sittes79
addikt
válasz
toth_janika #28353 üzenetére
Beállításokon belül kell engedélyezni, persze miután installáltad a hozzá való térképet a marketről.
-
punky10
addikt
Van egy kis problámám.Anno megvettem a Fancy widgetet,még az 1.0.8-as verziot.Késöbb letöröltem,mást használtam.Most ujra feltelepitettem,probálok skineket leszedni,de nincs sehol egy darab sem.A Marketen már a 3-as verzio van,de ennek a widgetje 4x1-ben nem tartalmaz orát,csak a pro,azt viszont ujra meg kellene vennem.A Fancynál nincs olyan,hogy ha megvetted,akkor frissitheted ingyen a programot?Ez kicsit gáz...
-
sunahunter
senior tag
válasz
-
xSide
őstag
válasz
toth_janika #28345 üzenetére
Nyomd meg ott a telód menü gombját, a feljövő lehetőségeknél válaszd a Minden térkép pont megjelenitését...
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Sziasztok,
tudtok valami egyszerű megoldást vagy app-ot, hogy a telefonon tárolt néhány névjegyzéket, hogy tudom átrakni a google féle névjegyzékbe, ahol tudna szinkronizálódni.
Sajna van 1 hívás azonosító app, ami csak a telefon névjegyzékébe ment, nem kérdi meg, hogy hova akarom, és amiatt lenne jó egy áthelyező appsegítséget köszi előre is
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek melyik a legjobb Farm-os játék androidra, ami nem orosz, viszont előny ha van benne magyar nyelv? Asszonynak kéne feltennem a tabletre valamit. :S
-
tboldi
nagyúr
válasz
-
petipetya
nagyúr
válasz
Tudok oroszul!
-
toth_janika
őstag
Ez a Llama egy beteg jó cucc!
Egy valag beállítás van benne, és ha feltolom ezt a térképet is, akkor lesz csak igazán királyság!
Be fogom tudni állítani az adatkapcsolatot, valamint hogy ha "hazaérek", akkor tájékoztasson!
Felraktam, de egyelőre a celláknál nincs térképes megjelenítés, úgyhogy most újraindítom a telót, meg nézem úgy!Szerk:
Nincs a Cellák fülön Térképes megjelenítés!5let?
-
zozyk
addikt
válasz
-
-SamS-
tag
nem tudja valaki hogy lehet a nyelvet átállítani a marketon mert valahogy orosz lett...úgy meg nem igazán értek.
-
Sanyi.mTs
addikt
ZTE blade-re gyári (telenoros) 2.2-vel meglehet csinálni, h pl. párom számát kirakom asztalra egy ikonként, h csak egy kattintás legyen a telefonhívás vagy ehhez külön progi kell?
(launcher pro és dialer one van fent)
-
engine88
aktív tag
Sygic Aura nem akar települni tabletre, gondolom nem szereti az 1024x768-am.
3betűs működni fog? Vagy van külön ilyen felbontásra?
Mert ahogy olvasom max felbontás 480x800. -
xSide
őstag
válasz
sittes79 #28327 üzenetére
Töröltem a progit és kezdtem elölről a területi dolgokat wifi, gps nélkül!
Terület fülön hozz létre egy újat [+], hosszan nyomj rá és válaszd ki Helyzet beállítása térképen.
Ekkor az utolsó cellára dob, amin fenn vagy (piros+kör). Ezt húzd oda, ahol vagy és alul a - + csuszkával állits be egy távolságot (mondjuk legyen a minimum 20m) és mentsd el.
Most menj a cellák fülre, majd Menü és Minden térkép pont mutatása.
Ekkor látsz pár cellát (nálam 3g-n 9db) és a közeledben még egy valamit kis sugarú körrel (az imént beállított helyed szürkével jelenik meg).
Esetemben ezen valami helyén játszótér van, és ahol lakom nincs bázisállomás tehát ez a hely az adótornyok adatait felhasználva a Llama által (háromszögeléssel) megállapított helyzetemLáthatod a térképen, melyikhez vagy közelebb és a 2g illetve 3g adótornyok egymástól függetlenül kezelendőek abban az esetben, ha kizárólag a cellák adataira hivatkozol.
A legjobb megoldás, meghatározod a területed és megadsz neki a két torony által határolt területhez képest egy olyan sugarú kört amibe mindkettő éppen, de beleesik. -
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Felraktam a Go launchert,beállítottam mindent ,de amikor a házikóra nyomok a sense áll vissza.Mit rontottam el?
-
engine88
aktív tag
-
St3ven
addikt
Most lehet, hogy én nem értem ezt a dolgot, de nem pont az a jó, ha minél több cellát ismer egy területen?
Pl. nekem otthon 3 cellát lát, de ha most én ebből kitörlök egyet, de mégis bejelentkezik abba a teló, mert mondjuk átmegyek a másik szobába, vagy egyéb hálózati okokból cellát vált, nem úgy fogja érzékelni, hogy elmentem otthonról?
Légyszi segítsetek a tisztánlátásban, mert nagyon jó kis progi ez, szeretném rendesen beállítani.
-
pethYeti
addikt
Llamaval kapcsolatban lenne egy kérdésem. Tud olyat hogy 30 percenként 1 percre bekapcsolja a wifit szinkronizáláshoz?
-
-
engine88
aktív tag
1024x768-ra milyen GPS-t ajánlotok?
-
xSide
őstag
válasz
toth_janika #28304 üzenetére
Igen van térkép, le kell tölteni a Map addon for Llama kiegészítőt hozzá...
Előhozni pedig a Cellák fülön a készüléked Menü gombját megnyomva a Minden térképpont megjelenítése opcióval lehet.
Ha itt ráböksz valamelyik kék cella közepére, piros lesz, majd szintén Menü/Egyebek választhatsz mi legyen vele.
Eltávolíthatod (nem tudom mi hatása van egyenlőre), vagy új helyként hozzáadhatod egy területhez a hatókörét módosítva!
Világos kékkel egy kereszttel a saját helyzeted látszódik (több cella=nagyobb pontosság)
Ki kell tapasztalni miként működikJavaslat:
- én minden cellát töröltem és csak a terület maradt meg a Helyek fülön egy 1000m sugarú körben (ehhez figyeltem az engem érintő 6 db 2g/3g cella háromszögeléses helymeghatározását)
- amelyik cella (cellák) ebbe "beleér (bele érnek)" aktiválódik az "Otthon" területre lépésem
- amennyiben kilépek ebből az 1000m sugarú körből életbe lép az Otthonról el eseményemui.: soha nem gondoltam volna fogok ilyet használni
(#28320) evitiguF: a google térkép, egész pontosan a Koordináták része tud ilyet.
Ehhez a weben a be kell állítani az engedélyezést, a tegnapi videóm egy része erre is kitér...
a megosztás is működik annak függvényében mi van a készülékre telepítve (facebook, twitter). -
evitiguF
senior tag
Üdv!
keresek egy programot, bár nem tudom, hogy létezhet-e ilyen. Mondom, hogy miről van szó.
Járom az országot, és a telefonom navigál. Na most olyan progit keresnék, ami gps alapján jegyzi, hogy épp merre jártam egy adott nap, és megjeleníti az útvonalat is. Ezzel mintegy "merre jártam már" térképet lehetne csinálnom. Létezhet ilyen? Ha még a telóról ki is lehetne ezt szedni, és közösségi oldalon megjeleníteni, az maga lenne a csoda
(tudom, van a Bejelentkezés funkció, de azt csak azokon a helyeken használom, ahol megállok pihenni, ebédelni stb...) -
sittes79
addikt
Akkor ez neked (is) szól.
-
TRob1
veterán
Na ezért nem játszok már PC-n se, nemhogy telefonon. (Volt egyszer ilyen, hogy reggel 7 kelek, elvittem a lányt oviba, hazaérek, játék, korog a gyomrom, órára nézek, du4!, gyors kaja, fél5kor már játék, este 11 megint kaja+zuhany me asszony szólt hogy hagyjam már kicsit abba
, játék, kezdek álmos lenni, mennyi az idő? hajnali5!!! gyors alvás, 7kor kelek, viszem a lányt oviba...
-
havri1
félisten
GoKeyboardban tud valaki segíteni?
-
TRob1
veterán
válasz
vinikorn #28306 üzenetére
Jewels Deluxe: Minimum 3 egyforma színt kell eltüntetni úgy hogy egymás mellett vagy alatt legyenek. Mindig 1 színt lehet átcserélni/átfordítani egy másik színnel, és ezt úgy kell megtenni, hogy ekkor meglegyen vmelyikből a 3. Példa: Ezek vannak egymás mellett vagy alatt: kék, kék, piros, kék --> Kijelölöd a pirosat és utána a 4. (jobb szélső) kéket, mire azok helyet cserélnek, ezáltal a sorrend kék, kék, kék, piros lesz, és eltűnik a 3 kék... Remélem érthető.
MatchBox: Ne játssz a gyufával, nem gyerek kezébe való.
(magyarul: ezt nem tudom
)
-
rekid
addikt
Üdv!
Lenne egy kérdésem market vásárlással kapcsolatban.Ha megveszek egy programot, az ugye elvileg a google accounthoz tartozik. Magyarul ha mondjuk veszek egy másik telefont, romot cserélek stb.. akkor utána marketba belépés után ingyenesen tölthetem le az adott app-ot akárhányszor akárhány telefonra?
-
toth_janika
őstag
Hello!
A Llama-ban van térképes cella-megjelenítés? Mert csak a cellák neveit adja meg, ami meg nem az igazi nekem, mert szükségem lenne arra, hogy lássam, hogy melyik cella hol van.
Azért lenne fontos, mert, pl idehaza, 3 cellát érzékel, de nekem csak 1 kellene belőle, és nem tudom, melyiket töröljem, mert töröltem egyet, és kiderült, hogy az egy közelebbi, mint a másik 2!
Van ilyen lehetőség benne?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest