- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Szerintem ez az egész hőmérséklet mizéria kezd vicc lenni
amíg halk a kártya én leszarom, hogy 50 vagy 80 fokos.
-
miresz
veterán
Nah,itt van az eredmény:
Asus7870 V2 TOP 1100/1250Mhz@1,218V
Felbontás:1280x720
AA=off
Minden más látszik a képen,a teszt 15 percig futott(bár 5 perc után már semerre sem mozdult,a hőfok)Ui: Természetesen a kártya alapórajelén,alapfeszültség értékekkel futott. Minden más adat az adatlapomon megtalálható.
-
Apollo_21
addikt
Csodás ez a Furmark..izéé..kár h a VRM beugrott 94fokra 10perc után ugyh leis lötte....
Hajrá annak aki főzni szeretne a kártyájánnálam ez a program elnyerte az uninstall nyereményt
-
and1ao
őstag
Tessék 20 perc Far Cry 3-om kicsi quad kicsi lövöldözés még jól is esett
miresz: beszállok egyéb beállítások?
-
miresz
veterán
Na én indítok egy 15 perces Furmarkot,(annak ellenére,hogy szerintem nem sok mindenrs jó a furmark),hogy kiderüljön hogy a V2-es Asus mennyire melegszik. A hardveres védelem ellenére is melegszik a furmarktól rendesen.
Felbontás 1280x720 lesz. AA=off Aki akar tesztelhet még.
-
belinho
senior tag
válasz
->Raizen<- #14375 üzenetére
Nem kéne hülyeségeket irkálni, meg linkelni, és akkor senki se szólna be!
Semmit nem látok a képen, mióta fut a teszt, milyen beállításokkal, ilyen pillanatképet én is tudok lőni, vagy mentés után betöltés és egyből printscreen, mintha 1 órája játszanék, közbe meg nem!Csinálj egy furmark tesztet, amin látszik a hőmérséklet görbe, és az eltelt idő, ja vagy úgy már nem 48fok a kártya terhelve!
-
zserbox
őstag
válasz
DroiDMester #14379 üzenetére
azért írtam hogy az RPM se ekvivalens de több infót tartalmaz mint a %
darky@
nem kell itt a sértődött gyereket játszani csak alátámasztani amit állítasz és nem a nagyvilágba beszélni.
és ahogy látod nem csak én gondolom úgy hogy nem korrekt amit te csinálsz -
válasz
zserbox #14362 üzenetére
Sajnos azzal se megyükn semmire ha ott van a % mellett az RPM mert PL: egy Asus DC2 v2 2000.RPM -en már oltári hangos még nekem a Sapphire 7950 Dual-X 2000.RPM nél szinte alig hallom hogy jár
De az is biztos hogy a híres giga WF3 hűtés nem olyan jó mint itt 1-2.emberke isteníti de nem ekarok ebből megint egy lavinát indítani........
Meg az is igaz hogy Heaven VGA hőfokot tesztelni TELJESEN ALKALMATLAN inkább fél óra FC3 na az aztán befűti a VGA -t persze nem olyan beállításon hogy a GPU 70-80.% on menjen mert akkor az se ér lópikulát se
-
->Raizen<-
veterán
válasz
zserbox #14376 üzenetére
Én teszteltem játékkal benchmarkkal. Nem tetszik a hangnemed eszem ágában sincs tovább foglalkozni ezzel a kérdéskörrel. Mert mindennek beállítanak lassan nem hisztek a saját szemeteknek. Nincs hőmérő a szobámban. Nem a kertbe teszteltem. Leírtam a körülményeket korábban a gépem adatai az adatlapomban. Alá van támasztva az állításom!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14367 üzenetére
En keszseggel elhiszek mindent, hitmant nem jatszom mar azt tudom, hogy a hoteles palyan ahol szakad az eso az sokkal jobban meghajtotta a kartyat mint a heaven. Ugyanigy az fc3 is.
Mondjuk ez 1200/1450-re igaz, 1100/1300-on meg leszabalyzott ventikkel sem igen megy el 70 fokig a fc3. -
zserbox
őstag
válasz
na mi lesz megkapjuk amit kérünk vagy nem?
leírom még 1x összeszedve félkövérrel kiemelve a lényeget hogy ha szövegértési problémákkal küzdesz akkor is menyjen.
tesztprogram: Furmark mondjuk HD felbontás így mellé fér még a gpu-z képe is.
teszt ideje 15 perc
amiket monitorozni kell:
hőfokok ezekből a max érték kiiratása a gpu-z-vel
ventillátor fordulatszám RPM!!!!!!!!!
órajelek
szoba hőfok bemondásra lehetőleg ne a kertbe teszteljmind1 lenne hogy 50°C vagy 70°C csak te állítasz vmit és nem tudod alátámasztani
ha pedig alátud akkor hajrá és örülni fogunk neki hidd el. -
->Raizen<-
veterán
válasz
belinho #14372 üzenetére
Elég ideig toltam ahhoz hogy beálljon a hőmérséklet. Szóval ne szójá be!
Én nem te vagyok aki 1 percig tesztel. Istenem mennyi itt az irigy kutya. Nem tök mind1 hogy 70 vagy 50 fokon megy a vga? Van aki azért szereli szét a kártyát mert 70 fokos most komolyan.
Ha 100-110 fok lenne meg is érteném az újrapasztázást.
Én teszteltem játékkal benchmarkkal. Nem tetszik a hangnemed eszem ágában sincs tovább foglalkozni ezzel a kérdéskörrel. Mert mindennek beállítanak lassan nem hisztek a saját szemeteknek. Nincs hőmérő a szobámban. Nem a kertbe teszteltem. Leírtam a körülményeket korábban a gépem adatai az adatlapomban. (B)Alá van támasztva az állításom!(/B) -
Apollo_21
addikt
válasz
kockaharcos #14369 üzenetére
Na, végre egy teszt ami reális is
-
belinho
senior tag
válasz
->Raizen<- #14349 üzenetére
Ez egy pillanatkép, erről nem mondod meg, hogy egy órája, vagy kb 1 perce fut a teszt!
-
and1ao
őstag
majd meglesegetem tényleg eddig nem is figyeltem eddig még felnem hívtátok rá a figyelmem jah és ez gyári ventiprofil
kockaharcos: Sajnos ilyen tesztel nem tudok szolgálni mert nincs meg a játék de mondjuk FC3-at azt tudok mutatni, jah és tessék átállítani raster 3d-re azt az AB-t én speciel a tiedet is alig látom valamiért
-
zserbox
őstag
válasz
ventilátor RPM-ben?
szóba hőfok?
mnennyi időt ment mert így kezdődik a játék szal ez lehetett akár kemény 5 sec-es teszt is
elég lesz egy furmark is főleg hogy szted az nem fűt. -
kockaharcos
senior tag
Asus HD 7870 DC II V2 1220/1450 1219mV
többi a képensorrend: hőmérséklet, gpu kihasználtság, ventifordulat százalékban,ventifordulat rpm-ben, gpu clock
stbkb 30-40 perc bf3 multi után, tehát nem most indítottam
-
->Raizen<-
veterán
Hitman absolution gameplay ultra 1080p max 50 fok default órajelek.
Nagyítás: ctrl+egérgörgő!
A hitetlenkedők elmehetnek oda ahova gondolom mostmár. -
zserbox
őstag
Egy javaslat:
mostantól rendszeresíthetnénk hogy ha valaki venti fordulatszámról beszél/képmentést linkel akkor nem %-ba hanem RPM-ben írja. Így se hasonlítható össze 100%-osan de mégis több infót hordoz mint a %. -
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #14358 üzenetére
Akkor ennyit arrol hogy 70 fokos 1250 mhz-en jatek alatt hangtalanul?
-
and1ao
őstag
válasz
tessék itt az hőn szeretett unegine-ed is
csak kifutottam a szerkből
jah és kedves "nagytudású" barátom tessék szépen beállítani hogy raster 3D-be nyomja a számokat az AB mert olvashatatlan
de ha még mindig itt kötekedsz még meg is húzom neked
egyébként a kártya
-
zserbox
őstag
válasz
figyelj lehet nem mindenki hülye hanem talán te.
igen a furmark hardveresen védett már mégis jobban fűt mint a heaven, na hoppmás:
nekem miért lehet hogy a legújabb Gpu-z az én sapphire 7850Oc-mnél nem ír csak 1 hőfokot.vram-ot nem is -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
->Raizen<- #14353 üzenetére
Sok a duma, lődd azt a képet
-
and1ao
őstag
válasz
->Raizen<- #14347 üzenetére
Majd egy ilyet mutass már légyszi
kötve hiszem hogy jobb lenne a WF3-ad
-
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #14353 üzenetére
a te teszted kell nem a szomszéd jóskáé.linkelgetni mindenki tud.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
zserbox #14352 üzenetére
Úgy jön ide hogy azon is wf3 hűtő volt a kollégának szöveg értelmezés 1-es. És az a kártya azért jóval többet fogyaszt mint a 7870-em. És mégis képes volt jóval 60 fok alá hűteni a kártyáját.
Itt is tökéletesen látszik hogy max 50 fok full terheléskor a giga 7870 oc 1100 mhz windforce 3 vga! [link]"R7870 - The temperature under heavy game stress for the card load stabilized at roughly 50 Degrees C. We note down the hottest GPU reading, not the average."
Ezzel befejeztem ezt a témát. -
zserbox
őstag
válasz
hogy jön ide 7970?
a te gigabyte 7870-edről van szó.
2012 azért csak tudnék vmi jobb képet feltölteni az előbb írt adatokkal, amit linkelgetsz azt már láttam de semmit nem mutat mert pont a gpu terheltség olvashatatlan valamint %-ba van a venti ami meg lófaszra se jó,hány RPM 500 vagy 5000? a % elég relatív.hát a heavenél van kicsit izzasztóbb is. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
->Raizen<- #14342 üzenetére
Ne a Heavent mutogassad itt, tegyél be szépen egy FC3-at és egy bő fél órás játék után csinálj egy screenshotot kérlek. Jah és pls legyenek olvashatóak a számok, mert amit itt mutogattál az gyk egy paca
-
zserbox
őstag
válasz
ezen már bocs de nem sok minden látszik lehet az én szemem rossz de ez rohad pixeles.
gpu-z kéne és vmi olyan ami meg is izzasztja rendesen.valamint egy szoba hőfok se árt ha korrekt akarsz lenni. -
->Raizen<-
veterán
válasz
zserbox #14348 üzenetére
[link]
Nem mese minden látszik. A heaven vga kártya izzasztó program kifejezetten. Ha nem stabil az oc azonnal merevre fagy a kép.Maxra beterheli a kártyát főleg extrém tesszalációval úgy volt 10 percig terhelve.
Kocka 7970-e wf3-al max 55 fok volt 1 ghz-n mit kell úgy fenn akadni ezen? -
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #14347 üzenetére
várjuk a képmentést amin látszik hogy maxon van terhelve látszik a venti fordulatszám(nem % hanem RPM) valamint az órajelek és a hőmérsékletek, mert így ez csak mese
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Malibutomi #14313 üzenetére
Fc3 alatt se volt sose 60 fok közelében több óra játék után sem a kártyám. Ultrán mindent csutkán élsimítást bekapcsolva. Végig be volt kapcsolva az osd összes adat kiírással fps mutatással af-ben.
-
Sabre
őstag
nekem volt dc2 hűtés és a legjobb amivel találkoztam, hangja sincs és melegedni sem bír.
Ellenben tegnap a dead island is kifagyott valamiért, visszavettem teljesen alapra a vga-t és úgy már nyugi volt, de az a fagyás is 1.5 óra után volt. közben bf3-ban meg semmi szóval nem tudom mi ez az anomália, hogy 1150/1300 alapfeszen a kártya vége de néha így is hajlandó kifagyni
-
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #14342 üzenetére
Nyomj egy afterburner log-ot alapon hogy lassuk hibas-e a hutese.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
GeneraL_XTX #14341 üzenetére
Akkor viszont elszallt a hocsoved rajta, evga gtx 470-esen is elszallt a gyari hutes. 4x raktam fel a hutest es allandoan 100 fokon ment 100% hutessel. Felraktam gelidet es rogton huvos lett.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
GeneraL_XTX #14328 üzenetére
Tapasztalatból írom és előttem is írták hogy a wf3 nagyon jó.
Asus dc2 hűtős kártyákról írják itt hogy 6x fokon mennek...
Lehet itt pár embernek fáj az igazság képpel is alátámasztottam. Annyira nem érdekelsz... -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
kockaharcos #14329 üzenetére
Minden oké vele, én magam szedtem szét, pasztáztam újra és raktam össze. Teljesen alap bios, még csak tuningolva sincsen.
Mondjuk nekem is volt egy fura GTX460-om (Asus DirectCU) amivel akármit is csináltam mindig 85C körül volt terhelés közben.
-
Gtaati
őstag
válasz
kockaharcos #14336 üzenetére
Oké értem, akkor normális dolog lehet csak én sokallom, Egy coller master elite knight 350 ház levett oldallal a kártya meg egy gigabyte 7870 oc gyári órajelen! Köszi!
-
Gtaati
őstag
Esetleg nem tudja valaki h Gigabyte 7870 ocra miylen más hűtő megy fel ami agyáritól erősebb és jobb?
Illetve nekem az utolsó beta verziós driverel nem működik a zero core funkció nálatok működik? Pl letölt a gép és kikapcsol a monitor akkor is forognak ventik, pedig az előző verziónál leállította -
Gtaati
őstag
válasz
kockaharcos #14329 üzenetére
Én próbáltam már az újra pasztázást és jobban meg is húztam a csavarokat de 1-2 fokot nyertem esetleg! Gpu stress alatt képes így is 70-75 fokra felmászni 15 perc után!
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Pedig hidd el hogy egyik legjobb, nekem is mindegyik WF3 hutes kiemelkedoen ment.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #14320 üzenetére
Te irtad hogy 1250mhz-en majdnem 70 fokos. Kerdeses hogy hany szazalekon volt kozben a venti.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Próbálta az újrapasztázást, ház milyen?
Havernak van egy Gigabyte GTX 470 SOC, évek óta használja, és semmi baj vele. 70 fok fölött nem igen járt
Nekem is volt Giga 460 SOC kártyám, az is 55-60 fok körül muzsikál jelenleg is,unokaöcsém gépében.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
->Raizen<- #14326 üzenetére
Windforce 3 mint legjobb? Viccnek is rossz.
Lehet, hogy az ilyen kisfogyasztású/hűvös karikat le tudja hűteni, viszont haver szenved már egy ideje a GTX470-esével amit a csodálatos 3 ventis windforce nem alig tud 100fok alatt tartani
nyáron rendszeresen túl is melegszik.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
->Raizen<- #14326 üzenetére
és a ráadás, ref 680 nem egy hangos kártya, de a 7970 wf3 olyan halk volt utána,hogy levettem a gépház oldalát,hogy megy-e mind3 venti a kártyán
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kockaharcos #14325 üzenetére
Így van a windforce 3 hűtés a legjobb az összes próbálkozás közül ez egyértelmű!
Én is szinte egyáltalán nem hallom a kártyát duruzsolni! A haf 912 plus ház sincs telepakolva ventikkel csak hátul egy 12 centis venti meg az előlapi ledes megy és kész! Az oldallap fel van rakva. -
kockaharcos
senior tag
válasz
->Raizen<- #14324 üzenetére
Enyém is 27 fokos idle-ben, most a gyári ventiprofilt használom, 47%-ig kúszig fel a ventifordulat, és 63-65 fokos 1220/1450 1.219V
Darky@:
A te hűtésed szerintem jobb, legalábbis én azt tapasztaltam, mikor a HD7970 Windforce 3 volt tulajdonomban, 55 fok körül megállt gyári vezérléssel, 45-50% volt a max ventifordulat, és ugye 1000MHz-en ment a 7970 -
->Raizen<-
veterán
Sokat számít a ház is. 27 fok 2d-ben a kártyám. A ti bajotok ha nem hiszitek el én ilyen téren nem szoktam kamuzni.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Bocs de ez a 48lap fok tenyleg nem hiheto. Ez a game volt pont az, ahol egyszer csak felfigyeltem ra, hogy nahat sokkal jobban porog a venti mint szokott eddig barmikor.
Konkretan a hotelbe belopakodos palyan tunt fel, es masok is irtak, hogy ez a jatek ad a ventiknek rendesen. -
belinho
senior tag
válasz
"Hitman absolution alatt max 48 fok a kártya"
A gép gondolom kint van az udvaron! -
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #14318 üzenetére
Es akkor nem is tudod hany szazalekon teker majdnem 70 fokosan?
-
lecsokolbi
aktív tag
Hali
Olyan kérdést fogok feltenni amin biztos sokan fogják a fejüket de majd elmúlik
Nem értek ehhez a dologhoz azért bátorkodom. Kinéztem egy HIS 7870 IceQ X Turbo X kártyát ami egy izmos darab ugye, eddig nincs is semmi gond. Viszont a monitorőrületben egy BenQ XL2411T 3D -sre esett a választás. A kérdésem az lenne, hogy Ati kártyával is kifogom tudni használni a 3D-s szolgáltatásait és tudom e 120Hzen üzemeltetni? Külföldi fórumokat böngészve szerény angoltudásommal érdekes dolgokat hallottam erről
Köszi előre is a segítséget.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #14314 üzenetére
A saját kártyámról beszéltem amikor hőfokokat említettem. Panelban lakom,nem tudom szabályozni a szobahőmérsékletet csak ha kinyitom az ablakot,ezért van 25-26°c. A ház szellőzése rendben van,5db 120mm-es venti dolgozik szerintem megfelelő hatásfokkal. És plusz egy venti ami alulról tolja a kártyára a levegőt.Tehát nem kamuból mondtam a 6870-es hőfokokat.
De tényleg van olyan emberke aki kicsit túloz,vagy csak hibásan mér a szenzor a gépében. Nekem pl a merevlemez ami már 7-ik éves 25°c-os szobában 17°c-os. Ez lehetetlen. Hibás a szenzor egyértelmű.
Elhiszem hogy kisebb hőfokokkal dolgozik a 7850/70 es kártya,újabb jobb gyártástechnológiával készül, ez egyértelmű. De néha olvasni lehet túlzó adatközlő véleményeket,amik félreértésre adnak okot. -
kovsol
titán
válasz
#77081088 #14311 üzenetére
Függ a ház szellőzésétől is. Nekem 27-28 fok idle egy 22-23 fokos szobában. Filmezés közben 32 fok körül szokott alakulni. Játékok alatt változó, 50-70 fok között, de kipróbáltam egy direkt leszabályzott venti profillal se ment 75 fölé, mindezt tuninggal. És az MSI kártyája mondjuk nem is a leghűvösebb, de ez is teljesen normális hőfok egy VGA kártyának.
Nekem idle melegebb volt a 6850, terhelve meg 70-80 fok volt tuninggal és hangosabb volt valamivel az.
hd3870 CF esetén a felső kártya idle volt 55 fok, és terhelve 90-95, az alsó kártya idle jobb volt, de terhelve az is belenyalt a 90be sokszor és évek óta bírják azok a kártyák ezt. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14302 üzenetére
Nyomd be a FC3-at vagy az uj Hitmant sokkal jobban befutenek mint a heaven. Utobbi alatt nekem kb. 60 fokig ment fel szep csendes volt, az emlitett jatekok alatt mar rendesen elkezdett dolgozni a venti.
Speed(R)
Tok igazad van, en is ugy hasznalom, hogy 50% felett hangosabb a venti, belottem, hogy max 49% legyen. Igy megeshet hogy felmegy kicsivel 70 fole, de az abszolut nem sok, es total csend van. -
törölt tag
válasz
Speed® #14308 üzenetére
Üdv mindenkinek! És Boldog Karácsonyt! Így első körben!
HD6870-et használok de előszeretettel olvasom ezt a topikot is! Nos Ezzel csak annyi a probléma hogy kb mióta megjelentek a 7xxx-es kártyák azóta csak azt lehet olvasni a kommentekben hogy milyen hűvös,mennyire halk kártyák,alapon 20°c, terhelve meg még az 50°c-ot is alig éri el 99%-on. Csak azt felejtik el mellé leírni hogy mindezt a hőfokokat egy 18-19°c-os szobában mérik. Vagy kamu! Vagy nem azzal a ventiprofillal. Véletlenül sem vitatkozni szeretnék de nekem 25-26°c-os szobahőmérsékleten 99%-os kihasználtsággal már igen csak 70°c-os a kártya. És ez kb 45-50os venti használat mellett. Ha alapon hagyom a venti fordulatot akkor tényleg ultra brutál halk, csak éppen már 80°c-os a kártya. Tehát a "sírás" abban a formában nem helytálló kijelentés -
válasz
Sgt. Chris #14274 üzenetére
Pixmániától én SEMMIT nem rendelnék mert a GARI dolog kb olyan mindha nem is lenne
inkább ugyan annyiért megbízható helyről ezt venném és még a hűtése is sokkal jobb, de ha van kicsivel több keret rá Mindenképp ezt venném
-
Speed®
titán
válasz
hülyegyerek #14305 üzenetére
Ref. 1950Pro, 2900Pro, GTX480, ezekhez képest kifejezetten üdítő a 7850/70 használata..és az a durva, hogy sokan ezekre panaszkodnak, mert ~40% körüli ventikkel nem némák, ill, 70ig felmennek
Ráadásul egy picit lazított ventiprofillal 80ig engedve valóban némák..ehhez régen komoly aftermarket hűtőket kellett venni súlyos pénzekért..el vagyunk kényeztetve és sírunk ;p
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
- = Zk = - #14306 üzenetére
Én is jelen x1900gt/x1950pro 2900xt 9800gx2 4870x2 3870x2 ezek kazánok voltak csak igazán.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #14305 üzenetére
jelen \o
X1900XTX és 2900XT.....
-
hülyegyerek
addikt
Látszik, hogy itt nem volt senkinek x1900xt, vagy 8800gtx... Ott 95-100 fok megszokott volt játék alatt. A 76 fok abszolút nem sok, sőt...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
kockaharcos #14300 üzenetére
gyorsabb lett... fentebb írtam már, miben láttam változást. sokan kételkednek. de én ezt látom, szal... (Y)
kevesebbet eszik, tuningosabb. és persze új architektúra....
pont annyival gyorsabb, mint kéne... +40%..... amit a driverrel igértek. értem ez alatt a Bf3-at. nekem ott hozott. -
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #14302 üzenetére
Venti sebesseget is mondj neki.
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! Érdeklődnék h nálatok 7870 Gpu-ja illetve ramja terhelés több órás játék esetén hány fokra mennek fel? Nekem egy Gigabyte 7870 Oc-m van maga a kártya kifogástalanul működik de terhelés alatt gpu/ram kb 65/70 fok környékére melegszenek, ez normális, vagy más gyártó kártyája esetén ezek a hőmérsékletek hogyan alakulnak? Ami számomra még zavaró h ilyenkor a driver ugye automatikusan emeli a ventilátorok fordulatát kb 60%-ig de ekkor már viszonylag számomra hangos a kártya! Esetleg milyen más hűtést tudnátok ajánlani erre a kártyára ami felmegy, jobb hatásfokkal illetve csendesebben teszi a dolgát? És még egy kérdés h a legfrissebb utolsó béta driver van fent és ezzel nem működik a zero core funkció mikor a monitor kikapcsol, ez mitől lehet, hogyan lehet orvosolni? Elnézést a sok kérdésért! Válaszotokat várom és köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest