Hirdetés
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egér probléma
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
pikszel
üzenetére
Igen köszi megvan.. Ott van hogy Save To SD Card.. azt hittem Export arra szolgál hogy áthelyezni, másik mappába...

És a Favorite rész mire szolgál, jó tudom, hogy úgy mire van (kedvencek)
, de azt irja hogy Favorites are saved for offline access ,azaz lementődik az adott fájl a telefonra, dropbox progival bármikor meg tudom nézni, de nem úgy lesz telefonon mintha lementettem volna ?
gipsztigris - Már meglett, de ilyen nincs ott
-
TRob1
veterán
válasz
pikszel
üzenetére
Áhá, értem. (Végülis inkább 2szer mint 1szer se, hisz manapság már úgyse a hasznosságra megyünk rá.
)
A havazást viszont nem. Ha annyit tesz hogy "esélyesen havazni fog", akkor meg az 1°C azt jelenti hogy: esélyesen 1 fok lesz.
Sebaj, legalább van vmi a home-on.ui: Azért nem ám megsértődni, csak hülyéskedek...

-
idegenufo
tag
válasz
pikszel
üzenetére
Jó köszönöm letöltöm!De azért elég vicces hogy nem lehet egy facebookot bezárni vagy egy winampot vagy bármit hanem simán fut a háttérben tovább azt zabálja a netet,csak task killerel lehet kibombázni őket de visszajön igy is egy kettő...miért nem lehet egy 2.3.3-as android rendszerbe beleépiteni vagy akár a go launcher ex-be egy normális bezáró ikont az alkamlazásokhoz rendelve?Most egyenként minden egyes net után lekéne lőnöm a facét meg winampot stb.nevetséges...de megpróbálom amit irtál azzal+az időjárási eszmefuttatásomra is irj kérlek,thanks!!!
-
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viccrovat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Senki sem töröl ennél jobban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem gyári ROM van a telefonomon, sosem volt probléma a GMaillel.

, de azt irja hogy Favorites are saved for offline access ,azaz lementődik az adott fájl a telefonra, dropbox progival bármikor meg tudom nézni, de nem úgy lesz telefonon mintha lementettem volna ?
legalább őszinte az app, és rövid jellemzést is ad az időjárásról
(Tudtam ám hogy nem tudják
)
)

Köcce