- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Aktív témák
-
flash-
veterán
Google mapsot mivel,hogyan törölhetem ki az android 2.2 es telefonból?
(és később vissza leeht valahogy állitani ha garis javitásra vinném?) -
Canonfan
senior tag
hodostamas, lumpen_stex, Luissimo:
Köszi szépen az infókat, akkor nem is erőlködök vele tovább, talán nem annyira nagy érvágás hogy nincs flash, csak szerettem volna megoldani, mert úgy emlékszem a gyári romban az alap androidos böngésző az meg tudta jeleníteni a flash-es oldalakat...Mondjuk ebben a romban amit most használok, sajnos nem sok böngésző működik,az általam kipróbáltak közül csak az Opera mini, és a Dolphin mini, az alap androidos, illetve az Opera mobile, és a Dolphin HD sajnos nem tud lehozni semmit, azt írja ki, hogy hozzáférés megtagadva...
Most a Dolphin minit használom, és szerintem maradok is ennél, (SkyFire böngésző sajnos nincs a Marketemben) így egy nap után tényleg jónk tűnik, nagyságrendekkel jobb app mint az Opera mini...
-
delbarta
senior tag
-
Luissimo
veterán
válasz
lumpen_stex #9391 üzenetére
nem,az opera nemolyan, viszont a SkyFire nevü böngészgetö, az viszont olyan.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Tudtok olyan programot , amivel wifis nyomtatóra lehet küldeni fényképet, dokumentumot, stb.-t? Egy Epson sx420w-re akarnám küldeni, de csak összevissza karakterek jelennek meg... (Printbot-ot próbáltam, az sajnos pont ezt a típust nem támogatja.)
-
kungzi
veterán
válasz
hodostamas #9386 üzenetére
nagyon nagy köszönet
-
Canonfan
senior tag
válasz
petipetya #9388 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a flash playert hogy lehet felrakni a telefonra, (HTC Tattoo 2.3-as rommal) sajnos nekem nem ment, ma leszedtem a Marketről egy adobe flash showcase nevű appot, ami el is vitt volna a flash letöltési linkjére, de az sajnos nem működött...
Bármilyen segítséget előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
válasz
Cyberbeni #9324 üzenetére
Köszi szépen a linkeket, pont ilyesmit (az egész hónaposat) kerestem !
Azt szeretném megkérdezni még, hogy a Dolphin mini és a Dolphin HD között böngészésben van különbség, illetve a mini tudja külön bővítmények közül a flasht, illetve ha nem, akkor bele lehet rakni valahogy?
Válaszotokat előre is köszi szépen!
-
kungzi
veterán
sziasztok
nem tudtok egy olyan böngészőt mondani, ami teljes képernyőn megjeleníti az oldalt? mert próbáltam az operát, de alul mindig ott van az szürke menü vagy micsoda. olyan kellene, ahol semmi sincs, csak maga az oldal. youtube-on láttam ilyet, de nem tudom mi volt az
-
Istv@n
aktív tag
válasz
pengemetal #9381 üzenetére
Köszi szépen!
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan programot, ami kezeli a turistautak.hu-s térképeket?
(olyasmi kellene mint a gisrussa volt winmo-n) -
stefi68
addikt
Ide is beírom néha (remélem nem baj): Magyarított alkalmazások a blogomban (klikk a nevem alá)
GO Launcher EX és LauncherPro fissítve
és egyebek....
ÚJ: Jorte naptár - magyarulMár több ezren töltötték le őket...
Megjegyezném: azért írhatnátok véleményt is róluk, mert nem hiszem, hogy minden fordítás tökéletes lenne... (a több mint 3.000 letöltés mellett, 50 hozzászólás sincs - bár nem számoltam)
További szép napot....
-
morfondőr
addikt
Valahol olvastam, hogy Fancy Widget-ben be lehet állítani az időképet vagy köpönyeget időjárás kijelzéshez. Valaki tudna segíteni, hogy kell, mert nem tudok rájönni. A hőmérséklet adatok elég nagy szórásban vannak a valóságtól jelenleg...
Előre is köszi! -
qfm
őstag
válasz
petipetya #9369 üzenetére
Szia, köszi a reagálást, de a beállítgatások ilyen részen már túl voltam, semmi nem oldotta meg, így a webes calendar felületen, leiratkoztam a weather-ről, amit reméltem hogy megjelenik majd ott ahol fel lehet venni a névnapokat, sporteseményeket, stb. De nem jelent meg. Így weather szolgálatás nélkül maradtam. Kerestem rá megoldást, találtam hozzá adható időjárás file-t, sync is ment, de ez csak 7 napot berak, és nem frissíti magától. Kellene valami link amit hozzá adhatok, jó időjárást fog adni, és sync-elni is tudom.
-
petipetya
nagyúr
Webes felületen:
- Belépsz a naptárhoz a https://www.google.com/calendar címen.
- Más naptárak / beállítások / időjáráshoz pipa betesz.
- Vissza a naptárhoz gomb.
- Saját naptárak / beállítások / időjáráshoz pipa betesz.Telón:
- Szinkronizálás részben a naptárhoz pipa be (ha alapból nincs ott).
- Naptárban opciók gomb / további beállítások / saját naptárak / időjáráshoz mindkét pipa betesz.
- Ha leszinkronizálta, akkor a szinkronizálás részben kiveheted a pipát a naptártól.ui.: Egyébként most hogy mondod, az időjárás nekem sem jelenik meg a telefonos naptárban, pedig eddig ott volt. Így már értem a problémádat...
-
r4z
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #9367 üzenetére
Komolyabb Backup-ot csak rootolt készülékkel lehet végezni. Addig meg marad az AppBrain-féle alkalmazáslista-mentés.
Ha a készülék topikjába benézel, ott meg fogják tudni mondani, hogyan lehet visszaállítani "bolti" állapotba.
-
Sir Sparrow
tag
Érdemes BackUp-ot csinálni egy teljesen "szűz" telóról, vagy más mód is van arra, hogy ha valamit nagyon elrontok, akkor visszaállítsam gyárira, vagy az ilyen BackUp-ok inkább csak arra valók, h egy adott állapotot elmentsen az ember?
Ha érdemes, akkor melyik progi lenne a legalkalmasabb erre a célra?
Kinek mi vált be? -
qfm
őstag
Valaki árulja el légyszíves hogy tudok erre a drága google calendárra egy időjárás kijelzőt hackelni. Ment egy hétig a syncelése, majd abbahagyta, és többé nem volt időjárás a naptárba. Megnéztem az online calendar felületet, láttam ott az időjárást, leiratkoztam róla, hogy visszaveszem majd, hátha megjavul. Leiratkozás után visszavenni sem lehet, mert nem tudom a címét, és azt se tudom másikat hogy rakhatnék be hogy működjön is. Valaki segítsen, nem vagyok jártas a naptár terén. Szeretném ha a névnapokon kívül az időjárást is láthatnám és lesyncelné, de most már, valahogy vissza kéne rakni a naptárba, és beállítani.
Köszi.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
dokee78 #9266 üzenetére
nem kisiskolás takony vagy, de mégis őseiddel élsz? köhömmmm... csak h én is osszalak már, ha te jogtalanul nekem/nekünk álltál bunkóskodni...
nem azzal van a baj, h nincs pénzed egy 2X-re, nekem sincs... az a gondunk, nekem legalábbis, h "sok a rizsa"
várnál addig, amíg meglesz a telód, és utána kérdéznél... akkor már nem is kéne kérdezned, mert triviális lenne minden...
kicsit hsz-gyűjtögetőnek tűnik az általad folytatott "tevékenység"
-
sid87
senior tag
Sziasztok, esetleg erre a problémámra tudnátok valamit mondani?
Blik calendarban furán jelenik meg a szöveg, eddig jó volt, most feltettem a miui gingerbread-et és ilyen lett.
(az alsó rész a blik amúgy
)
http://dl.dropbox.com/u/20191391/20110420_163537.jpg
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #9350 üzenetére
Megoldva. Kitöröltem a sim-ről a számokat.
Más: Újra raktam a rendszert. De most ugye az eddig használt alkalmazások is törlődtek. Nem lehet valahogy ezt is szinkronizálni? A market tudja, hogy mik vannak/voltak fent.
-
Speeedfire
félisten
Túl sok bejegyzés a címtárban....
Gmailben is csak 110 van, viszont a telefonban már 260.
Arra tudok tippelni, hogy a sim kártyán lévőket is beolvassa, holott én azt tiltottam neki már. Valami ötlet? -
RootRulez
félisten
SiMi Clock Widget tud 1x1-es időjárást... És átláccó is, ha olyat akarsz.
Nekem ez van.
más: ez a háttér nincs meg valakinek?
-
schmo07
tag
Ha valakit érint: van skype update
-
sssz
őstag
ezeket néztem, egyik sem felel meg a kritériumoknak
legtöbbje a mérete miatt. 2×1-ben olvashatatlan és nem is 3d-s.
jelenleg ez van fenn: weather widget
a második kép jobb felső sarkában van az amit szeretnék, csak kissé plasztikusabbat, "3d-sebbet" és fekete felírattal (na ez aztán szép szó
)
-
sssz
őstag
keresnék egy olyan weather widgetet, ami tudja az alábbiakat:
- nincsen háttér (transparent)
- lehetőleg animált (de nem fontos)
- állítható benne a betűszín (agy ha nem akkor lehetőleg fekete felirata legyen, mert világos hátteret használok általában )
- kicsi legyen (max 2×1)
- és most jön a lényeg, legyen 3D-sHa van ilyen, mert lehet nincsen, akkor megköszönném ha megírnátok melyik is az, mert rengeteget kipróbáltam és letöltöttem a marketről, de egyik se az igazi. köszönöm
-
St3ven
addikt
válasz
Mercutio_ #9315 üzenetére
Véletlenül akadtam ma erre az alkalmazásra, szerintem ilyet keresel: SemiSilent
Én nem tettem fel, de beszámolhatnál majd a tapasztalataidról.
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Egy olyan widget-et keresek, amivel képeket tudok kirakni a galériából az asztalra különböző effektekkel, ami nem csak a változtatható képkeretekben merül ki. Pl. olyanra gondolok, hogy úgy néz ki, mintha az asztal háttérképe fel lenne szakítva és alatta megjelenik a kép, vagy a kép egy papírfecniként van az asztalon, esetleg átlátszó valamelyest a kép, stb. Lehet, hogy nincs ilyen, de hátha...
Előre is köszi! -
Szólista
senior tag
válasz
Szólista #9321 üzenetére
Feltettem egy másik sms progit,kiprobáltam egyenlöre jobbnak tünik.Go sms pro
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Canonfan #9323 üzenetére
ha listás kell, akkor én ezt ajánlom: [link]
ha meg egész hónap kockákban, akkor ugyanattól a fejlesztőtől ezt: [link]
(utóbbit nem használom, de jónak tűnik, és van hozzá egy rakás skin ingyenesen(programon belül leszedhető), csak az alap program fizetős)@Szólista: handcent sms pl úgy rendezi, hogy egy számról jövők/menők egybe, meg ugye ha van név is hozzá, akkor nem számot, hanem nevet ír (de szerintem állítható), és akitől/nek a legújabb sms van, az van felül
az egy névhez több számot még nem próbáltam -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Én most váltottam 2.3-as Androidra, eddig 1.6-os sense-es romokat használtam.
Bocs, ha már volt téma, azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok ajánlani valami jó naptár, illetve galéria widgetet?
Azért érdekelne, mert megvagyok a sense felület nélkül, (sőt, már sikerült pofásabbra megcsinálnom ezt a romot, mint a sense
) de naptár és galéria widgetet nem találtam ebben a romban ami olyan használható lenne mint a sense-es megfelelője, és igazából ez a kettő lenne csak, amit nem tudtam teljes értékűen kiváltani alap andoidos widgettel...
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
Szólista
senior tag
válasz
canniball #9298 üzenetére
Az a gond,hogy amikor sms-t kapok,elolvasom és utána már nem találom sehol az sms-t.Magyarul nincs olyan,hogy beérkezett üzenetek.Megszoktam annak idején,hogy külön van az új sms,a beérkezett,az elküldött sms.Valami hasonló lenne jó most is.Lehet,hogy csak beállitási gond?
-
schmo07
tag
válasz
ilyesmi? Call Firewall Demo
-
sbazsi
veterán
válasz
Igen, arra gondolok.
Valami ilyesmi gond rémlik, hogy nem lehetett használni a hangerő gombokat halkitashoz, hangositashoz. Be kellett lepni a progiba, amit rendszerint elfelejtettem, és csak azt láttam mindig, hogy x nem fogadott hívás. Hiába "hangositottam" vissza reggel.Profilokat és hangerőt jobb szeretem, ha csak 1 helyen lehet állítani, különben Tuti, hogy osszeakadnak.
-
sbazsi
veterán
válasz
Mercutio_ #9228 üzenetére
Őszintén szólva fogalmam sincs.
Mar rég nem használom a progit. Mégpedig azért, mert vagy a progiban állítok hangprofilt, vagy sehol. Sokszor megszivtam, hogy hangerő gombbal adtam volna rá hangerőt, de a progi futott a háttérben, és amikor hívás volt, akkor aktiválta magát.
Es nem jelzett. -
-
blade44
csendes tag
Sziasztok, netrádiós progit tud valaki ajánlani ami a magyar adókat ismeri?
-
Black&White
addikt
válasz
bigrock #9273 üzenetére
Köszi a választ!
A 2.3 droid nálam sajna nem játszik (v845).
Amúgy alapesetben én is elvagyok EQ nélkül, de elég sok liveset-tet hallgatok és ezeknél néha bele kell piszkálni a hangzásba.
Na mindegy, várok, addig meg marad a Meridian.Esetleg olyan névjegyzék, ami a gmail-ben megadott becenevet (ha van) írja ki hívásnál?
-
Hopkins_001
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan hotspot programra,ami kiírja,hogy hozzám,hányan csatlakoztak,mennyi adatforgalmat generáltak,esetleg kickelni stb...
Szóval ilyen admin hotspot progam kéne,keresgéltem marketet,de köze sincs hozzá egyiknek sem. -
default.
őstag
Sziasztok!
Az miért van, hogy mikor sms-t írok, és kiválasztom a címzettet, akkor a listában nem csak a telefonkönyvem tartalma van, hanem még 5000 másik név, email cím meg minden szar, gondolom a gmail-ből szívta ki, mindenesetre nagyon idegesít, nem lehet ezeket kitörölni?(A telefonkönyvben már beállítottam hogy csak a telefonszámaimat listázza ki, itt nincs ilyen lehetőség?)
köszi!
-
Agro
senior tag
Próbáld meg úgy hogy felrakod mellé még a VPlayer advanceded-ed abban elvileg minden codec benne van. Az mVideóban az a jó, hogy egész tűrhetően kezeli az srt-ket egy apró gondom van vele még pedig az, hogy amikor bele tekerek egy avi-ba akkor csúnyán elcsúszik a hang meg a kép.
-
Agro
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek esetleg tapasztalata az xTralogic Remote Desktop nevü alkalmazásáról? Neten találtam néhány útmutatot, hogy hogyan kell beállítani a telón és a gépen de nem hajlandó csatlakozni. Digi net + TP Link router hasít otthon. Ha wifin csatlakozok és beírom a pc-m IP címét akkor gond nélkül csatlakozik. Routeren beállítottam port forwardingot a 3389-es portra, PC-n engedélyeztem a távoli asztali használatot, Windows tűzfalban engedélyeztem a 3389-es portot. Port checkerrel leellenőriztem a port forwardolás sikeres. Igy nem sikerült csatlakozni. Leellenőriztem az ESEt tűzfalát abban is engedélyezve van elvileg a távoli asztali használat. Ha másik PC-ről csatlakozom, akkor gond nélkül megy, de a telefonnal csak akkor hajlandó kommunikálni ha az ESETET is kilövöm. Ami nem túl szerencsés húzás
Amúgy maga a program ha működik akkor csillagos 5ös úgyhogy tudom bárkinek ajánlani
-
default.
őstag
sziasztok!
erre valaki?
Annyival egészíteném ki, hogy csak USB-n keresztüli kapcsolat érdekelne..nézegettem android marketen is meg mindenhol, de nem találok megfelelő programot.
köszi szépen!
Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest