- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Bocs, félreérthetően fogalmaztam. Nem azt akartam mondani hogy a telefonodon nem tudsz megoldani semmit, hanem hogy root nélkül a rootot igénylő dolgokat. Az egyébként-et helyettesítsd: másként vagy root nélkül

A root-ellenzést meg megint félreérted. Nem ebből szűrtem le, hanem az egész eddigi hsz-eidből, mikor felmerült a root szó.

(#21240) porse:
Lehet. De ez is csak nézőpont kérdése. Van aki megelékszik mindig azzal amit mások adnak/eldöntenek helyette, és van aki magának keresi meg a "legjobbat" (ami szintén relatív). Mert azt is furcsának tartom, hogy a HTC cuccai egységesen mindenkinek tetszenek, hisz a világon nincs semmi ami mindenkinek bejön. (A legszebb nők se tetszenek mindenkinek, a lenagyobb filmek se jönnek be sokaknak, a világ legszebb építményeiért se rajog mindenki... stb)
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest