Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jencsikdani
tag
Külföldön tudomásom szerint németországban már kapták a 12T EEA verziósók a béta Hyperos 2 verziót. Lassan megkapjuk mostmár mi is
-
kuthim
tag
Igen lefrissitettem. Android 15 és januári biztonsági frissítéssel jött. Egyelőre ismerkedtem vele. Az óra alkalmazást javították. Eddig ha a stoppert elindítottam akkor 1 perc után kikapcsolta a kijelzőt. Most addig nem kapcsolja ki a kijelzőt amíg a stopper megy.
Váltakozó háttérképek a képernyőzárnál, több ikon fér el egyszerre a képernyőn.
A többit meg nem próbáltam.
-
kuthim
tag
válasz
jencsikdani #587 üzenetére
Megjött a HyperOS 2. Globál verziós telóm van.
-
jencsikdani
tag
12T-re most adták ki a hyperos 2 bétát. Béta tesztelők kapják meg most még csak. De az a kijelentés hogy Európai régió kapja meg elsőnek az most se jött össze. Globált adták még ki csak
-
jencsikdani
tag
Igen sajnos ez ilyen, Androidnál valamiért nem működik a frissités kiadása rendesen. Iphone-on mindenki egyszerre megkapja (szinte) és jólvan. Androidok közül talán a Samsung még jobb helyen van mint a többi. De szerintem ott is van hogy ugyan az a telefon pl. s22 ultra, megkapja a frissitést ma, Valaki lehet csak 2-3 hónappal később.
-
n0is3es
aktív tag
válasz
jencsikdani #584 üzenetére
Oké meglátjuk mi sül ki belőle
lehet u.a mint az S22 Ultrámmal, 4 főverzióbol megkaptunk eddig 2-t, tavaly már meg kellett volna az A15-t idán az A16-t, így vegyen valaki drága telefont
Érdekes az iPhonom minden frissitést időben megkap
-
jencsikdani
tag
Szia. Elvileg lezköbelebb 1.0.17/1.0.18-at kapjuk. Mindkettőt kiadták már, De lehet annyira elcsúsznak vele hogy egyből Hyperos 2-re ugrik valaki. 12-es szériára elvileg most kezdik el kiszórni, EEA régiós telefonok kapják meg elsősorban a Hyperos 2-t. Én Március közepét tippelem hogy akörnyékén kapjuk
-
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, várható 2.0 vagy bármilyen frissítés a telefonra? Jelenleg 1.0.16.0 vagyok
-
Nagya21
addikt
Hali!
Jött tegnap januári biztonsági frissítés....
Üdv Nagya -
-
válasz
st3v3np3t3r #567 üzenetére
Nagy nehezen sikerült találni egy megkerülő utat a problémára, sikerült nyitni a bootloadert egy alternatív módszerrel(XDA-n fent van minden hozzá)
de erre az application limit reached-re nagyon sokan panaszkodnak fórumokon, többrk szerint a szept.9.e utáni XC app hibás és a Ciamiau még nrm hajlandó javítani... -
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #569 üzenetére
Én most kaptam meg, tegnap azért Indonéziára tettem mert állítólag ott jön leghamarabb az OTA és íme🤫😉😀
-
n0is3es
aktív tag
Srácok 12T 1.0.11.0 ragadt. Csak bl nyitással tudom rárakni a legfrisebb szoftver verziót? Előre is köszi
-
ez az új bootloader nyitási folyamat már kikészít idegileg... már harmadszorra passzolja ki... 12/13, 12/14 ma meg még pluszba vártam is és így is átnyomta 12/15-re.... vicc kategória amit a gyártó művel...
a régivel legalább fix 7nap után ment gond nélkül🥲 az elött meg várni se kellett... a következő szint meg az lesz, hogy már nyitni se fogják engedni?!?!
-
Hát ez az új bootloader unlock folyamat egy foshulladék, közli a telefon, hogy application limit reached, try again after 12/13(mm/dd) 0:00 (gmt+8)... ez ma 8 óra után, megpróbáltam majd ugyan ezt közli, csak 12/14-el...
-
Reggelt! Van akinek furcsán viselkedik a telefon rendszere a HyperOS megjelenése óta? Kolegám vette meg anno az x12t pro-m és panaszkodik furcsa anomáliákra... korábban random belépett bootloopba a telefon, az elvileg javítva lett a 1.0.11-el, de most random feldobálja a kikapcsoló képernyőt és tök mindegy hogy fel vagy le húzza, csak újraindul a telefon, meg 1szer a zsebében felhívta a 112-őt...
-
Unsign
tag
Sziasztok! Találkoztatok olyan problémával, hogy egyik napról a másikra már nem tölt 120W-tal,és csak a gyorstöltés működik a gyári töltővel és kábellel?
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,ha kocsiba a fejegységgel összecsatlakoztatom a telefont akkor automatikusan egy csengés után fogadja a hívásokat. A menüben az automatikus hívásfogadás ki van kapcsolva. A fej se lehet hibás mert más telefonokkal nem csinálja ezt. -
jencsikdani
tag
Sziasztok. Hátha itt tudtok segíteni. 1.0.11.0 verzión vagyok. A google one biztonsági mentést (A telefonról → Mentés és helyreállítás → Biztonsági mentés) hogy kapcsolom ki? Összeszinkronizálja a telefonomat a google képekkel ami ezáltal teli van és nem kapok emaileket.. Ha a csúszkát elhúzom rányomok kikapcsolás és törlés, utána muszáj vagyok választanom hogy mit mentsen.. eszközadatok vagy a képek közt. Akármit választok a képek ugyan ugy szinkronizálva maradnak. Plusz a google képekben kivan kapcsolva a biztonsági mentés..
-
törölt tag
Jelenleg melyik a legfrissebb ROM?
-
Távozok a topicból telefon váltás miatt. Köszönöm mindenkinek a segítségeket, tanácsokat.
-
persil
nagyúr
Duh, meg van a turpissag! Nalam ki van kapcsolva a "suggestion strip" es ezert a gomb sincs ott...
Mas moson pedig nem lehet. 🤷Szoval - nem a leglogikusabb modon - ha nem kellenek az ajanlasok, de valtoztatni akarsz a mereten, akkor elobb ezt be kell kapcsolni. Kicsit agyrem, de megoldodott!
-
persil
nagyúr
válasz
jencsikdani #553 üzenetére
Tudom, hogy ott KELLENE lennie, azzal allitottam anno kisebbre, de most azt istennek nem latom, azert is kerdeztem, hogy nem-e az os-ben valtozott valami.
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Valaki segitsen mar kerem, mert agyverzest kapok.
Egyik percrol a masikra orbitalis meretu lett a billentyuzet.
10.0.11 eu-n vagyok es a gboard-ot hasznalom.Nem telepult semmi, nem frissult semmi, egyszeruen csak nagyobb lett az egesz. Raadasul a bill. beallitasok kozott nem is talalom a meretre vonatkozo beallitasokat(ezer eve nem kellett hozzanyulni, lehet ki is vettek volna?).
-
Krista
csendes tag
Sziasztok,
Honnan lenne érdemes venni, rendelni aksit a telóhoz?
Eredetit hol lehet kapni? Vagy érdemes aliexpress-es utángyártottakkal próbálkozni? -
Nagya21
addikt
válasz
jencsikdani #549 üzenetére
Hali!
Nekem is megjött tegnap az 1.0.12. tegnap.
Üdv Nagya -
matex
aktív tag
Nem kapkodták el: 1.0.8.0.-ra most kaptam meg a 1.0.12.0.ULQEUXM verziót, 2024. júliusi biztonsági frissítéssel. Érdekes, hogy a kettő közötti verziókat nem kaptam meg, már kezdtem feladni...
-
válasz
#91658752 #546 üzenetére
Nem igazán hallottam kijelő beégésről se ennél se más xiaominál. Ettől függetlenül biztos előfordul de nem általános vagy gyakori. A hyper os szinte teljesen ugyan olyan mint a miui. Sok változás nincsen, legalábbis külsőségekben. Lehet a "motorháztető" alatt változtatak dolgokon de én ebből semmit se érzek. Ha a miuit szeretted akkor ezt is fogod mert kb ugyan az.
-
törölt tag
válasz
beyruth82 #545 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ. Meggyőző. Tényleg nem nagyon látok ellenfelet ennyi pénzért. Van persze pár jó készülék, de vagy gyengébb a soc, vagy a kamera rosszabb. Ha erősebb és jobb képeket lövő telefon kell az nem a 70e környéki kategóriában lesz.
A kijelző beégése itt mennyire gyakori? Az új rendszer jobb vagy rosszabb, mint a sima MIUI? -
válasz
#91658752 #544 üzenetére
Igen jó, szerintem, 70 ezerert ma már semmit se kapni. 3 android főverzió és 4 évnyi biztonsági frissítést igért a gyártó a telóra. Ha elsősorban fotózasra vennéd akkor biztos van a kategóriájában is jobb de nem 70 ezerért. Egyébként szerintem jó kepeket csinál. Jobbat mint a kategóriája bármely A szériás samsungja. Pl felesegemnek A73 van és sokkal gyengébb kamerában mint az én 12T-m. Nyaralasokon mindig az enyémet használjuk mert sokkal jobb mint az övé. A fő erőssége a telefonnak a gyors, megbízható működés, jó üzemidő, gyors 120W töltés. Én maximálisan megvagyok vele elégedve, de én fotó terén laikus vagyok visznont nyaralasokon, kirandulasokon keszített fotók még az asztali pc-men nézegetve nagy monitoron is szépek automata beállítasokon.
-
törölt tag
Sziasztok!
Használtan jó vétel a telefon 70 körül?
Jó képeket csinál? Milyen a lefrisebb szoftver és meddig jön rá frissítés? -
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Azt hogyan tudnám beállítani ha összekötöm az autórádióval akkor híváskor ne a telefon csengőhangját halljam hanem a rádióét? -
kuthim
tag
válasz
jencsikdani #523 üzenetére
Lehet azóta már megtaláltad a digitális óra widgetet, de én csak most jöttem rá hol vannak
A Widgetek hozzáadása mellett a keresőre nyomj rá, utána az Android Widgetek között vannak a régi Widgetek. -
Bferibörs
addikt
Sziasztok, képernyő meghalt.
Van valami lehetőség,hogy legalább egy FR- t lehessen csinálni?
Menne szervizbe,de csak teljes törlés után.
A rajta lévő cuccok nem lényegesek mentés szempontjából. -
Nagya21
addikt
válasz
George2077 #537 üzenetére
Hali!
A maga szintjén nem rossz a 12T kamerája, de ha fontos a tényképező rész(mint nekem is), akkor vegyél egy pixel8prót(mint én is), és nem lesz problémád a képekkel, és a hosszú támogatással......
Üdv Nagya -
válasz
Bferibörs #535 üzenetére
Elfogadom a véleményed és meglátásod.
Én csak nyaralások, kirándulások alkalmával hasznalom a kamerát és általaban nappali fénynél. Teljesen elégedett vagyok az elkészült képekkel, videókkal. Pc-n és telefonon nézegetem, tárolom őket. Igaz én laikus vagyok, tehát mindent automatára allítva használom és nem is értek a fotózashoz de a rettenetest mindenképp túlzásnak tartom. Feleségemnek samung A72-je van. Na az tényleg csúnya képeket csinál. Ahhoz képest a 12T szemmel láthatóan sokkal szebbet készít, ezért használjuk mindig az enyémet ha megyünk valahová. -
George2077
csendes tag
válasz
beyruth82 #531 üzenetére
Nagyon Köszönöm
Ha engem kérdeztek, azért az életben az S21 FE szo-szo kamera téren. Azért kap sok pontot, mert van jó felbontású ultraszéles 4k videóval és zoomkamera. Mind csak a vállalható szintet üti meg, de mindenki bele számolja a pontokba. A Samsung mellett csak a hosszú szoftver támogatás szól sok esetben.
-
válasz
George2077 #528 üzenetére
Én is sokat vaciláltam a 12T és 13T között de végül a jobb aksi teljesítmény és a 120W töltés miatt a 12T mellett döntöttem. Nagyon meg vagyok elégedve vele minden tekintetben. Gyors, megbízható készülék, kiemelkedő üzemidővel és szupergyors töltéssel. Melegedési gondok soha nincsenek. Én ritkán fotózok, akkor is csak magunknak telefonon, pc-n nézegetjük. Mivel laikus vagyok ezért én úgy latom szép kepeket csinál de nálam ugye ez nem elsődleges. A dxomark mobilkameras tesztje szerint az S21FE kamerája jobb (115-120 pont a samunak). A p30 pro már regi telefon. Az újratesztelés során 116 pontot kapott a 12T 115 tehát a sokkal jobb az durva túlzás. Épphogy jobb 1 ponttal. Ezek alapján ha nálad a kamera a legfontosabb akkor ne vegyél 12T-t mert az S21FE jobb kamerás téren nála.
-
Bferibörs
addikt
válasz
George2077 #528 üzenetére
Kamera miatt nem ajánlom, én piszok nagyot csalódtam benne. Nekem a kamera fontos a telefonnál. Használom a 12T-t másodhegedűsnek néha ( fotózásra nem),de váltottam kb 2 hónap után
A 21FE kamerája szerintem sokkal jobb mint a 12T.
Biztosan van akinek bejön,én huawei P30p- ről váltottam,katasztrófa ahhoz képest. -
George2077
csendes tag
Szerintetek érdemes még 12T-t venni most is? A tesztek és olvasottak alapján a 12 melegszik, a 13T nem túl jó, a 12 PRO melegszik, stb... Engem eddig a 12T győzött meg, hogy meg kellene vennem. S21FE-t használok, de 256GB tárhely kellene, jó kamera és android auto normális futása? Megkapom? Köszönöm a válaszokat...
-
donmackó
addikt
válasz
George2077 #525 üzenetére
Én USA régión használom a kezdetek óta. A hangerővel nincs bajom, jobb mint az eu-s.
-
válasz
George2077 #525 üzenetére
Nekem rendbe jött. Indiai régióra tettem. Azóta jó hangos.
-
George2077
csendes tag
Valakinek megjavult a Bluetooth hangerő azóta??? Vagy mindenkinek fél hangerőn döcög?
Köszönöm
-
hdavid1
tag
Sziasztok, nem tulajként, csak érdeklődésből kérdezem, a 12T-n HyperOS-en frissült a kamera alkalmazás is?
Ugyanolyan lett, mint a mostani új Xiaomikon? -
jencsikdani
tag
Sziasztok. Kérdés. Új update óta, (09) A widgetek teljesen megváltozott és átrendeződött. Ti találtatok digitálos órát benne vagy már csak analog van ?
Csináltam gyári visszaállítást is, akkor legelesőnek digitális óra volt ott, a rendes alap. Mostmár azt sem találom.
-
jencsikdani
tag
Xiaomi nem tudom hogy frissít. Gondolom IMEI alapján. De nagyon vicc ahogy haladnak. Családban van Xiaomi 12T, 13T és 11i Telefon. Ebből enyém 12T kapta meg leghamarabb a Hyper os-t kb év elején. 13T még semmi Hyperos frissités és ma pedig megkapta a frissitést a 11i telefon ami pedig már nem egy mai darab
-
válasz
donmackó #519 üzenetére
Használok egy alap huawei am61 fülhallgatót melóba menet-jövet tömegközlekedési járműveken, stb. Mindig úgy használtam, hogy teló a farmer zsebben, füles meg rajtam, így természetesen soha nem volt gond. Most leteszteltem neked. 8 méter után kezd el szakadozni a jel és akadozni a zene. Egy fal is volt a teló és a füles között. Nem tudom hyper os előtt milyen volt mert mindig csak úgy használtam ahogy írtam.
-
jencsikdani
tag
válasz
donmackó #519 üzenetére
Én bluetooth fülesemmel Hyperos óta azt vettem észre hogy nézek egy youtube videót például, megunom étlépek egy másik youtube videónak de annak már nincs hangja, Bluetooth ki-be újracsatlakozik utána már van, ezt már nem 1x eljátszotta velem a spotify-nál is. Jelenleg várom az új biztonságit hátha azzal megjavul és csak valami bug volt.
-
donmackó
addikt
válasz
beyruth82 #518 üzenetére
Használsz a készülékkel valamilyen Bluetooth eszközt? Milyen a hatótáv? Azt vettem észre hogy a hyperos frissítés után kb. fele akkora lett a Bluetooth fejesemmel a hatótáv, valamint a transmitter is csak jóval közelebbről veszi a jelet. Miui-val az egész házban járkálhattam és vették a zenét, most 2 dallal odébb el kezd szaggatni/dadogni. Valami nem stimmel a Bluetooth-tal.
-
matex
aktív tag
Van még olyan, aki rajtam kívül 1.0.5.0.ULQEUXM verzión ragadt?
-
Borrower
tag
-
persil
nagyúr
válasz
jencsikdani #510 üzenetére
Koszi!
-
persil
nagyúr
Sracok, a 12t-be mehet esim, vagy ez nem tamogat ilyesmit? Abszolut nem vilagos az esim temakor, bocs ha hulye kerdes.
-
n0is3es
aktív tag
Srácok adott egy 12T ami Hyper frissités után kikapcsolva tölt rendesen, bekapcsolva 1-2 óra alatt pár %-ot tölt de azt is csak kínszenvedéssel
Fr-t neki és megjavul? Válaszotok előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Még egy telefont összelegózott a Xiaomi ismerős alkatrészekből – megérte?
- Milyen TV-t vegyek?
- Netfone
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Opel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest