- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Amikor Ő írt (meg én) még nem volt ott a lehetséges kártyák között az ASUS, azt később szerkesztette bele Bálint85 a posztba (ezért szoktuk jelezni, hogy szerk. de sebaj).
(#29105) Bálint85: Egyébként mind a Giga mind az ASUS jó márka, egyikkel se jársz rosszul, rád marad szerintem a választás, hogy megéri neked a plusz párezer forintot az ASUS. Egyébként a topikban lényegesen több ASUS tulaj van mint Giga, szóval az ilyen +1ezés nem lesz igazán mérvadó. -
=HG=
addikt
-
-
Sabre
őstag
a driver gond megjavult fogalmam sincsen hogy, már lefutott a catzilla de 2 elég gyenge eredményt hozott csak. ( alapon 5250, 1125/1250-en 5400 körül) a proci elvileg @ 4ghz
valami nem stimmel, az eszközkezelőben ismretlen sm busz verzérlő meg ismeretlen eszköz meg ismeretlen usb vezérlő van meg hasonlók, aida64 indításnál baromira keres valamit beakad az egér vagy fél percre, cod blackops2 induláskor fagy,farcry 1 perc alatt szóval valami gáz lett itt csak tudnám mi..
át is lesek a windows topikba...
-
no arra én is kíváncsi leszek hogy megy tuningban nálam a ikertesó járt ami nem OC verzió és sajnos nem igen volt egy tuningos példány 1100.at sem ment alap feszen(de 1,30.ra megfeszelve se ment 1170 nél többet) és a hűtése is elég hangos és hatékonynak sem mondhatnám zafír Dual-X től sokkal gyengébben teljesített
********************************************************************************
#13907 korcsi pedig stimmelnek az adatok már ha az 1536 Shader ra gondolsz mert valóban annyi, a másik oldalon írtak hibás adatot a 1280 al -
korcsi
veterán
Külön GPU-t és memóriát tesztelni, 1200/1450 megcélozható alapfeszültségen, persze nem biztos, hogy menni fog, állítólag ha 1400 alatt megy csak a memória akkor Elpida gyártmány, Hynix többet is mehet.
Feszültséghez, meg hőmérséklet függvényében lehet nyúlni, mértékéről nem tudok nyilatkozni, én az alapfeszültséges tuning híve vagyok.
Gratula a cucchoz, sok sikert!
"de egy egészséges 10% feletti tuning nem lenne ellenemre" neked nem, csak a kártyának
(#13901) SabreNem lehet, hogy az IGP "látszik"? Hol látszik ez amúgy?
(#13902) asdxv: akkor hajrá!
-
-
-
-
DeathAdder
veterán
Csak is alapon 860/1200-on az alap 6970 ellen.
Nálam az képezi az összehasonlítást, a tuning amolyan grátisz amit kapsz a kártyával7870-nél (a fórumból tudom), hogy voltak kondi ill. forrasztási hibák és többnél előfordult black screen.
-
DeathAdder
veterán
Egy 70-re felmoddolt 6950-ről váltottam (több mint fél év után) 7850-re és van különbség, főleg beta driverrel
GeneraL_XTX - "Csak azt nem értem minek...ezekhez a szar konzolportokhoz a 7870 is túl sok szvsz, ami meg sz@rul van megírva az a 7970-en is szaggatni fog (p AC3)"
Így van, de a legnagyobb szégyen mégis az, hogy azt még egy GTX560 is jobban viszi
-
Speed®
titán
Na elment a 7870, már csak a 7950 rendelése van hátra
Sokat ne agyalj, rosszat nem kapsz, a legolcsóbbat venném a helyedben..semmi bajom nem volt a sapphire ocval, hűtése is korrekt. Lehet gizdázni V2 ASUSal, de akkor már inkább 7950 közel annyiért (kéretik nem elkezdeni a flamet).
PCt nem ismerem, de ha van ~4 hőcső meg duálventi, nagy baj nem lehet..esetleg a szabályozhatóság és a voltagelock témának érdemes utánanézni, nehogy szívás legyen az OC, ill. a hűtési házirend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest