- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Aktív témák
-
hecktor
aktív tag
üdv
fancy widgetet használok mert nagyon tetszik, de idönként lefagy nem frissit, az óra sem , pedig gondolom ahoz nem kell net? ötlet? esetleg alternativa?
-
dokee78
félisten
válasz
RootRulez #9077 üzenetére
A Titánium backup tud menteni Dropboxra is.(Akinek még nincs Dropbox.)
-
llaszlo
veterán
Pont, hogy pár másodperc alatt be lehet rakni egy új eseményt. Egy percnél nem több, de akkor már mindent beállítottam. Sőt az már nagyon sok.
Lemérem.
Klikk naptár - klikk "+" jel - Esemény neve - Kezdete - Ééééés MENTÉS.
Kész ennyi. Ha ez sokkk akkor nem tudom, hogy neked mi a kevés. Időt nem mértem, de kb 10 és 20 sec között mozog attól függően milyen gyorsan gépelsz. -
morfondőr
addikt
válasz
delbarta #9091 üzenetére
Köszi szépen!
Nagyon jó kis app! Egyedül az kéne még, hogy feldobjon egy pup-up-ot!
llaszlo: tudom, hogy minden naptár tudja ezt, de sokkal többet kell nyomogatni a kijelzőt, meg görgetni, mire beállítok egy emlékeztetőt. Általában eseményekhez tól-ig időt kell megadni, beállítani, hogy jelezzen, mikor jelezzen, stb. Nekem olyan kell, amivel pár mp alatt beírhatok egy emlékeztetőt és ha jelez, tudjam halasztani általam megadott idővel...
-
llaszlo
veterán
válasz
morfondőr #9090 üzenetére
Valamit nagyon rosszul csinálsz. Az alap naptár tudja ezt. Megnyitom a naptárat nyomok egy menü-t ott van, hogy új esemény beírom az esemény nevét meg beállítom, hogy mikor van és mentek (max még választok másik naptárat mivel többet használok). Oszt csókolom.
Lehet nem ártana elolvasni a kézikönyvet amit a telefonhoz adtak???? -
petipetya
nagyúr
válasz
morfondőr #9090 üzenetére
Személy szerint ezért választottam külön a feljegyzéseket és az emlékeztetőt. Ez utóbbihoz a főképernyőre tettem ki a
One Click Add Event nevű alkalmazást.
A naptárban 1 perc van beállítva az emlékeztető idejének. Bárhol vagyok, csak rákattintok erre és pár mp alatt meg is van az emlékeztetőm, amely az adott pillanatban jelez.
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Egy olyan emlékeztető appot keresek, ami ugyan olyan egyszerűen kezelhető, mint a volt hagyományos nokiámon!
Bepötyögök két szót, beállítom melyik nap és mikor riasszon, riasztást feldobja pop-up-ba, amit lehessen halasztani és ennyi.
Végigpróbáltam egy sor alkalmazást és mindegyiknél 25 mezőt ki kell tölteni, meg 60-at kell bökni gombokra, mire beírok egy egyszerű emlékeztetőt.
A segítséget előre is köszi! -
Thome
veterán
válasz
RootRulez #9088 üzenetére
Kaptam egy In-ear fülhallgatót (saját gumijaim vannak hozzá) csak úgy, aminek az egyik oldala nagyon halkan szólt, azt gondoltam, hogy a membrán, vagy bármi elcsúszhatott benne, de jó minőségben szólt, ezért kompenzálni akartam ezzel a hang módosítással, hogy ugyanúgy szóljon kb mindkét oldala, vagy hogy is nevezzem ezt. Aztán beleszaladtam egy In-ear fülhallgató tisztítása bejegyzésbe (Gugli segített), aztán ez alapján beugrott, lehet hogy el van tömődve. Na most a fülhallgató elején levő vékony szivacskán volt egy kis fika, azt letéptem róla tűvel, és problem solved.
(+ Ha már így kéznél volt a leírás + a füles, ki is takarítottam teljesen, azaz higiénikusan is használhatóvá tettem a saját részemre is) -
atesss
addikt
Elvileg úgy nézett ki, hogy meg van az ok: SIP használata esetén másféle árazást használ a VoIPWise: [link]
Eszerint az (elég régi) leírás szerint csak ők, de aztán kipróbáltam a VoIPDiscount-al is, ott is ugyanez volt a helyzet.Használ itt valaki VOIP szolgáltatást a telefonjáról ?
-
TRob1
veterán
Köszi, elhiszem, mint írtam is, lehet hogy ez is egy ilyen kivétel ami jól működik.
Nekem olyan szempontból felesleges, hogy amennyit én msn-elek telefonnal (skype-ot meg 1általán nem), arra elég az a kis fél megás cucc is amit linkeltem. Szinte egész nap pc előtt vagyok, ha meg nem, akkor inkább telefonálok. MSN ritka nálam telefonon. De azért köszönöm. -
sssz
őstag
pedig nem rossz, sőt
amugy telefonra nem látom semmi értelmét csilivili msn kliensnek. elvégre nem azt nézed folyamatosan. a lényeg hogy jól kezelhető legyen, rendesen jelezzen és jól használható legyen.
ez azért tetszik, mert van folyamatos fejlesztés (most kapott nemrég új felületet) és nagyon megkönnyíti hogy nem kell külön msn és skype appot használnom egyszerre, ami ugye jobban viszi az akksit is és a tárhelyet is foglalja.
szerintem próbáld ki
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #9079 üzenetére
Én nem ismerem ezt a "buzidobozt", de tuti rootolva vagy? Mert ezt akkor akarja, ha nem vagy rootolva. Most íg megy? Talán automatán is felrakja a box-ot? Mert én külön nem tettem fel.
Esetleg próbáld ki marketről a MyBackup Root-ot is, az is kér az elején rootjogot. Ha az se kap, akkor vmi bibi van a root-tal.
-
RootRulez
félisten
Feltettem a Titaniumot, de azt írja induláskor, hogy nem kapott root jogokat. Ellenőrizzem, rootolva van-e a rom és tartalmaz-e vmi busybox-ot...
Rootolva van, de mi az a busy box vagy mi lehet a gáz?
...
Na találtam a problémák menüben, egy gombot, amivel be tudtam szerezni ezt a busybox-ot, ez amúgy mi?
-
RootRulez
félisten
Másik kérdés:
Titanium Backup vagy MyBackup Root?
-
RootRulez
félisten
Halihó!
Szerintetek a(z advanced) task killer vagy a(z advanced) task manager a hasznosabb?
-
PazsitZ
addikt
Megosztanám én miket használok:
Dolphin browser
doubleTwist zenelejátszó egyszerű, de nagyszerű
IM+ instant messaging client, multi protocol support-tal!
QQPlayer - nálam ez játszott eddig a legszebben tömörített vidókat
Taskos - határidőnapló-szerű TODO bejegyzésekre szakosodott app, a néha széteső agyamat helyettesíti
WiFi ManagerAmit talán még megemlítenék az Android Booster Az általam leginkább használ feature-k: power management, network management
De tud még taskokat, appokat és memory card-ot is kezelni -
l4c
senior tag
válasz
watford123 #9065 üzenetére
kipróbáltam, látványosnak mondható, de a látvány a kezelhetőség rovására ment szerintem... meg körülményes is kicsit, go back Launcher Pro.
-
dokee78
félisten
válasz
Én kipróbáltam,de nekem nem tetszett.
Maradok a Go Launcher-nál. -
somnia
senior tag
válasz
Egyáltalán nem az.
Legalábbis nekem SGS-en, 2.2.1.en. -
Thome
veterán
Sziasztok!
Olyan zenelejátszó programot keresek, amin belehet állítani a hang keverését egy csúszkán (hogy sztereó fülhallgatónál melyik oldalt szóljon hangosabban a zene, a másikon pedig logikusan halkabban.)
Lehet érdekes kérés, de fontos lenne!
PowerAMP sajnos nem tud ilyet. -
TRob1
veterán
válasz
Még nemigen olvastam tapasztalatot, de szerintem teszteld, és oszd meg velünk az eredményt.
(#9059) sssz : A hozzászólásokból, meg a csillagokból se úgy veszem ki hogy a "legjobb" lenne. Ha valaki csak MSN-re keres vmit, akkor meg főleg nem a legjobb egy jóval nagyobb méretű, "mindentudó" app.
1ébként az életem során az a tapasztalatom, hogy az "univerzális", "mindenttudó", "kombó" dolgok (nem csak progik, hanem termékek is) legtöbbször semmit nem érnek, vagy amit "tudnak" azokat nem maximálisan, csak mindenből 1 kicsit. Persze néha (ritkán) akadnak kivételek is (lehet épp ez az app is ilyen) -
watford123
csendes tag
Regina 3d laucher???
Valakinek vmi tapasztalat?mennyire aksigyilkos? -
dokee78
félisten
iCam - Webcam Video Streaming
Nagyon jó progi megfigyelésre,most teszteltem. -
Cholard
tag
Hali mindenkinek!
Mostanában van időm testreszabni a telóm (ACE)... próbálgattam a launchereket, progikat stb. Azt szeretném tudni, hogy meg lehet e oldani, hogy az adott zenealbum képe jelenjen meg a zenelejátszóban, de a galériában nem. Ha az album mappájába tettem egy .nomedia fájlt, akkor a zenlejátszó sem látta az egész mappát. Van erre megoldás?
THX a válaszokért! -
Drughi
addikt
Üdv,
nekem egy egyszerű és ingyenes MSN kliens kellene 2.1es rendszerre.
Ha lehetséges akkor tudja kezelni az msn plus-os neveket (elég irritáló a sok jel a nevekben)
ha nem tudja az se baj, csak működjön.
Ebuddy-t próbáltam, de nem jött be.
mercury nevezetű sem igazán jó...
KakaoTalk-ot ajánlották még, de nem akarja elküldeni az igazoló kód-ot így nem tudom használni. -
sssz
őstag
olyan appot keresek, ami lehetősvé teszi, hogy beállítsam tetszólegesen pár embernél, hogy ha nem veszem fel vagy a hangposta jelentkezik, akkor utána automatikusan elküldjön neki egy sms-t a teló.
nekem úgy tűnt hogy a desire-ben ez csak akkor lehetséges ha én magam utasítom el a hívást. de nekem pont az lenne a lényeg, hogy ha edzésen vagyok és nem tudom felvenni a telót, akkor arról küldjön értesítést annak akinek én beállítom (vagy ha más nincs akkor mindenkinek aki abban az időben hív)
-
-
hecktor
aktív tag
üdv
45 átlátszó widget:
http://www.droidground.hu/2011/02/mod-45-db-atlatszo-widget.htmlbejönnek nekem,csak pont a facebook ésa youtube nem müködik
viszont az kérdésem ezeknél a programoknál kiírja hogy "felhivhat telefonszámokat" stb. a telepítésnél
ezeket mennyire kell komolyan venni?
-
CLAWz
tag
SPB Shell 3D-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Priviben?
-
aggleány
addikt
Egy kicsit bonyolultnak képzeled ezt a mentegetni, letöltögetni stb. dolgot. Rootolás nélkül az Astro fájlkezelővel simán el lehet menteni egy "backup" könyvtárba a progikat, aztán visszatenni, ha kell. Ez a módszer a beállításokat és az sms-eket nem menti el, csak magát a programot. Egy program mentése, az új feltétele, majd letörlése, végül az eredeti visszatétele kb. másfél perc
Ennyi is csak azért, mert meg kell várni, amíg az összes programot betölti a rendszer.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Az iGO-ban be lehet állítani, hogy amikor navigáció közben hívás érkezik, akkor ne tűnjön el az egész program, hanem a hívás a térkép alatt egy csíkban jelenjen meg ??(HTC Wildfire)
előre is köszönöm!
-
hodostamas
addikt
Letezik olyan Task figyelo/killer, ami figyeli a telo allapotat, es ha valamelyik program beragad, tehat porgeti a CPU-t, akkor ez kilovi egy altalam meghatarozott ido utan?
Pl ha eleri a 10 perces proci idot, akkor.
-
janes74
senior tag
Today briefing widget nem frissül csak manuálisan,nem találok semmi lehetőséget a beállításra.Ötlet?
-
CoolBoy323
nagyúr
-
r4z
nagyúr
Egy kis magyarság estére
-
csontho
tag
Erre valaki:::: (8991) csontho
-
sssz
őstag
ha valaki még nem hallott volna róla
-
petipetya
nagyúr
válasz
Agent T #9022 üzenetére
A válasz igen. A telefonod a mobilinternetet használja, az pedig teljesen mindegy hogy mire, az adatforgalom pörög. De direkt kipróbáltam és feltelepítettem a 3G Watchdog-ot, majd a telón lévő mobilnetet wifin keresztül megosztottam egy másik androidra, ahol elindítottam egy letöltést.
-
hossszú
őstag
Milyen progival tudom használni gyorshívásra a tárcsázó számokat?
-
Agent T
tag
Üdv!
A 3gWatchdog az adatforgalomnál azt is figyeli mikor a telefonomat hotspotként használom és úgy használom a mobilnetet a gépemen ?
-
Vikt0r
aktív tag
Milyen progival tudom manuálosan a képeket letölteni facebookról a telefonkönyvembe?
-
sssz
őstag
-
aggleány
addikt
Részemről kénytelen voltam áttérni egyéb okok miatt. Nem sok különbséget látok, de nem használom sűrűn az sms-t, úgyhogy nem vagyok mérvadó.
Végre van még valaki, aki nem frissíti veszettül a dolgokat, ha azok jól működnek
Engem egy másik helyen jól leszúrtak emiatt, mondván, nem haladok a korral.
Szerintem a jelenlegi progikat mentsd le, és ha mégsem tetszik az új, töröld, és simán visszateheted a régit. Én legalábbis így szoktam, és egy pár esetben már nagyon jól jött. Pl. a kedvenc könyvolvasóm nemrég teljesen új kezelőfelületet kapott, ami nekem nagyon nem tetszik. Letöröltem, és visszatettem a régit, lehet örülni
JamesFinn:
Már válaszoltak Neked, sajnos én nem tudtam volna, hogy mi az a kis "bogaras android robot"
Az a lényeg, hogy kiderült
(Te tényleg olvastad az oldalamat? Akkor már nem hiába írtam
)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
TothNandi #9013 üzenetére
Galaxy 3-am van, gyárilag megvan ez a funkció.
Itt a telefon topikja.
mp
-
TothNandi
csendes tag
Holnap érkezik meg a Samsung Galaxy 3 telefonom, de az unokatestvérem SE Xperia X10 minijében billentyűzárnak egy olyan program volt berakva (talán alapból) aminél nem egy számkódot kell beírni vagy egyebet, hanem 3x3 sorban állnak pöttyök és ezeken egy megadott alakzatban kell végighúzni az ujjunkat hogy feloldódjon.
Ha valaki ismeri ezt (vagy hasonló) appot az android marketen az kérem küldje el! Köszöm! -
Hali!
Androidon, h tudom megoldani, h egy kepeket tartalmazo mappa tartalma ne jelenjen meg a kepnezoben? Maemo-n annyi, h csinalok egy "Private" nevu konyvtarat es az abban levo file-ok nem jelennek meg, de ez itt nem mukodik...
-
St3ven
addikt
Azokat kérdezném, akik áttértek már a GO SMS Pro-ra…
Ti előtte letöröltétek a sima GO SMS-t? Vagy felülírja a Pro? Mert már nincs fent a marketen a sima GO SMS, úgyhogy nem is tudok az adatlapján az update-re kattintani.
Továbbá nagy a dilemmám, mert nekem most villámgyors a GO SMS legutolsó kiadott verziója (v2.19), ennél bármilyen újabb, über-szuper Pro verzió érzésem szerint csak rosszabb lehet, mármint az én kis telómon...
Szóval nektek annyival jobb lett a Pro, hogy megéri lecserélni?Ugyanígy vagyok a Zeam Launcher-rel is, ma jelent meg egy frissítés, de annyira meg vagyok elégedve a legutolsóval, hogy nem tudom, érdemes-e frissíteni.
Ja, amúgy én most érkeztem el arra a pontra, hogy ha egy app jól működik, nem frissítem minden áron, hacsak nem tartalmaz valami őrülten jó bővítést, vagy éppen nem egy bosszantó hibát javít. (If it ain’t broke, don’t fix it…)
-
DonMedve
addikt
Indítsd el az Android SDK-ból, a tools könyvtárban található DDMS (Dalvik Debug Monitor) programot. Miután elindult, a listában látnod kell a csatlakoztatott telefont. Ha kiválasztottad utána Device menü->Screen capture menüpont vagy csak simán CTRL+S és azonnal tudod is menteni az aktuláis képernyőt a telefonodról.
-
sssz
őstag
válasz
DonMedve #9000 üzenetére
a főképernyőn hosszan nyomva tartoz az ikonon az ujjad, előjön hogy "edit" , ráböksz, utána ráböksz a megjelenő képre, ott kiválasztod az adwtheme iconpack-ot és aazután a texticonreatort.
én nagyon szeretem
szívesen csinálnék fotót a teló képernyőjéről, de nem rootolt a telóm és azt hiszem android sdk-val is csak rootolt telóval lehet.
ha hazajön a párom, akkor lefényképezem majd a telójával és feldobok egy képet lehet
JamesFinn: én úgy emlkszem, még mikor galaxy spicam volt, hogy ez a cyanogen rom egyik ikonja, mégpedig az, amikor engedélyzed a fejlesztőnek, hogy az adatokat továbbítsa a teló felé, hogy tudja fejleszteni tovább a romot. szóval ez szerintem gyári romos telókon nincsen és nem is lehet.
de ez nem biztos.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest