- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Meetal
csendes tag
Üdv!
Kis segítséget szeretnék kérni.
ZTE Blade készülékemhez keresek valami megbízható hívás szűrő programot.
A Marketen leltem többet is és próbálkoztam is velük. Valahogy egyik sem vált be, habár a kissé gyenge angol tudásommal is lehet a baj.
Utoljára a Gang Filter volt fent. AZ első hétvégén be is állítottam. Létrehoztam egy csoportot Család néven és egyet Tilthatók néven. A programban beállítottam hogy a Tilthatók csoportból érkező ill. minden egyéb a telefonkönyvben nem szereplő számot utasítson vissza. Frankón ment is. Aztán hétfőn reggel kikapcsoltam az összes tiltást és ekkor ért meglepetés. A tilthatók csoportból senki nem tud elérni. Ezután kínomban leszedtem a programot. Így sem lett jobb. Hosszú keresgélés után vettem észre, hogy a névjegyeknél az opciók beállítás alatt a hívó automatikus visszautasítása be van kapcsolva, méghozzá a csoport összes tagjánál. Most egyesével szedegetem ki a pipákat.
Nem tudom hol ronthattam el.
Ha valakinek van tapasztalata és tud ajánlani valami valóban jól működő appot, azt nagyon megköszönném.Szép estét!!
-
Meetal
csendes tag
Udv!
ZTE Blade hez szeretnék olyan programot, amivel a pc-n tudnék naptárbejegyzéseket készíteni, s a telefonra feltölteni. A sok teendőt könnyebb volna így kezelni, mint a telefonon be írogatni.
Köszönöm.
Aktív témák
- Eladó TP-LINK AC1750 EAP245 Vezeték nélküli, kétsávos Gigabit-es mennyezetre/falra szerelhető AP
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest