Hirdetés

Aktív témák

• Arween

senior tag

válasz dokee78 #26940 üzenetére

Most akartam megvenni a Titanium backup pro-t.1 körben elutasította a kártyám(már sokszor vettem app.ot nem ez az első alkalom) jött,hogy frissítsem a kártya adatokat.Megtettem frissítettem,így sem jó.Ezért töröltem megadtam újra ugyan azt a kártyát,vásárlás így sem megy ellenben levontak 233ft-ot ismét (mintha nem UGYANAZT a kártyát adtam volna meg!!!)Gondoltam nincs több gond akkor megveszem most az app-ot de nem engedi ;]

Ez jött emailon:"111111111111. számú megrendelése (Titanium Track) jelenleg függőben van. Az Ön MASTERCARD xxx-xxxxx kártyájának CHF 5,25 összeggel való megterhelésére irányuló kísérlet dec. 27 dátummal sikertelen. Ennek oka lehet az, hogy nincs elég pénz a számláján, vagy lehet egy szélhámosság elleni megelőző intézkedés. Az elutasított terhelés számlakimutatása engedélyeztetéseinél jelenik meg. Előfordulhat, hogy a terhelés jóváhagyásra kerül, de a rendelésért felszámított tényleges terhelést elutasítja a rendszer. Keresse fel a(z) MASTERCARD xxx-xxxxx ügyfélszolgálatot a fizetési probléma megoldásával kapcsolatban."

Van esetleg valami bankos marhaság ami miatt most nem tudok vásárolni??

Aktív témák