- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
jozsi252 #21160 üzenetére
TV-t használok én is, teljesen jó progi (tanításnál a kölykök csak néztek, hogy mi a rossebet csinálok én hátulról, és hogy mozog a kurzor, pedig csak a tab volt nálam...
) Nem a teljes képernyőt látom ugyan, mert a felbontás a monitoron/projektoron nagyobb, de ahogy húzom az ujjamat, megy a kép is!
-
TRob1
veterán
válasz
jozsi252 #21074 üzenetére
Ha vmit válozatlanon hagysz, akkor a rendszeredben aktuális állapotot hagyja. Pl: Alapállapotban rezeg is a telefonod, meg szól is ha hívnak. Erre te csinálsz egy eseményt, mondjuk beállítod hogy néma, semmi mást, akkor attól még rezegni fog, mivel azt változatlanul hagytad. De beállíthatod úgy is, hogy ilyenkor pl. csak a csengésre rezegjen másra ne, vagy csak az üzenetekre... Mindent tudsz külön külön állítani, ha ráböksz.
De a lényeg, hogy a változatlan mindig az eredeti állapotra vonatkozik. -
TRob1
veterán
válasz
jozsi252 #21068 üzenetére
Van egy kisméretű, Timeriffic nevű app, ha gondolod, nézd meg ezt is. Ötöde a Juice méretéhez képest, és ilyemikre pont jó (persze gondolom vmivel kevesebbet is tud). Én pl. repülőmódba tetetem vele minden éjjel a telefont, reggel meg ki.
-
bigsee
addikt
válasz
jozsi252 #21063 üzenetére
Nem lehet, próbáltuk mi is, az appot újra lehet indítani, de a gyári clock nincsen benne... szerk.: sztem root/root explorer és meg is van oldva
biztos kering valahol a neten gyári clock/alarm...
Jericho #21064: Nem tudom, de kollega nemrég frissítetett 2.2-re. majd megkérdezem, de mintha már az alap (2.1) is ilyen lett volna
-
randras
veterán
válasz
jozsi252 #21070 üzenetére
Vásárlás után 20 perced van visszakapni a pénzt egy gombnyomással, indoklás nélkül. A megvásárolt appok mindig megmaradnak társítva a fiókodhoz, de automatikusan letöltődni hard reset/rendszer frissítés után csak akkor fog, hogyha az előző rendszereden fel volt telepítve. Ha nem, akkoris eléred ingyen, csak manuálisan kell felrakni.
-
randras
veterán
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
jozsi252 #21027 üzenetére
Tényleg nem értem. Mármint azt, amit most írtál.
Ha beállítod, hogy ébresszen 5:40-kor, akkor holnap 5:40-kor ébreszt.
Azt nem értem, hogy miért baj, hogy ha nem állítod be a szombatot, akkor, akkor nem ébreszt szombaton. Én valahogy úgy vagyok a dolgokkal, hogyha nem állítom be, hogy pénteken ébresszen, akkor örülök, hogy nem ébreszt pénteken, hiszen akar a rák minden nap 5:40-kor kelni, amikor nincs rá szükségem.
Tehát van egy javaslatom: ha fel akarsz kelni szombaton, akkor állítsd be az ébresztést szombatra. Azonban, ha nem szeretnél fel kelni, ne állítsd be.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mozilla Firefox
- War Thunder - MMO Combat Game
- LEGO klub
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest