Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
kockaharcos #49735 üzenetére
Az azért kemény
Az én gépem furmark+prime 95 közbe 470 et vesz fel a konnektorból.
Ha vissza számolom a hatásfokot, akkor kb 400 watt leadott teljesítményről van szó.. az a max ennek a csóri enermaxnak 12 voltos ágon.
-
Milgram1
aktív tag
válasz
kockaharcos #49677 üzenetére
az hogy AMD
Működik rendesen azt leszámítva hogy néhány játék elején várni kell egy ideig amíg lesz fps. Nvidiánál közbe megjelent a Shadowplay ami nekem nagyon kéne meg a ilyen árban lévő 660 erősebb.
-
válasz
kockaharcos #26427 üzenetére
Tedd már off-ba a hozzászólást, és nem nehéz felfogni, csak ezt épp nem tudtam, de most már ezt is tudom, lehet írni normálisan is, én se megyek át bunkóba ...
-
zserbox
őstag
válasz
kockaharcos #26388 üzenetére
az meg nem hozzna kb semmi előrelépést teljesen jó ahogy a kolléga csinálja 3570k + 7870CF
-
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #25082 üzenetére
16 ROP Units és a 128bit vram miatt szegény gpu szerintem fuldoklik. Viszont túlságosan nem mehet rá a 7850 nyakára se így ezt ezzel meg is oldották
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
kockaharcos #25082 üzenetére
Sőt, mondok jobbat. PH teszt és még kommentelni is lehet.
-
emiki6
veterán
válasz
kockaharcos #24852 üzenetére
Moderáljátok magatokat!
-
zserbox
őstag
válasz
kockaharcos #24848 üzenetére
ott van hogy mégsem szeretném megvenni akciós áron...
amúgy szerintem nem olyan bombajó vásár -
nubreed
veterán
válasz
kockaharcos #24744 üzenetére
Mákos.
-
hitman,
őstag
válasz
kockaharcos #24255 üzenetére
Igen, ezt a beállítást nem mutatja most nekem a ccc!
Ezzel állítottam be a 7950nél is de most ehelyett olyan beállítás van:alap
hdtvAz alapnál a legmagasabb az 1680*1080, ha arra rakom van nagy képernyő csak rossz képpel (ugye mert 1920kéne a monitornak)
hdtv beállításnál a max az a 1080p-s beállítás de ott meg összehúzza a képet
-
XaraX
addikt
válasz
kockaharcos #24059 üzenetére
Nálam szerintem a jobbik van, azt hiszem, 1100 mV-al használom 1100/250-en.
-
stbtamas
aktív tag
válasz
kockaharcos #24071 üzenetére
Videók vannak youtubeon játékokról amiket én csináltam. Stabilitás tesztet nem csináltam, képeket se, mert míg mennek így a játékok akkor, nem érdekel más.
Ha érdekelnek képek, nyúgodtan írjátok mikről kértek és milyen tesztet és írok róla
Gyári órajelek 1050/1250.
-
Bull1
aktív tag
válasz
kockaharcos #23427 üzenetére
Te tényleg nem vagy 100-as. Beírt valaki egy viccet, én meg rákontráztam, ennyi. Ha ez sérti a lelkivilágodat akkor szólj a moderátoroknak és kitörlik a hsz.-t. Igen, én is szoktam csinálni.
-
Bull1
aktív tag
válasz
kockaharcos #23424 üzenetére
Nem szoktam kiírni, mindig cserélem. De lehet egy 7850 lesz.
(#23427) kockaharcos
Nálad minden oké ? -
korcsi
veterán
válasz
kockaharcos #23105 üzenetére
Kérdésre kérdéssel?
A tuningra nincs garancia...
Ha a 7870-hez kell egy 4,2-es ivy akkor egy 7970-hez 6 gigahertz feletti szükségeltetik? -
maxxxboy
tag
válasz
kockaharcos #22142 üzenetére
Ezt kellene nekem is, csak mostanság annyit volt szerelve a gépem, hogy már nincs kedvem játszadozni vele
lehet marad akkor alapon, így ahogy van...
-
XaraX
addikt
válasz
kockaharcos #21988 üzenetére
-
XaraX
addikt
válasz
kockaharcos #21988 üzenetére
Minden bizonnyal, de jelenleg nincs értelme.
Váratlanul hirtelen elkelt a cpu hűtőm, így amíg nem találok másikat, gyári hűtő van rajta, így tuning gyakorlatilag nulla. -
papírzacsi
aktív tag
válasz
kockaharcos #21938 üzenetére
hát a 7870-em szerintem több max fps-t produkált igaz csak még akkor q9450-el hajtottam 3.3ghz-n amire azt írták hogy nem hajtja ki,de a 660-hűvösebb és talán szebb a kép és most 2500k@4ghz-el hajtom.
ha választhatnák,akkor az fps miatt 7870,de egy darabig ezzel is el leszek. -
Arkennys
addikt
válasz
kockaharcos #21910 üzenetére
Azt hittem, "rosszabbról" váltott, az előéletet nem ismertem. Így valóban nem az neki
Nekem az lenne még
-
Gaboman
nagyúr
válasz
kockaharcos #21910 üzenetére
Kevéske visszaesés lesz teljesítményben neki, igaz azokkal sem fut tökéletesen a Crysis3 úgy hogy felesleges ha valaki maxon szeretné tolni.
-
Arkennys
addikt
válasz
kockaharcos #21907 üzenetére
Hát, szerintem így is örül, mint főemlős egy bizonyos testrészének
Én biztos azt tenném, bár az ideiglenes kicsit elrontja a dolgot
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #21529 üzenetére
Úgy nekem is, még a 2400-al is. De próbáld ki teljesen maxon úgy, hogy minden 100-ra van húzva
-
brd
nagyúr
válasz
kockaharcos #21545 üzenetére
Esetleg ezt is próbáltad már? Ez is javíthat az akadozáson. Az AC oszlopban kattints a Disabled-re, és Apply (az alapbeállítás az Enabled, és 10 (%)).
-
maxxxboy
tag
válasz
kockaharcos #21536 üzenetére
Igaz
Még egy kis megjegyzés, akit érdekel: cserélgettem és játszottam mostanság a memória mennyiséggel, és az a tapasztalatom, hogy nincs különbség a mai játékok terén, hogy 8 vagy 16 vagy esetleg 32 gigát használunk, azaz használok. Ugyan olyan jól megy 8 gigával is mint 32-vel, nincs semmi különbség. Tehát aki ebben gondolkodik, eddig még felesleges bővíteni, mert nincs ami kihasználná szerintem. -
maxxxboy
tag
válasz
kockaharcos #21529 üzenetére
Én 1920*1080-ban toltam és minden very highon illetve minden csúszka 100-on, 16x anisoval. Átlag kb olyan 50-60Fps-sel ment, de néha néha beesett valamiért. Pedig fent volt azaz van a legújabb patch is. Szóval nem tudom, lehet a CF nem jön be neki...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
kockaharcos #21318 üzenetére
igen, a ramok időzítésével lehetett a baj. ugyebár ezek HyperX Blu ramok. ráadásul a "blokkolt" változat(?)...vagy mi a pontos neve ezeknek az "antituningos" ramoknak
lehet felteszem,.... egyelőre Dead Space 3-azom. az köt a monitor elé órákra
-
- = Zk = -
félisten
válasz
kockaharcos #21312 üzenetére
keress vissza, MERT válaszoltam!....
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
kockaharcos #21312 üzenetére
Ha egy kedves moderátor erre jár, akkor kérem javítsa ki GCN-re a korábbi hozzászolásomban!
Ezt nem viccnek szánom, hanem komolyan! Köszönöm.Megfelel?
(#21314): Nézd el nekem, ha hibázok pálinkakóstolás után.
-
janes1976
őstag
válasz
kockaharcos #21302 üzenetére
Áttolták jövőre!!! [link]
-
maxxxboy
tag
válasz
kockaharcos #21280 üzenetére
Köszi a választ!
-
borkarico
aktív tag
válasz
kockaharcos #21280 üzenetére
A Config:
Asrock Z77 extreme 4
i5 2500k
8GB 1866 G.skill Sniper
Sapphire 7870 Dual-X
Seasonic M12 II 620Wbocs a dupláért, már nem tudtam szerkeszteni az előzőt...
-
maxxxboy
tag
válasz
kockaharcos #21257 üzenetére
Hatalmas THX!
-
maxxxboy
tag
válasz
kockaharcos #21254 üzenetére
Erre gondoltam én is
Bár jelenleg nagyon siralmas a tuningpotenciáljuk, de szerintem ezt az alacsonyabb vddc-s vga veheti vissza gpu területén. Mert 1100/1300Mhz-en mennek csak stabilan játékoknál, felette fagyás, és hibák. Bár én a feszültségekhez nem nyúltam, és a power tune-t sem bántottam. De akkor így marad a kitesztelés. Szerencsére pont az alsó vga a magasabb vddc-s, így nem annak fűt be a másik.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
kockaharcos #20812 üzenetére
hát, annyire nem tudom mennyire rendes.... Udi-hoz szól. vagyis a Sapphire képőviselethez.
-
Gtaati
őstag
válasz
kockaharcos #20512 üzenetére
Én úgy jártam, h AB-ben beállítottam a fezsültséget de az Aida mindig csak az 1.219v-t látta kivéve h anem volt hajtva a kártya mert akkor ilyen 0,8v környékére visszavette! Az érdekesség, ha AB-ben beállítottam 1,3v-ra az Aida nem látta csak max 1,219v-t de a kártya kapott plusz feszt ezt a GPU-Z-vel tudtam kiolvasni hogy és mennyit de ott látszódott, hogy megkapta a pluszt, az más kérdés h ebből a kártya mennyit dropolt le! És nem okozott problémát h egyidejűleg futtattam az Aidat és a GPU-Z-t!
-
HSM
félisten
válasz
kockaharcos #20512 üzenetére
Elvileg tökéletes. A lényeg, hogy egyidőben csak egyetlen program olvashassa ki a gpu-feszültséget.
-
HSM
félisten
válasz
kockaharcos #20509 üzenetére
Ha az Aida64 méri a GPU-feszültségét akkor igen. Csak vigyázz, mert akkor tényleg ennyi feszt kap, be kell állítani újra, nem fog szeretni 1,5V-ról működni a 7870-ed.
Sose szabad több progival monitorozni a fesszabályzó IC adatait, mert össze tudnak akadni a parancsok az I2C buszon, és akkor az ártatlan olvasásból írás lehet.... Ez az I2C busz működésének sajátja. -
HSM
félisten
válasz
kockaharcos #20499 üzenetére
Ugye nem fut több alkalmazás, ami a feszt monitorozza? Mert azok könnyen random feszt tudnak beállítani, ami nem kellemes a VGA-nak... Persze ezt leszámítva, mérési hiba is lehet.
(#20507) zserbox: Senki nem mondta, hogy szar a procid. De nyilvánvalóan valami elállítódik a lapodon, ami miatt instabil lesz. Hiába prime stabil 5Ghz-en ha te Crysis3-at szeretnél játszani, és azon már 3,5Ghz-en se stabil.
-
Repsol600
addikt
válasz
kockaharcos #20502 üzenetére
Nálam volt, hogy 1,6V-ot írt.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Nekem is ír néha hűlyesgeket az AB, némelyik verzió jót ir, a következő hülyeséget.
Nekem 1,6V-ot szokott írni, de volt már mínusz 40.000 is egyszer -
zserbox
őstag
válasz
másfél volt ecsém
-
Jhonny06
veterán
válasz
kockaharcos #19938 üzenetére
Pont, hogy nekem ott általában nem pörög maxon a GPU, a FurMark viszont teljesen leterheli.
kovsol: Külföldi fórumokon pont, hogy azt írják, hogy a furmark a legbrutálisabb benchmark. Meg ha láthatóan leterheli, akkor miért ne lenne jó? Ez a lényeg, nem? Most BF3-at néztem, nincsenek kimaxolva a beállítások, meg csak 1680X1050-es a monitorom, gondolom ezért. Multiba is megvan a 140+ FPS.
Amúgy ugrál a terheltségi szint nyilván, de nincs állandóan 99%-on, csak ezt akartam mondani. Egyébként már sok órát játszottam és nem volt gond vele, csak kíváncsi voltam.
-
bombibmw
veterán
válasz
kockaharcos #19729 üzenetére
Köszi a segítséget.
Lépcsőben teszteltél,vagy azonnal 1300?
1200-hoz mennyit emelnél a ramon és mennyi feszt adnál pluszban?
Feltéve,hogy hajtanád egyáltalán 1200-on. -
bombibmw
veterán
válasz
kockaharcos #19726 üzenetére
Akkor Te már legalább két órát csesztél el a napodból ezzel.
Egyébként mi lehet az oka,hogy 1200-nál már az első demonál kidob?
Már ment 1250-nel is FC2,BF3 is egy-egy órácskát. -
bombibmw
veterán
válasz
kockaharcos #19705 üzenetére
Nem rossz!
Akkor valamit én rontottam el,mert majdnem megegyező a konfigunk.
De legalábbis a videó kártya egyezik. -
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #19705 üzenetére
A hülye demókat nem lehet kikapcsolni benne. Benchmark only teszt még elmenne.
-
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #19366 üzenetére
80-90 fokon még nem lesz gondja a GPU nak, és a VRM is bírja 115-120ig. 100 fok fölött már a GPU visszaveszi magát amúgy és a vrm is leszabályoz 120nál. Nem engedi kinyíratni magát
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
kockaharcos #19366 üzenetére
Az meg siman belefer. Meg a fesz is elmegy szerintem.
-
Gtaati
őstag
válasz
kockaharcos #18566 üzenetére
Köszi amint tudom megnézem és megírom! Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
válasz
kockaharcos #18555 üzenetére
Húha azt honnan lehet tudni hogy melyik kiadás? Mire gondolsz pontosan? Köszi!
-
válasz
kockaharcos #18273 üzenetére
Mit számít? hát ez az, de nem én hoztam fel, ő értetlenkedik, aztán meg közli hogy alacsony hőfokon nem jó a szenzor. Akkor mi értelme volt az értetlenkedésnek? Semmi, aztán már jön a kötözködés is, hogy ki hova járt iskolába. Milyen forum is ez? Na mind1. Egyébként 20fok van a szobában.
-
plekk
tag
válasz
kockaharcos #18224 üzenetére
Szívatod itt a jónépet
-
fenergie84
addikt
válasz
kockaharcos #18224 üzenetére
Azért neki Sapphire van, szóval sokkal nagyobb a lehetősége...
-
plekk
tag
válasz
kockaharcos #18208 üzenetére
Milyen cucc teso?
Tán neked is van egy Sapphire karid? -
and1ao
őstag
válasz
kockaharcos #18206 üzenetére
Az az így 3 hónap problémamentesség után most ugy döntött szeretne ebbe mezőnybe tartozni
-
gyuszaa
őstag
válasz
kockaharcos #18034 üzenetére
Láttam már 4,72-őn lévőt 1,62v-al.
890-es chipsettel.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #18003 üzenetére
Már megnéztem mert rájöttem ez lesz az első kérdés
34-40 lett, átlag olyan 35-36.Nekem az alap a kártyának 1050/1200, d enem hiszem hogy az az 50MHz nagyon sokat számít.
-
Kroni1
veterán
válasz
kockaharcos #17695 üzenetére
Igen, ez egy nagyon jó kis széria. Lehet nagyon alulfeszelni, vagy akinek kell a több kakaó az akár alapfeszen is nagyon sokat ki tud hozni belőle. Az enyém 3.8GHz-ig megy alapon, mindezt egy olcsó Asrock lapban! Mivel nekem elég a teljesítménye 3.2GHz-en is, én nem használtam tuningolva soha sem, downvolt mellett használom, így 60W-al kevesebb lett a load fogyasztása, én megy a CnQ is..
A 7850-re sem volt igazából nagy szükségem, de a 6850-est eladtam jó árban és nem akartam 7770-et helyette, mivel azt némileg visszalépésnek éreztem volna. Annak sem alacsonyabb az Idle fogyasztása, ebben meg elég kraft van ha esetleg valami új játékot ki akarok próbálni, és a legjobb telj/fogy mutatója meg szerintem most a 7850/7870-es kártyáknak van!
-
Montesantos
senior tag
válasz
kockaharcos #17667 üzenetére
így működik nálam is próbáltam 1-2 kártyával is.... cserélgettem őket .....a 6870-el nem volt ilyen gondom
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #17600 üzenetére
Hát hogyne
-
zserbox
őstag
válasz
kockaharcos #17589 üzenetére
Arra hogy túl sokat játszol
-
daveoff
veterán
válasz
kockaharcos #17589 üzenetére
Ez tuning fagyás szerintem....lehet, hogy ezzel a driver-rel nem bír annyit a kártyád
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kockaharcos #17586 üzenetére
Ki fogod nyírni azt a kártyát.
-
Apollo_21
addikt
válasz
kockaharcos #17586 üzenetére
x..ul néz ki
-
BRIKLY
veterán
válasz
kockaharcos #17566 üzenetére
Nekem kék volt tegnap mikor kicsit kevés feszt adtam neki.De nem a szokásos kékhalál,csak egy üres kék kép.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kockaharcos #17570 üzenetére
Zoldhalal? xd Melyik driverrel szallt el?
-
karesz501
senior tag
válasz
zöld?!?!? ez vmi Nvidia spion bug lesz amit egy beépült mérnök helyezett el
-
Beretvás
veterán
válasz
OC volt?
-
Apollo_21
addikt
válasz
kockaharcos #17541 üzenetére
Platform nélkül max csak a 980-at lehetne beletenni....ami talán gyorsít rajta.
-
Apollo_21
addikt
válasz
kockaharcos #17535 üzenetére
Gondolom a nemelégséges cpu "erőn" nem segít ha meghúzza vki a vga-t
Esetemre értem..nemlesz fps növekedés a "kis" 965el...
-
peu407
senior tag
válasz
kockaharcos #17535 üzenetére
-
peu407
senior tag
válasz
kockaharcos #17532 üzenetére
Elírtam,elnézést. Én is úgy gondolom elfogadhatóak az eredmények.
Egy kérdés: a Power Target-tel mit szabályzok?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
kockaharcos #17309 üzenetére
nem, nem ez. csak nem tudom, mi a lényege. miért fontos az. ennyi
(#17310) asdxv
sose próbáltam. 3870X2 óta tervezem a +1 kártyá megoldást... de hát most na
másnem, eladom a második vga-t..... de legalább elmondhatom, hoyg ezt is kipróbáltam -
- = Zk = -
félisten
válasz
kockaharcos #17284 üzenetére
ez nem az ipon fórum, beszéljetek rendesen velem, főleg TE....
buhehe
nah ,de most frankón. miért isbaj, hoyg ha a vga(k) csak 60-70%-on dolgoznak? akkor a gyári 2GB/db-ból csak 1,75Gb-t fogyasztanak, vagy mi?
nem érteni eme értelmet sry(#17286) Dealer95
de még mindíg nem értem ezt a "kihajtja" dolgot... mi értelme ilyen szemondtból, mire is jó, vagy...?!
(igen, vannak hiányosságaim e témában is)
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #17221 üzenetére
Szerintem ennek semmi köze a TDP-hez. Az órajel ugrálás amúgy nem nyűg, hanem feature a boost-nál
-
banderasz77
addikt
válasz
kockaharcos #17229 üzenetére
De az viszont frankón párba lenne vele ügye?
-
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #16978 üzenetére
8500 -t szerintem nem kapna, talán 8000 -t
1260/1725 CPU -t nem húztam meg, itt laza 4400Mhz -en tekert csak.
Graphics Score 984310k nagyon neccesen lesz meg, mert már max +10-15Mhz van benne. 1,256V mellett ennyi a vége kb. Ram meg 7000Mhz mellett már azonnal kifagyott.
-
Alpachino
veterán
válasz
kockaharcos #16921 üzenetére
Ja...1350-en igen
-
BRIKLY
veterán
válasz
kockaharcos #16871 üzenetére
BF3 multiban az 5850-emről is elfogyott a VRAM 1440*900-on... persze visszábbvéve a grafikát elfért,de hát na...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
kockaharcos #16838 üzenetére
Tényleg, régen még felül volt emlékeim szerint.
De ezzel is csak 1210mV a max, úgyhogy kb semmire sem jó.
-
válasz
kockaharcos #16838 üzenetére
AGT -vel de párszor leírtam már!
És nem kell használni a progit, ha nem szereted (én szeretem csak sajna nem engedi a 7950 nél a feszt állítani nálam) én is csak a órajel kitolásra használom, driver újratelepítésig megőrzi és minden proginál kitolja és nem kell futni csak egyszer mikor feloldod
Ahogy írtam MINDEN tuning proginál és CCC -ben is kitolja közel 2X addig engedi utána
-
válasz
kockaharcos #16831 üzenetére
Nálam mutatja rendesen AB is mikor vissza kapcsol 2D re
load
és a teszt leállítása után 2D
asdxv Zafír 7850 -en nem CHIL fesz szabályzó van ott sajnos csak driver ből lehet lekérni az meg azt mutatja amit a tuning progival beállítottál
csucsbicep hát ha be is látsz a hűtő alá lehet nem lesz szerencséd mert Asus szépen át szitázta DIGI+ VRM -re ha minden igaz de elvileg CHiL 8225 nek kéne lenni pedig
látom megelőztél
szóval a lényeg ha chil lenne akkor aida64 nél ki kell írnia az érzékelő ablaknál akkor is ha DIGI+ VRM re van átszitázva.. szóval úgy néz ki a v2 -nél is több al verzió
-
válasz
kockaharcos #16827 üzenetére
Minnél jobban terheled a GPU -t annál többet DROP -ol (legalábbis 7950 nél ezt tapasztaltam) de sz.tem 7870 nél is így van mert nem sokkal eszik kevesebbet
Elvileg az AB nél minden VGA -nál (amelyiknek engedi a GPU feszét állítani) el lehetne játszani ezt a trükköt csak kéne tudni hogy milyen fesz szabályzó és mit kéne beírni hozzá a CFG -be!
Amúgy meg az összes VGA -n Drop ol a VRM van olyan is ahol felfelé PL: a 5850 Xtreme karimon(azon is CHIL fesz szabályzó volt) meg felfelé ment mondjuk 1,15.v adtam neki TriXX be és majdnem 1,200.v kapott valóságba
de ez nagyon egyéni dolog mert egy másik ugyan ilyen kártya meg halál pontos volt 1,15.v nál 1,1495.v kapott tehát függ a kártyán alkalmazott alkatrészek minőségétől is
nincs véletlenül bepipálva az erőltetett fesz állítás az AB -nél?
mert akkor azért nem veszi vissza, vagy ha TriXX el babráltad win indulás óta az is be szokta fagyasztani 2D re a 3D -s feszt!
csucsbicep: neked 50.es v2 karid van nem? azon nem CHiL fesz szabályzó van hanem valami egyedi asus sz.tem ott meg a v1 en volt jobb mert azokon CHIL 8225.ös van!
-
válasz
kockaharcos #16824 üzenetére
no akkor ugyan úgy csináld ahogy 79xx tropikba írtam! amúgy a 7870 DC2 v1 egy 8225.ös van úgy látszik a v2 már jobbat tettek
-
válasz
kockaharcos #16818 üzenetére
Próbáld meg amit a 79xx tropikba írtam csak te
VDDC_CHL8225_VIDReadback = 0
MVDDC_CHL8225_VIDReadback = 08228 helyett 8225.el mert elvileg az van az Asus -okon de nézd meg aida64 ki írja az érzékelő ablakánál
ja majd írd meg hogy működik e a dolog mert ezt még nem próbáltam ki
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #16719 üzenetére
Resolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: OFF
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: OFF
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFFNa lemaradtam
-
kovsol
titán
válasz
Compute Shaders: OFFmod:
lassú voltam -
Tomix24
addikt
válasz
A srác elbabrálta a beállításokat..
Övé:
Supersampling: 2.25x
Compute Shaders: OFF
--------------------------------------- Jó beállítás pedig ez:
Advanced Shadows: HIGH
Supersampling: OFF
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON -
and1ao
őstag
válasz
a-a natur és alpaórajelen megy de mérek még vagy 3-4-et ha kell mert 2 mértem csak.
fenergie84.: nincs meg a játék csak bechmark abba meg nem találtam beállítási lehetőséget.
-
fenergie84
addikt
válasz
Nézd meg a beállításait, nem ugyan azok, mint nekünk
-
soultrapp
senior tag
válasz
kockaharcos #16596 üzenetére
Mondjuk egy ilyenre gondoltam:
[link]
Gondolom az árak nem reálisak,de legalább az adatok stimmelnek.
És ennek pont volt köze a 7xxxkarikhoz is.Lehet,hogy offoltam már,de az nem pont most volt,amikor írtad.
Gondolom vártad már mikor köthetsz bele valakibe. Találgatós topic hahaha. Vicces fiú vagy kocka -
karesz501
senior tag
válasz
kockaharcos #16587 üzenetére
Szerintem ebben semmi meglepő nincsen, ez a törvény és az iPon a kezdetek óta így működik...
Ami NEKEM újdonság volt (tegnap), hogy a hardverker nagyon nem így működik és hogy mennyire normálisak voltak velem, próbáltak egy olyan megoldást találni, hogy mindenkinek jó legyen és "maradjon náluk a pénzem". Mondom, iPon után tátott szájjal bámultam az eladó srácra, mintha nem is Magyarországon lettem volna. -
soultrapp
senior tag
válasz
kockaharcos #16570 üzenetére
Nekem hdao-n van.far cry ban,,akkor ezért nincs olyan sok fps-em high-on very-highon
Le is kellet venni egy két dolgot high-ra meg medium-ra,hogy jó legyen a multi -
->Raizen<-
veterán
válasz
kockaharcos #16431 üzenetére
Nekem több a min fps neked meg az átlag jobb olyan 0,6 fps-el.
(#16433) kockaharcos:
-
zserbox
őstag
válasz
kockaharcos #16428 üzenetére
érdekes a 13.5 min FPS meg a 289-es max.
nekem 30 alatt nem volt de 40 felett se. -
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #16363 üzenetére
Ez alap órajelen hozza pl dirt showdownban ugyan azt mint a 7850 hozott 1200/1450 -en! Akitől lesz küldött nekem képeket róla és a 7950 kártyájával összevetve és volt köztük egy dirt showdown is.
3dmark11 1270/1600 mellett dobott 9754 -t neki graphics score. -
Blood Mage
senior tag
válasz
kockaharcos #16134 üzenetére
ejj de szigorú valaki!
Mindenki nevében elnézést kérhetek, hogy egy pici "szórakozásra" adtuk be a derekunkat![
(#16133) zserbox: láttad volna az ősrégi gépem. Akkor még nem volt apámnak kompresszora, szóval 4 évet lehúzott a gép takarítás nélkül
/OFF]
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #16121 üzenetére
Nekem a külseje jön be nagyon, a többi olyan semmitmondónak tűnik ehez képest. Ezen látszik, hogy dolgoztak a designerek
A belseje tényleg nem a legjobb, sőt... de 7 éves
Ez se hűt amúgy rosszul. Elöl egy 14 centis befúj, hátul egy 12 centis kifúj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Gurulunk, WAZE?!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest