- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
Aktív témák
-
oxox
addikt
Ave Guruk!
kis segitsegeteket szeretnem kerni, mert okos vagyok az androihoz mint a tok.
kaptam egy HTC desire telefont karacsonyra, es lenne nehany kerdesem:
(otthon sikerult bekapcsolnom a wifit...de ez is teljesen uj dolog volt szamomra)
pontokba szedem, hatha egyszerubb ugy valaszolni1. nem szeretnem, hogy frissitse magat a neten, es 30-40ezres telefonszamlat generaljon...egyelore eleg a wifi-s net, ill. holnap megyek a szolgaltatohoz valami alapnet csomagert.
jelenleg otthon ha a "turn on wifi"-re kapcsolom van net, mashol, ill. ha lekapcsolom a wifit rajta akkor hiaba klikkelek az internet ikonra "web page not avaible" feliratot kapok..., ill. mikor nem volt rajta a wifi az idojaras jelentesben az utolso napra nem jelzett semmit..ez azt jelenti, hogy nincs mobil internet / frissites bekapcsolva rajta?
tehat nem kell fizetni...2. az android marketre sikerult regisztralnom...valami kavar volt, es nem hagyta a sajat gmail-es fiokomat bereggelni...de tudtam letolteni, ill. mar a sajatomat is sikerult azota regisztralni, de arra tovabbra is azt irja, hogy nincs eszkoz tarsitva...vagy mi...a kerdes, hogy csak olyat toltottem ami free volt....fizetosnel milyen modon kell fizetnem? (paypal, telefonszamlahoz csapjak, etc)
3. free letoltesert kesobb sem kell fizetni? (gondolom amig nem szedem le a teljest nem)
4. lehet-e valahogy bongeszni a telefon konyvtarstrukturajaban (pl. ha zenet szeretnek ratolteni)?
Minden valaszt / hasznos tanacsot nagyon koszonok
Kellemes Unnepeket!
oxox
Aktív témák
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest