- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacss72
aktív tag
válasz blakey #23504 üzenetére
Köszönöm a segítséget, bocs, nem akartam kötekedni!
A TV -m 2010-2011körüli LG 37LE5500. A boxon nincs optikai kimenet, az erősítőn meg HDMI nincs, úgyhogy jelenleg direktbe nem tudom kipróbálni.
A beállításoknál mindenhol és mindenféle beállítást kipróbáltam és nem megy, de most már kicsit megnyugodtam, hogy valószínűleg a TV -vel van gond.
A MoviePlayer meg ezek szerint lebutítva, de kiadja a hangokat és mindent visz. Valóban elég fapados, nem is szeretnék rá áttérni, meg ugyebár a kadenciahelyes lejátszás sem biztosított droid alatt.
Azt egyébként be lehet állítani, hogy a HDD ne kapcsoljon ki néhány perc inaktivitás után, ha mondjuk seedelni szeretnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- TERRA MINI PC-MICRO 3000
- iMac 2021 8/256GB
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Fractal Design Node 202 Gaming ITX / Ryzen 5600 / 5700XT / SFX PSU / 32GB RAM
- Zalman Z1 + Gigabyte GA-P55A-UD3 + Intel i7 860 + Kingston HyperX DDR3 1866 MHz 16 GB stb.