Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
válasz
Gtaati #27255 üzenetére
Tuning terén nálam a vége 1340/1725Mhz.
A kártya játékok alatt már hallatja hangját de nem vészes nem olyan hangos mint egy ref. hűtő.
Melegedés, nálam 65 fok max, mert tele van hűtővel a gépem de mikor nem volt, fel ment 72fokr-a is.
Próbáltam 0,98mV 1000Mhz-en és vitte, szóval vissza lehet feszelni.
De ha veszel akkor cataystba tedd fel 20% powert hogy ne ugráljon a Boost.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Gtaati #23372 üzenetére
Most játszadozok a kártyával. 1,143 mv alulfesz. default órajelek. A default fesz: 1,218mv. Automata venti vezérléssel 47%-ig felpörög a venti. Így olyan 48 fok heaven 4.0 extreme beállításokkal 1600*900 felbontásban.
Most levettem a ventit 40%-ra így jóval halkabb és 49 fokos a gpu a vrm-ek meg 52 fok! -
plekk
tag
válasz
Gtaati #23372 üzenetére
Tudtommal a hd 6xxx szériás Giga OC kártyákkal voltak problémák, a mostani Gigabyte hd 7xxx szériáról nemsok rosszat hallottam eddig, sőt most perpill egyre sem emlékszem.
Valószínűleg a 6000-res széria miatt voltak fenntartások a Giga kárytákkal szemben.
A mostaniak nagyon jól dolgoznak. -
törölt tag
válasz
Gtaati #20540 üzenetére
Én szintén hasonló kép jártam az aida64-el. Monitorozni az MSI AB-t és a HIWINFO64-et használom. A karit megpróbáltam kicsit alulfeszelni AB-ben,és monitorozás közben a beállított értéket mutatta,és a GPU-Z is ezt az értéket jelezte. Illetve ezt a fesz csökkentést alátámasztotta a hőmérséklet csökkenés is! Viszont aida szerint a gyári alap érték fölötti értéket mutatott terhelés alatt.
-
HSM
félisten
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Gtaati #19922 üzenetére
Ledroppol elég rendesen neked. A 460w-os tápodnak lehet nem elég combos a 12v-os ága egybe van vagy ketté van bontva? Nekem 1,3v-ról 1,27xxv-ra droppol le terhelés alatt. Tök 8 amúgy hogy játékokba megy 1250-et a gpu az új trémark valamiért nem nagyon szereti ezt a nagy OC-t így hát max 1170 mhz-t megy 1,250mv-al alapfeszen meg 1150-et a kártya.
-
Gtaati
őstag
válasz
Gtaati #19918 üzenetére
Ami még érdekes, hogy beállítom h játék közben az Ab- jelenítse megaz adatokat ott persze kiírja h 1.3v de eközben az aida 1,219-en áll úgy h 0,01v-t sem változik az értéke mindig ennyi, de az aidában a mellet h ez állandóan fix a vrm fesz változik szóval nem tudom, de nekem gyanús h nem kapja meg a gpu a plusz feszt! Valakinek ötlete? Köszönöm!
-
korcsi
veterán
válasz
Gtaati #18993 üzenetére
Nem válasz, csak mellényomtam!
Valaki világosítson már fel, tudomásom szerint a 7870 BS az AMD által tervezett PCB-s kártyákat érintheti. Jhonny06 kérdezte és janes1976 válaszolt neki, hogy az pont érintett, de én ezt nem értem, hisz az említett kártya nem referencia nyákos.
Itt kifejti valaki: "As said in a previous thread @kikerumbo, yours is faulty for different reasons and not a factory/hardware issue within the card, so guys, do not alarm with this SKU 1119916-XX as it´s been checked and have not the factory issue of the 1119903-XX"
18995: ment privi
-
kovsol
titán
válasz
Gtaati #18761 üzenetére
3570k@4300 úgy 4000Mhz körül már simán elég neki szerintem.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Gtaati #18343 üzenetére
Ezt ahhoz kapcsolódóan írtam, amire kovsol kolléga is rámutatott, hogy az online regisztráció és az azon keresztüli mentések értelemszerűen a warez visszaszorítását szolgálják, ezek megkerülésére vonatkozó megoldás és annak keresése nem lehet téma a PH fórumain.
Az egyes nagyobb, népszerűbb címeknek általában van saját topikja, ahol fel lehet tenni a kérdéseket, ha pedig Steames játékról van szó, akkor a Steam topik ajánlott.
-
Gtaati
őstag
válasz
Gtaati #18342 üzenetére
Sajnálom én semmi rossz szándék nélkül kérdeztem ezt és korábban 1-2 évig nem volt gépem, és most ismét előző év végén lettem gép tulajdonos és amikor még játszottam volt gépen régen akkoriban a játékok esetén ilyen dolgok nem voltak még, és mivel aki egy 7850/7870 vesz valószínű a játékok miatt javarészt és ezért gondoltam itt megkérdezni ezt, ha ezzel bárkinek problémát vagy kellemetlenséget okoztam akkor ez úton kérnék elnézést!
-
RVR400
veterán
-
-
plekk
tag
válasz
Gtaati #15949 üzenetére
Hali!
Már a múltkor is láttam hogy te is ilyesmivel küzdessz és látom ugyanolyan a gépházunk.
Ajánlom figyelmedbe eme hozzászólásomat amiben leírom hogy nekem mi volt a megoldás, illetve az abban linkelt oldalt.
Nekem azóta FarCry 3 alatt is max 65-66 C fokra melegszik a kicsike. -
karesz501
senior tag
válasz
Gtaati #15949 üzenetére
Ez nem hangzik valami jól, ott lesz nálad valami egyéb probléma. Ezek a Giga hűtők a jobbak közé tartoznak, nézd meg a hőmérséklet adatokat ezen a teszten. 50 fok fölé nem ment teljes terhelés alatt, pedig izmus CPU dolgoztt alatta, kihajtotta rendesen.
Milyen házad van? Szellőzik rendesen? Lehet inkább ott kéne keresgélni a megoldást, ezen a hűtőn annyit nem javítana egy drága VGA hűtő szerintem.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Gtaati #14340 üzenetére
Ahogy néztem 1100/1200on neked is 50 fokosnak kéne lennie 45-50% ventivel játékok alatt, ehelyett akkor 70 fokos és 60%-os a ventilátor? Beszéltem már cikkírókkal akik kettő ugyanolyan kártyával tapasztaltak ekkora eltérést, de azért én a helyedben rákérdeznék a boltnál a cserére, mert persze legjobb lenne a darky féle kártya
Nézz egy ASIC quality-t kérlek (GPU-Z-ben jobb klikk fent és ott lehet megnézni)
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Temu
- Filmvilág
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 6950 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- PNY - Founders - Referencia hűtéssel - GTX 780 TI - Korának leggyorsabbja - Gyűjtőknek is
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X PCIE
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest