- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Hello..egy jó GPS Progi HTC Wildfire S-re?Sygic-ről már hallottam az jó?Köszi!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
elfelejtette #11142 üzenetére
Es olyat hogy lehet csinalni?
-
Szabikaa20
őstag
Hello...Tud valaki olyan progit amivel kitudok ikonokat torolni a telobol???
Konkretan arrol lenne szo,hogy volt egy program a teloban csak kitoroltem de az inditojat bennehagyta es nem tudom kitorolni,es erre kene nekem progi... -
Szabikaa20
őstag
Na letoltottem es marha jol mukodik csak meg nem tudom mire fogom hasznalni....
Közben lenne meg 1 kerdesem....Viruskeresot erdemes lehuzni?Vagy az tök fölösleg Androidra???
-
Szabikaa20
őstag
Hali...
elmondana nekem valaki hogy a Barcode Scanner mire van???Vagyis mi ertelme van neki?
-
Szabikaa20
őstag
Köszi!Idaig OK...De ha lehuzom es rarakom memoriakartyara hogy nyitom meg???
-
Szabikaa20
őstag
Hali...
Látom vágjátok a témát...
A héten vettem egy HTC Wildfire S telót Android 2.3.3-as van benne,és az lenne a problémám,hogy húztam le progikat csak hiába teszem rá a memóriakártyára nem tudom a telefonban elindítani....Hol van benne valami eszközkezelö??? (pl mint a Windowsnal a "Total Commander") Vagy hol kell belemenni a memoriakartyaba,mert hiaba keresem,nem talalom.Vagy az kulon elotte le kell huzni pl Android Market-rol???
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest