Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
Steve198310 #51803 üzenetére
Köszönöm a megerősítést!
Igazándiból azért kérdeztem rá, mert korábban nem egy fórumon olvasgattam képet nem adó, "szürkehalálos" (vagy nem is tudom hogyan nevezték ott) Radeonokról, még amikor 7850/7870-nek hívták ezeket. Nem tudom, hogy ilyen jellegű hibák és elhalálozások mennyire gyakoriak mostanság ezeknél a kártyáknál. Emiatt szemezgettem EVGA GTX760-nal is, aminél "tuti", hogy nincs ilyen probléma (persze hogyne lehetne, mindenki belenyúlhat), de azért az mégiscsak 15-20k-val többe kerül, és annyival talán nem gyorsabb. A Toxicot 58k-ért láttam, és ennyit én ki is adnék érte. Ha van netán hangja, engem nem zavar 2db SLI-be kötött referencia GTX470 után.
Az dupla hajszárító volt, és én kifejezetten élveztem, mikor felsüvített, tudtam, hogy igen, működik a gép!
A hőmérséklet persze legyen rendben, de a hang az nem oszt, nem szoroz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest