Aktív témák
-
sssz
őstag
Hmm,,, a 6-7tel fentebb lévő postjából a kollegának nem azt szűrtem le hogy profin nyomná
de ne legyen igazamaláírom, hogy egy hónap alatt tökéletesen el lehet sajátítani mindenfajta moddolást egy adott telefonnál.
én csak azt akartam volna kifejezni, hogy ismerjük már meg a saját igényeinket és a telefonunkat mielőtt olyan dologra adjuk a fejünket amiről a végén kierül, hogy nem is használjuk ki az általa nyújtott lehetőségeket....de ennek ellenére első lépésünk vásárlás után a root volt, mert miért is ne? hiszen mindenki ezt csinálja és akkor biztos nekem is kell
na, de inkább hanyagoljuk a témát, mert ez úgyis örök "vita" köztünk amit már csak mi értünk és valaki ha belecsöppen megint engem fog leszúrni, hogy root ellenes vagyok, holott nem is.
Storms: bocs, mint írtam, nem ellened szólt
más: megkért az egyik forumtárs hogy írjak egy cikket az appokról. lehet úgy fogom megírni, annak tükrében, hogy mi az amit a rootolás nélkül is meg lehet oldani bizonyos app-okkal, ha az ember kicsit körbenéz a marketen (vagy máshol)
Aktív témák
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest