Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Szólista #9284 üzenetére
Tehát ha jól értem: elindítod a progit, látod benne az ismerőseid nevét, ráböksz az egyikre akinek írtál és akitől kaptál is, és ekkor nem ilyesmit látsz (természetesen csak a "buborékokat" nézd), hanem csak azt amit te írtál?
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani vmi jó divx lejátszót és vmi fájlkezelőt android 2.2-re?
Előre is köszi!
-
flash-
veterán
sziasztok
lenne egy kérdés:
ha androidos telómból (2.2) a gyári progikat(pl google maps) root után kitörlöm egy erre alkalmas progival(állitolag az SDX stock ilyen)akkor okozhat ez gondot?haza lehet vágni a telót vele?
és utólag vissza lehet állitani a törölt gyári alkalmazásokt,ha mondjuk garanciális javításra vinném a telefont? -
gubacsino
aktív tag
válasz
lefkosia #9288 üzenetére
Ha már sör..
Done Drinking Deluxe
FatBooth
+18!!!
Wooble
Nose Candy -
lefkosia
őstag
Sziasztok!
Esetleg tudtok mondani olyan vicces programokat, mint a ibeer, ilighter stb.?
-
gubacsino
aktív tag
válasz
bigrock #9273 üzenetére
Valaki írta itt, hogy a legjobb a "flat" beállítás. Elsőre én is csak pislogtam. Aztán tettem egy próbát pár lejátszóval. Jó fülessel, nem proton méretűre tömörített MP3nál van igazság a dologban. Korábban egy jó öreg CX 300al, most egy AKG 340 -el használom a telomat. Igyekszem a 320 kB/s vagy .flac kiterjesztésű zenéket hallgatni.
Igen, a jó füleseknél még a bass-re sem kell rárakni. (nekem!) És igen, ha állítok bármit is az EQn, valahogy most már "műanyag" lesz tőle a zene.
Tehát az én receptem zenéreNem rongyá tömörített MP3 + PowerAMP + jó IEM füles (min. cx300) És pl. a Metron (hangos közegben) is élmény lesz a zene hallgatás.
-
lefkosia
őstag
válasz
CoolBoy323 #9032 üzenetére
Nagyon komoly, brutális a home app.
-
TRob1
veterán
Ha valaki a GoLauncher Ex-t használja, és magyarul szereti (mint én
), stefi68 ma elkészítette a 2.20-as "hunosítását": [link]
-
darál0w
Jómunkásember
üdv.
olyan progit keresek, amin keresztül lehet irányítani a PCt.
szal' a telo lesz az egér.
valahol láttam...de nem tudom mi a neve...és hiába keresem.
-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Van egy eddig megoldatlan nagy problémám. Munkahelyen sulinetes internet van Isaszerveres hálón megosztva (wifi). Proxy is van beállítva.
Laptoppal simán csatlakozom fel akár win7 akár linux, a DHCP adataival csatlakozik, de a böngészőben be kell állítanom a proxy-t és megy. (megnéztem linux-al, másik MAC címmel is felmegy, tehát nincs MAC szűrés). ACE-val nem tudok egyszerűen fellépni.
DHCP oké, kiírja, hogy csatlakozás, de egyrészt nem jó tartományból osztja le az IP címet (nem tudom ez gond e, de sztem igen, 192.168.11.xxx helyett 192.168.10.xxx IP-t kapok, laptop jól kapja) szal kiírja, hogy csatlakozva, de nem tudok netre menni. Ha beállítom a wifi beállításainál a proxy-t meg a portot, akkor sem.
Az érdekes, hogy ha fix IP-t adok meg, akkor meg folyton csatlakozik/ledob folyamatosan, nem tudok satlakozni sem. Böngészőben sajna nem tudok proxyt belőni, mint az asztali gépen (pl. Opera). Próbáltam már a wifiaif-el, de azzal is ugyanez.
Tud valaki ebben segíteni, vagy nagyon speciális problem? -
bigrock
addikt
válasz
Black&White #9270 üzenetére
asszem, a Rockit Player tudja ezeket, de talán csak 2.3-as Androidtól felfelé.
Ez az EQ dolog nekem egy érdekes kérdés. Az én véleményem: a hangmérnök a stúdióban úgy állítja be a sound-ot, hogy az a Sokol rádiótól kezdve a high-end cuccokig mindenen jól szóljon. Szerintem EQ-val csak elrontani lehet a hangzást, pláne ha van egy jó fülesed. Nekem Sennheiser CX400 ill. XEARS Blackwood van, és mindkettő kiváló dinamikát ad át, HTC Desire-ről hajtva. -
fux82
tag
Tudnátok ajánlani valami app-ot jpg és pdf formátumú képregények és magazinok olvasásához?
-
Black&White
addikt
Létezik olyan zenelejátszó (akár fizetős), amiben van EQ, ill. kezeli a cue fileokat is?
Mindkettőre szükségem van.
Köszi! -
Zefír
őstag
-
Zefír
őstag
válasz
petipetya #9260 üzenetére
Igen, ezt a videot én is megtaláltam, van is benne leírás minden, de a multiloader nevü progi amivel csinálni kell nem tudom hogy kell használni, másrészről ez tényleg csak skin mint ahogy RazorGTR1 koléga is említette.
Razor El is felejtettem azt a topikot, mert amikro megvettem a telót, írtam valamikérdést, és tök kihalt volt a topik, de mint látom most feléledt valamennyire. Bepróbálkozok ott is. Köszi szépen.
-
Szólista
senior tag
Sziasztok!
A Handcent sms-nél,hogy tudom megnézni a kapott sms-t?Nekem alapból az elküldött sms-t mutatja,nem találom sehol a kapott sms-t.
-
dokee78
félisten
válasz
CoolBoy323 #9256 üzenetére
Lehet nektek vicces.
1. Az a helyzet nem én döntöm el mikor jár le a hűségem.
2. Nem mindenki sz@arja a pénzt.
3. Nem kisiskolás takony vagyok már,amim van minden saját erőből vanAddig apámén kiismerem a progikat.
-
r4z
nagyúr
Szerintem esélytelen. Kérdezd meg a Monte topikban.
A videón lévő készüléken csak egy skin van, nem Android. -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Samsung Montémre szeretnék felrakni androidot, tudtok benne segíteni?
remélem ez nem számít wareznak. -
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #9256 üzenetére
Szeptember
Iskolakezdésre kapja
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #9252 üzenetére
Azt beszélik ez elég tuti (én nemtom, mert képtelen vagyok telefonon filmet nézni):
moboplayer_egy_remek_medialejatszo_magyarul -
dokee78
félisten
Na már megvannak a fő appok amiket fel fogok rakni a saját droidomra.
Egyedül a videólejátszó ami még nem dőlt el. -
dokee78
félisten
Hali.
Ez a 3G Watchdog megtudja azt csinálni,
hogy beállítok pl. 150MB(MediaMánia XS) adatforgalmat és a fölött letiltja a 3G-t? -
canniball
nagyúr
válasz
hodostamas #9230 üzenetére
Ezt rá lehet bírni valahogy arra, hogy csak azokat a mappákat mutassa amit én akarok? Drafts, Csillagozott levelek stb, nekem nem kell és csak nehezítik a többi elérését.
-
dokee78
félisten
válasz
Nekem segítettél köszi!
-
IkszIpszilon
aktív tag
Ma eddig háromszor töltöttem le az angry birds seasons legújabb húsvéti részét(nem kevés idő itt kb 30kb per seccel a 18mega ...) és mind3 alkalommal az installing... után a "Package file is invalid" hibaüzenet fogadott a játék helyett
Ez mi?
-
andy83
aktív tag
válasz
oké, kipróbálom, köszi!
-
default.
őstag
sziasztok!
van olyan lehetőség, hogy a telefon kameráját használom webkameraként, mondjuk bluetooth-on keresztül?köszi!
-
andy83
aktív tag
sziasztok!
android 2.2-re keresek vmi olyasmi levelező klienst, ami kiválóan kezeli a nagy e-mail forgalmat, a mellékleteket (pl. pdf, docx, xlsx), és olyanokat is be lehet állítani rajta, h mikor fogadjon, törölje-e a szerverről az olvasott leveleket, stb...
előre is köszi!
-
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok!
Olyan zenelejátszó programot keresek, ami távirányítható egy másik telefonon futó androidos alkalmazással vagy egy iOS alkalmazással. Pl. amilyen a VLC player vagy az XBMC.
Van ötletetek? -
sssz
őstag
válasz
petipetya #9222 üzenetére
na kipróbáltam, nekem erre azt írja ki, hogy installáljam az image editor app-ot.
gondolom ez az Image editor de ezt már nem próbáltam ki.
De ezt leszámítva az app teljesen jól működött nálam a Desire-en.
-
#TOTTI
őstag
De az alap android gallery az adott, csak a nem mindegyik telefonban van ez, valamelyiken cseréli a gyártó..
-
csontho
tag
Sziasztok!
Olyan album programot szeretnék,mint ami az x10-en vagy a Samsung mini-n van!X8 ra 2.1 es android van rajta!
Feltettem már a 3d Gallery-t de elindításnál azt írja magyarra fordítva, hogy nem találja a fájljait!
pls help -
noxon
őstag
Hello! Van olyan program amivel látom neten keresztül a gépem tartalmát telóval? Ha igen melyik az?
-
TRob1
veterán
(#9210) szki : Egy ideig én is az Android Manager WiFi-t használtam, de szerintem jobb a MyPhoneExplorer (persze ízlés dolga)
-
szki
őstag
ZTE Blade topic 1. hsz-ból:
"Fájlokat szeretnék másolni a telefonom és a PC-m között, megoldható ez kábelek nélkül is?
kelzsoca leírása"Még nem próbáltam. Talán segít!
-
SZATA
senior tag
Hi!
Milyen progival tudok fájlokat cserélni a PC és a Desire-m között wifi kapcsolattal? Olyanra gondoltam, ami nem használ webes tárhelyet, hanem közvetlenül a két eszköz között megy a fájl.Kösz!
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van olyan app, ami egy meghatározott akku töltöttségi szintnél pittyet, hangot ad, hogy lemerül a telefon? Androidban sajna nincs ilyen opció!
-
drstupid
tag
Sziasztok! Olyan appot keresek ami beállított másodpercnél csipog egyet, call control jó csak a 45 másodperc helyett 39nél csipog, nemtud valaki valami hasonló programot? köszi
-
dokee78
félisten
-
csontho
tag
Sziasztok!
Olyan album programot szeretnék,mint ami az x10-en vagy a Samsung mini-n van!X8 ra 2.1 es android van rajta!
Feltettem már a 3d Gallery-t de elindításnál azt írja magyarra fordítva, hogy nem találja a fájljait!
pls help
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest