- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
oxox
addikt
ide is felteszem hátha....
végre sikerül belépnem a google playbe, és rá is tudok bökni arra amit szeretnék letölteni, de nem kezdi el a letöltést...a csík nem mozdul....valakinek ötlet?thx
oxox -
oxox
addikt
hát lehet megkéne találom, de a "mélyvíz" nem véletlenül van odaírva, és....
"Hogy tudom a gyári állapotot visszaállítani?
Ha gyári állapotra szeretnénk visszaállítani a készüléket, az RUU romok tartalmazzák a hozzáadott Radio-t, a RUU nevében feltüntetik a verziószámát is."hogy mi is az a RUU semmi infó nincs, ill. van egy link amiben van egy rakás exe, ill zip file, olyan sokatmondó nevekkel, egy hozzánem értőnek mint pl.
"RUU_Bravo_Froyo_TELUS_WWE_2.25.661.2_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_151557_signed.exe " aha...a Radio-ról ír a mélyvíz, de miután teljesen hozzá nem értő vagyok, az első két mondat segít abban, hogy eldöntsem ne fogjak bele esztelenül "Telefonunkon ez felelős valamennyi rádió frekvencián működő kapcsolatért. A Wifi, Bluetooth, GPS, rádiótelefonos GSM-kapcsolat hardvereszközeit különböző szoftveres meghajtóprogramok keltik életre"
-
oxox
addikt
Ave Guruk!
HTC desire-t használok...van valami lehetőség, hogy a régebbi software-re "frissitsek"..úgy tünik a 2.2.2 miatt nem megy a gmail+google play.....HTC-nél úgy látom, amúgy is teljesen automatikus a frissités, de hátha visszalehet rakni rá a régi rendszert...
thx
oxoxps google playen kivül nincs valami másik hasonló "market"?
-
oxox
addikt
Nem vált be
-
oxox
addikt
Ave Guruk! Mióta Google play van nem tudok letölteni, és nem is frissít...az Android-t update-eltem, de semmi változás...kerestem itt de nem láttam, hogy másnak is lenne hasonló gondja..pls help.me!
-
oxox
addikt
Ave
nincs olyan alkalmazás ami effektív kivetiti wifin keresztül a monitorom képét a telomra?
kvázi távirányító lenne, vagy akár csak egérfunkciót adna az érintőképernyő....???thx
oxox -
oxox
addikt
storno rajottem...azt hiszem
-
oxox
addikt
sorry a nagy kepert...ilyen orat szeretnek
...persze a karacsonyva, meg a hoember betuk nelkul a themes-t mar letoltottem, de abban nem volt
, vagy legalabbis nem talalom
inkabb linkelem...screenshotnal lathato
[link] -
oxox
addikt
válasz
dokee78 #27033 üzenetére
koszonom megintcsak.
F-ECT$ megtalaltam, thx
nem magyar a go launcher ex-em....tegnap felmentem a marketra es leszedtem az elso go launcher ex-t amit kidobott....de lattam fent valami magyar csomagot....csak meg vacilalok, hogy kell-e a magyar....nem az ertessel van a gond, mert ertem a 90-95%-at...a nagyobb problema a megtalalassal van....mert ugye pl. egy widget-nek is nem am ugy van, hogy elinditom, es keresek valami optiont...meg kell nyomni a menu gombot
kicsit meg kusza, de most reggel egesz sok dologra rajottem
-
oxox
addikt
Ave
Koszonom a tegnapi segitseget....
kezdek belejonni, de sokszor elofordul, hogy atallitok valamit es aztan mar nem talalom hol csinaltamlenne meg nehany kerdesem
1. go launcher ex alatt nem hasznalhatok a HTC windget-ek?
2. go launcher alatt a menuben sikerult az oldalvaltas efektusat randomra tennem, de nem talalom, hogy ezt hol sikerult....pls help me mert a random idegesit nagyon
3. van valami normalis idojaras elorejelzo (olyan mint a HTC-je), meg ora go launcher ala...nem kell semmi hivalkodo...ill. mikor themes-eket neztem egy csomonal jelenit meg tok jo orat (pl. a woodnal), de letoltom a themes-t es nincs ora rajta...thx
oxox -
oxox
addikt
válasz
dokee78 #26935 üzenetére
jaja...egyelore nagyon tetszik....mondtam is az oldalbordanak, hogy kar volt vennie, mert eddig a telefont telefonalasra hasznaltam....most meg szerintem kevesbe arra fogom... (az mondjuk hasznos, hogy amig elfoglalja a TV-t (ami a monitor is egyben), addig is tudok szorfolni, emailt nezegetni....
-
oxox
addikt
Koszonom Mindharmatoknak...
sajna melohelyen nincs wifi, de otthon nekiesek...majd szolok ha okosabb vagyok egy poknal -
oxox
addikt
-
oxox
addikt
válasz
kavics325i #26923 üzenetére
koszi....igen valami olyanra gondoltam, hogy fixen pl 1giga, aztan nem frissit...annyi csak eleg lesz..
kovetkezo kerdes is megerett bennem:
Minden letoltott tartalom (ez vegul is nem igaz mert az elo hatter nem), de pl a letoltott jatekok bekerultek a menuben...nem lehet ezeket valahogy egy mappaba rakni (csakmert eleg sz.rul nez ki a jatekok kozott a settings, es felo, hogy egy ido utan meg kaotikusabb lesz)...?!?
ha kiteszem a widget-ek koze, oda talaltam mappa lehetoseget...a menunel nincs ilyen?ill. mondtak, hogy ebben van gyari gps vevo...van ingyenes (nem idokorlatos) navi hozza, vagy csak fizetos, ill. nem legalis?
oxox -
oxox
addikt
Ave Guruk!
kis segitsegeteket szeretnem kerni, mert okos vagyok az androihoz mint a tok.
kaptam egy HTC desire telefont karacsonyra, es lenne nehany kerdesem:
(otthon sikerult bekapcsolnom a wifit...de ez is teljesen uj dolog volt szamomra)
pontokba szedem, hatha egyszerubb ugy valaszolni1. nem szeretnem, hogy frissitse magat a neten, es 30-40ezres telefonszamlat generaljon...egyelore eleg a wifi-s net, ill. holnap megyek a szolgaltatohoz valami alapnet csomagert.
jelenleg otthon ha a "turn on wifi"-re kapcsolom van net, mashol, ill. ha lekapcsolom a wifit rajta akkor hiaba klikkelek az internet ikonra "web page not avaible" feliratot kapok..., ill. mikor nem volt rajta a wifi az idojaras jelentesben az utolso napra nem jelzett semmit..ez azt jelenti, hogy nincs mobil internet / frissites bekapcsolva rajta?
tehat nem kell fizetni...2. az android marketre sikerult regisztralnom...valami kavar volt, es nem hagyta a sajat gmail-es fiokomat bereggelni...de tudtam letolteni, ill. mar a sajatomat is sikerult azota regisztralni, de arra tovabbra is azt irja, hogy nincs eszkoz tarsitva...vagy mi...a kerdes, hogy csak olyat toltottem ami free volt....fizetosnel milyen modon kell fizetnem? (paypal, telefonszamlahoz csapjak, etc)
3. free letoltesert kesobb sem kell fizetni? (gondolom amig nem szedem le a teljest nem)
4. lehet-e valahogy bongeszni a telefon konyvtarstrukturajaban (pl. ha zenet szeretnek ratolteni)?
Minden valaszt / hasznos tanacsot nagyon koszonok
Kellemes Unnepeket!
oxox
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- XPEnology
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik
- Synology NAS
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Google Pixel topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged