- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
oxox
addikt
Ave Guruk!
kis segitsegeteket szeretnem kerni, mert okos vagyok az androihoz mint a tok.
kaptam egy HTC desire telefont karacsonyra, es lenne nehany kerdesem:
(otthon sikerult bekapcsolnom a wifit...de ez is teljesen uj dolog volt szamomra)
pontokba szedem, hatha egyszerubb ugy valaszolni1. nem szeretnem, hogy frissitse magat a neten, es 30-40ezres telefonszamlat generaljon...egyelore eleg a wifi-s net, ill. holnap megyek a szolgaltatohoz valami alapnet csomagert.
jelenleg otthon ha a "turn on wifi"-re kapcsolom van net, mashol, ill. ha lekapcsolom a wifit rajta akkor hiaba klikkelek az internet ikonra "web page not avaible" feliratot kapok..., ill. mikor nem volt rajta a wifi az idojaras jelentesben az utolso napra nem jelzett semmit..ez azt jelenti, hogy nincs mobil internet / frissites bekapcsolva rajta?
tehat nem kell fizetni...2. az android marketre sikerult regisztralnom...valami kavar volt, es nem hagyta a sajat gmail-es fiokomat bereggelni...de tudtam letolteni, ill. mar a sajatomat is sikerult azota regisztralni, de arra tovabbra is azt irja, hogy nincs eszkoz tarsitva...vagy mi...a kerdes, hogy csak olyat toltottem ami free volt....fizetosnel milyen modon kell fizetnem? (paypal, telefonszamlahoz csapjak, etc)
3. free letoltesert kesobb sem kell fizetni? (gondolom amig nem szedem le a teljest nem)
4. lehet-e valahogy bongeszni a telefon konyvtarstrukturajaban (pl. ha zenet szeretnek ratolteni)?
Minden valaszt / hasznos tanacsot nagyon koszonok
Kellemes Unnepeket!
oxox
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest