- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
mokus1
addikt
Sport Trackerhez nincs valami letölthető program pc-re? Tudom hogy neten nagyon jól kilehet vesézni de jó lenne néha csak a pc-n offline megnézni mikor hogy.
-
mokus1
addikt
Használtam a Sports Tracker-t. Voltak elmentett edzéseim.Rootolás után újra feltettem a programot és elvesztek.De a memóriakártyán DAT fájlban megvannak az edzéseim valahogy betudom tallózni?
-
mokus1
addikt
Rootoltam a telefont mivel tudok eltávolítani róla szoftvereket amik gyárilag rajta vannak de nem kellenek?
-
mokus1
addikt
Bedugtam a telefont USB-be laptop telepítés. Kb 10 perce azt írja ki kommunikál a telefonnal.Mit csinál eddig?
-
mokus1
addikt
köszi mindenkinek a Pc-m most várom mert szervízbe van. Macen meg nem állok neki
Egyelőre még csak 2.3.3as szoft van fent rajta nem kínálta fel a frissitést. -
mokus1
addikt
Valaki rootolt már x12öt? olvasgatok délelőtt óta.Neten nem találtam kifejezetten ehez a típushoz.
Így megprobáltam anélkül de nem sikerült sajnos.X10-eshez találtam egy leírást ami USB-n keresztül történik.
Simán szoftveresen PC nélkül megtudom oldani a rootolást ezen a típuson? -
mokus1
addikt
Setcpu-hoz hasonló ingyenes progit tudtok ajánlani? Az ilyen programokhoz kell root? Illetve az mit takar pontosan?
-
mokus1
addikt
Gyaei bongeszo.folyton letoltesnel kidobja h sikertelen.miert csinalja ezt?megoldas?
-
mokus1
addikt
Még tanulgatom az androidot múltkor frissiteni szeretett volna szoftvereket.Véletlen elnyomtam.Hogytudom visszahozni azt az ablakot?
ÉS esetleg a 2.3.3-at tudom frissiteni? amugy sony arc-ról van szó. -
mokus1
addikt
válasz
TazLeacher #21022 üzenetére
Biztos csúnya szeretne valami csilicsárét
-
mokus1
addikt
Még valami. Fájlkezelő van beépítve? Mert sehol se találom Sony Arc 2.3.3
-
mokus1
addikt
Mondjatok valami jó free programot amivel letudok játszani xvid-et.
Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest