- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- AI a játékokban és azon túl
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz Pelican #66812 üzenetére
Szia
pontosan melyik verzióval lesz 4k gui-m és fotóim 4k tv-n?
Azt írod "elérhető az ng kernel", de a linkeden funhouse buildek vannak, ami két külön dolog, nem? Mert ezt írják:Nightly builds = unstable; for testing and providing feedback on code that will be in the next release.
Funhouse builds = very unstable; for testing stuff that might make it into CoreELEC.Ezt meg is tudom erősíteni, mivel a funhouse build eljut a partíció átméretezésig, majd restart után vagy folyamatosan újraindul, vagy meg sem jelenik a CE piros képernyője csak a box default logoja.
A generic verzió elindul, de ott nem találok 4k gui scaling opciót és a fotóim továbbra is fullhd-k hiába megy a rendszer 2160p-n.
Hol vannak a nightly builds verziók?
Help!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tippmix
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MariaDB (Xampp) probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Rampage SHIVA 650W
- Gamer PC - Ryzen 5 2600, 32GB, GTX 1080 8GB, 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN 600W
- Bezámítás! Apple Mac Mini M2 2023 8GB 256GB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest