Új hozzászólás Aktív témák
-
hgy1967
csendes tag
válasz
Malibutomi #44642 üzenetére
ilyen beállitásokkal használtam.
[link]
igy az első pályán a hajótörésnél vagyok, 20-30 fpsmit lehetne visszavenni. hogy azért szép is maradjon?
-
lowzor
veterán
válasz
Malibutomi #37482 üzenetére
Az olcsósításkor romlott a minőségük.
-
Devid_81
félisten
válasz
Malibutomi #37482 üzenetére
Mennyi a tiednek az alapfesze?
-
ST05
őstag
válasz
Malibutomi #37476 üzenetére
köszi, hogy megint megtalálsz, látom kis kedvenced vagyok,
csak valahogy sose jön össze érdemben válaszolnod nekem....
az R9-270 ről beszélek, ami igaz a 7850 utódja, ám de számolóegységeiben különbözik,
egész pontosan a 7870-el egyező, amin az esetek nagy részében 2 tápcsatibol táplálkozott
( kivéve 1-2 ritka példány, mint a fentebb említett vtx 7870 x-edition) -
katt777
félisten
válasz
Malibutomi #36754 üzenetére
Kérdés: hibahatáron belüli, vagy elcsaltak valamit.
7870XT-hez kitaláltam, hogyan lehet lejjebb vinni AB-ben a min. órajeleket, és fixálni a PP vezérlést (ez persze egyszerűbb). A cikket egyelőre nem tudom feltenni a honlapomra, ha valakinek kell help, szóljon.
Amúgy megnéztem BF3-at, maximális kihajtás félgőzös procival. Ha hálózati játékkal tényleg CPU-limit van, akkor ez egy ritka szarul megírt kód.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Malibutomi #36190 üzenetére
grat
-
HSM
félisten
válasz
Malibutomi #35525 üzenetére
Nem tudom, lehet, az enyémnek volt valami baja, de nálam ha nem tekert a venti legalább 1800-2000rpm-el (ilyesmire emlékszem, de lehet kevesebb volt, de úgy próbáltam belőni, hogy még épp ne legyen hangosabb a gépem alapzajától), akkor tuning nélkül is egy idő után fagyott a kari, míg a gyári vezérlésen, ami jócskán gyorsabban pörgette a mókuskereket, nem fagyott. A monitorozható hőfokok mindkét esetben bőven jók voltak, de valami mégis eldobta magát, ha lejjebb vettem a fordulatot.
Ezzel ellentétben a Sapphire 7870 XT alulfeszelve akár ilyen 1600-1700rpm-en is csendesebben is stabil maradt, miközben gyorsabb is volt és többet is fogyasztott, a Powercolor 7950-em szintén. Emiatt nem voltam én megelégedve a TF3-al. Persze, 100% hogy sokkal rosszabb hűtések is vannak nála (persze, helikopter effekt nélkül értve), de ahhoz képest, hogy egy ezressel volt csak drágább akkor a Sapphire 7870XT, elég nagy csalódás volt utólag az MSI.... -
Milka 78
nagyúr
válasz
Malibutomi #33932 üzenetére
Uhhh..el is írtam,de látom levágtad a lényegét
Én is a 9970-ről beszéltem.Itt a H-s hírekből kiindulva erősebb lesz mint a Titan,(hogy mennyivel azt nem vágom),viszont rendesen megkérik az árát.
A hírek alapján a teljesítménye igen erős, de ennek meg lesz az ára is, hiszen a vállalat inkább 1000 dollárhoz közelítő árcédulában gondolkodik, mintsem a megszokott 500-600 dollár körüliben.Ezzel gyakorlatilag a VGA-piac egy újabb változáson megy át, így a Radeon HD 7970 megjelenésével szabott magasabb árszintek újra növekedésbe kezdenek. Úgy néz ki, hogy a leggyorsabb egy GPU-s kártyák esetében 700-900 dollár lesz az új árazás. Ennek köszönhetően az elődnek számító Tahiti cGPU továbbra is a termékskála része marad, méghozzá az aktuális árszinten(nem is csodálom,ha ilyen drága lesz az utód). Arról még nincs adat, hogy ez később mennyire változik.
Az új Hawaii kódnevű cGPU esetében nem számít meglepetésnek, hogy a GCN architektúra megmaradt, így gyakorlatilag csak a feldolgozók számának növelése volt a cél pár extra funkció beépítése mellett.
Persze az architektúra nem változott, így olyan radikális előrelépésre nem érdemes számítani, mint az előző körben.Ennek tükrében szerintem nem lesz meg a 30%(legalább is a király kategórián kívül nem hiszem) és még drágább is lesz,de ez megint csak jóslás.Minden esetre a 7970-sem volt éppen olcsó kártya(ma sem az),de ezt még megtoldják egy kicsivel így egy kicsit borúlátó vagyok a jövőt illetően.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Malibutomi #23239 üzenetére
A föld alatti tenger mélyén, természetesen, ami 10.000 méteren hullámzik és fényt tör.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Malibutomi #22932 üzenetére
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Malibutomi #22932 üzenetére
-
-
Trailblazer
veterán
válasz
Malibutomi #21784 üzenetére
Remélhetőleg Vargánét már kivonták a forgalomból.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Malibutomi #21568 üzenetére
+1!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Malibutomi #21568 üzenetére
Erre én is adok egy szavazatot.
Úgyhogy most már egész biztosan hamarosan kiadnak ilyesmit. .D -
- = Zk = -
félisten
válasz
Malibutomi #21394 üzenetére
..és az Action! meg ugyanezt még kisebb file/teljesítmény használattal...
-
HSM
félisten
válasz
Malibutomi #20815 üzenetére
Biztos lett volna helye azoknak a kondiknak más, erre kevésbé érzékeny kártyákon. De pont a 7870 OC-ra ezeket tenni...
Szerintem simán csak leszarták, vagy elfeledkeztek róla, mikor rendelték a kondikat. -
kockaharcos
senior tag
válasz
Malibutomi #20501 üzenetére
Újraindítottam az AB-t, aztán megjavult.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #20292 üzenetére
Szintén használom ezeket a progikat,kivéve a frapsot. Nem tapasztaltam semmi rendelleneset! (kop-kop)
-
odorgg
addikt
válasz
Malibutomi #20292 üzenetére
7850-ed sincs, és gondolom Xfire sem megy szinte éjjel nappal.
-
TSanya
aktív tag
válasz
Malibutomi #20190 üzenetére
FX 8320-ra fogok egyelőre.
-
zserbox
őstag
válasz
Malibutomi #20131 üzenetére
hoppá az más tészta akkor én kérek elnézést én intel-nél leragadtam.
-
Gtaati
őstag
válasz
Malibutomi #19916 üzenetére
Helló, az nincs de a többi a compatibility properties-nél be lehet pipálva? Köszönöm!
-
Sondi1986
addikt
válasz
Malibutomi #19844 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam hogy a táp nem bírja el vagy ilyesmi.
De lehet hogy vissza teszem alapra a vga-t és a cpu-t hátha úgy alkot valamit.
-
HSM
félisten
válasz
Malibutomi #19647 üzenetére
Ha belegondolsz, ez logikus... Ha jobban optimalizált a driver, javul a teljesítmény, de a VGA igénybevétele is nő.
Ez meg könnyen a tuning rovására megy.
-
Blaise
veterán
válasz
Malibutomi #19733 üzenetére
Azért egy 7770 eléggé le van maradva egy 6870-hez képest
-
Sondi1986
addikt
válasz
Malibutomi #19707 üzenetére
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Mivel tesztelted le ? Dirt Showdown és Crysis 3 béta a legjobb rá szerintem, max grafon. Meg most már az új trémárk is. Igaz 7950-em van, de 1150-nél többet sosem ment. Újabban megint próbálkoztam vele és meglepetésemre 1200-on is stabilnak tűnt..futtattam furmarkot, heavent, elég sokat játszottam a Path of Exile-al, meg Starcraft2-vel.
Egyszer csak eldobta magát SC2 alatt, elég hosszú idő után, jó 20 órát is játszottam vele szerintem addigra.
Crysis 3 alatt egyetlen pályát nem bírt ki...
Nem hinném, hogy a driver miatt van, 1300mhz azért elég sok, akármelyik 78 79xx-nek, még 1.3 volton is.
Tuti, hogy a trémárk adja neki a legnagyobb terhelést, így én azt venném etalonnak. Ha ott stabil, akkor mindenhol az lesz. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Malibutomi #19607 üzenetére
Hali. Kérhetném hogy a procid 3,4 ghz-re állítsd turbo off 1600 mhz ramokkal 1150 5800 ra állítva a kártyát futtasd le az uj 3dmarkot?
-
RVR400
veterán
válasz
Nekem is ez tűnt fel, mert az leső driverrel ment a Borderlands 2 1250 MHz-en, aztán a következő driverrel már csak 1220-on, most meg a beta4-nél eljutottam oda, hogy 1200-on stabil, és megy minden. Viszont a memók simán mennek 1450-en.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Malibutomi #19607 üzenetére
Szintén zenész az oldal..
-
kovsol
titán
válasz
Malibutomi #19594 üzenetére
FX tulajoknak jó hír, hogy ez bizony már normálisan kipréseli az erőt az FX8 ból is.
Azonos órajelen a te procid több pontot kapott mint az enyém. Mondjuk én nem figyeltem és a VGA nem azonos órajelen lett mérve a tiéddel. [link] Mindjárt tolok egy újat azonos VGA órajelen kíváncsiságból.
Ez meg a teljes eredmény lista. -
viperabácsi
addikt
válasz
Malibutomi #19479 üzenetére
köszi akkor jó választás lehet?
-
malacka87
őstag
válasz
Malibutomi #19452 üzenetére
Csak kipróbáltam, hogy mennyi lenne! 1240-en használom azon 8400pontot kaptam a multkor!
-
kovsol
titán
válasz
Malibutomi #19452 üzenetére
Nekem már 1150/1400 melett is 8350 pont befigyel Graphics Score nak.
-
Arkennys
addikt
válasz
Malibutomi #19408 üzenetére
7850-nél meg már túl kevés? Értsük most úgy, amire kérdeztem, ha valaki nem full HD ben játszik, pl. Érdekel a téma, úgyis tanulni járok ide
-
peckamal
csendes tag
válasz
Malibutomi #19324 üzenetére
Köszönöm, és szeretném, ha a BIOS-ban beállítva a kemény ütemek, a képek már Dual BIOS
-
peckamal
csendes tag
válasz
Malibutomi #19310 üzenetére
bios editor
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Malibutomi #19310 üzenetére
igaz, de ha angolul adja elő, akkor tán sikeresebb. iagz, hoyg magyar a fórum nyelve, de... hátha tud angolul.. ahogy itt páran szintén
-
belinho
senior tag
válasz
Malibutomi #19295 üzenetére
Én csak az igazságot írom le, ha valami bántja a szemem, akkor hozzászólok!
Ti itt többnyire csak azt írjátok meg a videokártyás topikban is, hogy vegyél Radeont, mert zsír!
Mezei nyúl átjön ide, azt nem mondjátok neki, előfordulhat Zero core hiba, mikrolag, black screen, de radeont vegyen akkor is, mert nektek az van!
Meg így veri az NV-t meg úgy veri meg 7870 az 660Ti szint, meg a 7850 erősebb a 660-nál, holott ez nem így van.
Nincs szándékomban offolni- de ahányszor idejövök mindig ez megy itt!Alpachino!
Én csak erre reagáltam:
"itt egy teszt amibe szerepel egy 7870 MYST, egy sima 7870-es és egy 660ti.
hát a sima 7870 és 660ti közt nincs sok különbség"
Egy ref 660-as 915mhz, míg egy out of box 660Ti boost nem! Mindkettő 660Ti, de a boost-os sokkal gyorsabb! És ilyenkor még memóriatuning és core tuning nincs is.
Innen látszik miért adja a 7950 árában az NV a 660TI-tHSM!
Hozzászólásodból látszik te egy szakértő vagy, ha jobban leírod mint én akkor gratula! -
Gabás
addikt
válasz
Malibutomi #18886 üzenetére
Ez csak pozitívum, hogy figyelnek az új címekre is. Nekem sem sürgős, csak whql-et teszek fel
-
kovsol
titán
válasz
Malibutomi #18878 üzenetére
Ez a driver mizéria miatt szimpatikusabb nekem a konzol és a fix hardver.
-
Gabás
addikt
válasz
Malibutomi #18878 üzenetére
nem érdemes siránkozni azon, amit nem ismersz: [link]
-
gyuszaa
őstag
válasz
Malibutomi #18813 üzenetére
Nekem is pont ennyire jön be, szép és benchmarknak jó.
(#18814) Majkee84
Nálam 1920×1200 és ugyanúgy minden very high mint nálatok, egyedül élsimítás csak 1×-esen volt, bár nem mint ha nagy különbség lenne. Megrángatva bőven jó, itt nem a cpu fogy el.
(#18816) mrhitoshi
Naná, hogy van. csobbantam is egyet az óceánban.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Malibutomi #18813 üzenetére
Szerencsére csak annyira fogott meg mint az előző két része, úgyhogy ennek az árát is megspórolom
hibbbbbátlan megfogalmazás, részemről +1 (Y)
-
fenergie84
addikt
válasz
Malibutomi #18781 üzenetére
Egy kisebb példányszámot be kell belőle rendelni valamelyik csomagolós nyomdától, otthon meg meghajtogatjuk
-
kittl1120
csendes tag
válasz
Malibutomi #18745 üzenetére
Köszi azt hittem ez is egy Sapphire betegség
-
Speed®
titán
válasz
Malibutomi #18708 üzenetére
Én nem általánosítanék pár negatív tapasztalat okán, főleg, hogy nem a 70esekről beszélünk. Azért írtam, hogy garifüggő a dolog, nyilván nem hátrány, ha normálisak a szervízesek..de egyébként a BSes karikat RMAn keresztül is lehet garizni végső esetben, szó nélkül javítják/cserélik..csak ugye macerásabb picit az ügyintézés. Véleményem szerint kisebb esélye van kéz alól hibásat venni, de nyilván eladó válogatja..oda kell figyelni. Persze alig többért van más gyártótól is, szóval mindenki azt csinál, amit akar ;p
-
Speed®
titán
válasz
Malibutomi #18704 üzenetére
Kereső alapján kb. 10 darab..vao. Nálam, ill. az általam értékesített darabok közt egy sem volt hibás, ellenben mind nagyon jól szaladt..persze ettől függetlenül a 7870 fiaskó miatt óvatosnak kell lenni és figyelni a garira, ezt aláírom.
-
gyuszaa
őstag
válasz
Malibutomi #18652 üzenetére
Bocsánat, efiksz.
Végül is annak az alapja.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #18641 üzenetére
Teloról vagyok sajnos nem tudok linkelni,de javult az új Catalyst hatására elég szépen.
-
plekk
tag
válasz
Malibutomi #18508 üzenetére
No problemminden ok!
-
plekk
tag
válasz
Malibutomi #18491 üzenetére
Elég visszakeresni a topicban? Ezt úgy írtad mintha itt lenne pár hozzászólással fentebb egy fordítása a sapphire kijelentésének, de te a tavaly nyári hozzászólásokra gondolsz.
Jahh bocs hogy nem olvasgatom 2013. jan. 26-án a tavaly nyári hozzászólásokat.
Én speciel ebből tudtam meg és gondoltam megfejtem hátha hasznos lesz valaki számára.Szerintem sokan nem tudták még a BS okát és itt főleg azokról beszélek akik teszem fel nemrég vették meg a BS-es Sapphire kártyájukat. Szerintem ők (és valószínűleg mások itt a ph-n) nem olvasgatják a tavaly nyári hozzászólásokat.
De ha ezzel én bárkit is megsértettem mert próbáltam egy kis tájékoztatást adni azoknak akiknek bajuk van a kártyájukkal akkor EZÚTON IS ELNÉZÉST KÉREK!Remélem így már tetszik!
-
RVR400
veterán
válasz
Malibutomi #18374 üzenetére
1230 MHz GPU meg 1350 MHz RAM órajellel.
-
Alpachino
veterán
válasz
Malibutomi #18374 üzenetére
-
banderasz77
addikt
válasz
Malibutomi #18359 üzenetére
Akkor OK. A kép szerint is V2, azért nyomtam egy Prt Scr-t.
-
FaTHI
őstag
válasz
Malibutomi #18226 üzenetére
Tuningba mit bir?ha esetleg nézted....
-
HSM
félisten
válasz
Malibutomi #18193 üzenetére
Még szerencse, hogy olyan progiban nézitek, ami marhára nem fekszik a 7000-es előtti Atiknak, ellenben nem felel meg a modern játékokbani erőviszonyoknak.
Jó lesz az a valós difi erős 50%-nak. -
kockaharcos
senior tag
válasz
Malibutomi #18193 üzenetére
akkor én a 80%-al betaláltam..
-
Attix82
addikt
válasz
Malibutomi #18178 üzenetére
Az nem attól lehet, mivel utána is van, hogy 2x 64% ír de az fps marad.
-
Attix82
addikt
válasz
Malibutomi #18176 üzenetére
Látod szerintem az FC3 gányul van megírva. És pici megreccenések is vannak, pedig direkt végigfutottam egyszer, hogy a memóriába legyenek a dolgok ás a HDD ne szóljon bele. GPU 925 Mhz futott
-
Apollo_21
addikt
válasz
Malibutomi #18133 üzenetére
furmarkot inkább hagyjuk...elvérzik a kártya kb 3perc után...
egy rakás az a progi...bármi mással tesztelek azzal soha...feszt nem mókoltam még..1.218 "elvileg" jóez az alapjáraton is...1100\1250..proci erőt kell előcsalogatni még.
-
Gtaati
őstag
válasz
Malibutomi #18130 üzenetére
Oké értem nagyon szépen köszönöm!
-
belinho
senior tag
válasz
Malibutomi #18008 üzenetére
Annyira nem fontos, úgyis tölt fel a tag 7950-es kártyával majd videót, azon úgyis látszik majd, hogy van-e microstuttering.
-
Attix82
addikt
válasz
Malibutomi #18002 üzenetére
Ha adsz nekem egy ugyan ilyen felvételt, akkor egymás mellér rakom. Holnap jön egy HD7950 Flex OC VGA, azzal is végig futok ezen a 3 játékon. Lényeg, hogy a beállítások egyezzenek.
-
belinho
senior tag
válasz
Ha tudod be is linkelheted ide, én most nem az fps-re voltam kíváncsi, ugyanazt a helyzetet úgyse tudod produkálni, szóval nem ez a lényeg, hanem semmi akadás, microstutter, szépen egyenletesen fut!
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Akkor próbáld ki felvétel nélkül is,pls
-
Tomix24
addikt
válasz
Malibutomi #17899 üzenetére
Jól ám. Életemben előszőr találkoztam mikro akadással 1 hete, amikor feltettem a Skyrimot. És most eltűnt. Pedig van fent minden 4K-s Texture pack, minden utlrán, ami lehetséges állítás van, minden on. Eddig akadt, most már nem. Guild Wars 2-t is javították már a 13.2-ben.
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
Malibutomi #17827 üzenetére
ha jól értem,akkor egy sima és egy tahiti le-s 7870 között az a különbség hogy a tahiti-s jobban tuningolható,esetleg talán még fel is lehet oldani pár shadert?
-
Kroni1
veterán
válasz
Malibutomi #17701 üzenetére
Nem kérdés. Ha ingyen lenne akkor én is lecserélném az enyémet egy 8320-asra.
-
Tomix24
addikt
válasz
Malibutomi #17548 üzenetére
Jaja, 1080p-n kevesebb lenne.
-
and1ao
őstag
válasz
ja igen mégis én voltam a low meg aki babrálja a dolgokat mert nekem is azon volt és azzonnal tegyem át high-ra
kezd szánalmas lenni.
Olvass visszább majd ha van időd
zserbox.: És ugye azért mert így pl én nem tudom alapként használni az ő eredményét én tudom visszafele szimulálni a felbontást
-
zserbox
őstag
válasz
de azt írta hogy ennyit tud a monitorja
ezen nehezebb változtatni, bár jó lenne ha csak át kéne írni és nagyobb felbontású lenne tőle a monitor -
TSanya
aktív tag
válasz
Malibutomi #17453 üzenetére
Ezzel megnyugtattál valamelyest
-
melan
senior tag
válasz
Malibutomi #17460 üzenetére
Ahhhhh
A már elindított program közben felül volt inaktív... itt meg egyszerűen nem vettem észre... erre szokta mondani az asszonytárs: ha lenne rajta két nagy cs...cs THX!Közben aidával logolom ami a gépben zajli: cpu 70 % max, gpu 64 fok
-
válasz
Malibutomi #17306 üzenetére
THX
-
karesz501
senior tag
válasz
Malibutomi #17069 üzenetére
Dehogy kéne áttervezni...... Egy elforgatott belső elrendezést képzelj el, amiben felül a VGA és alatta a CPU
-
Alpachino
veterán
válasz
Malibutomi #16919 üzenetére
9200 körüli
-
kovsol
titán
válasz
Malibutomi #16917 üzenetére
1250/1675 +4800Mhz cpu
Graphics Score: 9710Sniper Elit: 1250/1700
Average FPS: 46.1
Minimum FPS: 15.2
Maximum FPS: 357.1Number Of Frames: 3535
Average Frame: 21.685ms
Minimum Frame: 2.800ms
Maximum Frame: 65.724ms -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Malibutomi #16547 üzenetére
Sokaknak ez egy hobbi, mint mondjuk másnak a motortuning, ezzel szerintem nincs baj. A másik leszarozása az már más tészta. Mondjuk én is milliomos lennék, akkor biztos nem ez foglalkoztatna főleg, hogy mennyit megy 11-ben a 6magos i7 meg a GTX690QSLI.
-
zserbox
őstag
válasz
Malibutomi #16547 üzenetére
Tény hogy felfelé haladva egyre drágábban egyre kevesebb érezhető pluszt adnak.
Meg hát a direkt szarul optimalizált játékok... -
kockaharcos
senior tag
válasz
Malibutomi #16434 üzenetére
Akkor 20 MHz 0,4 fps-t jelent, mekkora király már.
A procimat lehet nekem is fel kellene 4,5 GHz körülire, számítana vajon?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Malibutomi #16415 üzenetére
Én sem cserélek az tuti.
Szarrá húzva ennyi: (1250 5800)
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2012-11-15 at 22:01:23
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================
Average FPS: 40.5
Minimum FPS: 16.1
Maximum FPS: 275.5
Number Of Frames: 3100
Average Frame: 24.712ms
Minimum Frame: 3.629ms
Maximum Frame: 62.070ms
Machine Name: MIKI-PC
Monitors: 1
Operating System: Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
System RAM: 4079MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz
Number of Cores: 4
GPU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1169
Dedicated VRAM: 2029MB
Resolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF
[ Szerkesztve ](#16422) korcsi De 7870 az elnevezése szóval nagyon is rendben van ha itt postolnak róla mindent!
-
Tomix24
addikt
válasz
Malibutomi #16415 üzenetére
12%-al jobb az eredmény mint nálad. Azért nem rossz, de inkább a 7850-ről felfelé váltva van esetleg értelme a Tahitinek, ha megfelelően alacsony az ára. 32.6%-al jobb mint egy 7850(fullra húzva). Játékonként változhat ez +-
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #16124 üzenetére
A kábelrendezés sokat számít a hűtésben is ebben igazad van kolléga.
Az én konfigomban a 7870 bf3 multi alatt nem megy fel 60C' felé,úgy,hogy a ventilátorok a kártyán 38%-on mennek,ami a gyári alaptól +8%.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
a te házadban nincs is kábel!!
nekem akkora káosz van, hogy csak na :S mindjárt csinálok képet.. azt hiszem lesz min szörgyűlködnötok....
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Teljesen jó!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Na egye fene... ez tényleg korrekt munka.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #16001 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #16001 üzenetére
Disznómocskosnagy a K2! Baromi jól néz ki.
-
lowzor
veterán
válasz
Malibutomi #15801 üzenetére
Alulfeszelve azért még lehet, hogy nem lesz rossz ilyen téren sem. Csak az árát kell megvárni.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Malibutomi #15628 üzenetére
Az nálam nem igazán vált be.
-
válasz
Malibutomi #15444 üzenetére
hát az, hogy ingyen van bele a GPU - nem fullos pitcairn megy bele, hanem herélt Tahiti
amúgy kizárt, hogy alig legyen gyorsabb a 7870-nél - valamivel a 7950 non-boost felett kell, hogy legyen, kivéve, ahol a memória-sávszélesség nagyon domináns.
-
Tomix24
addikt
válasz
Malibutomi #15451 üzenetére
A vicc az, hogy ez a legolcsóbb 7870 jelenleg(Használt piac-on kívül) Árgépet nézve - Csak ezt a RADEON HD 7870 PCS+ MYST 2-et még nem listázták be a boltok . Mondjuk a hűtése biztos hangosabb, mint a nagyobb márkáké.
-
Tomix24
addikt
válasz
Malibutomi #15444 üzenetére
-
Giot
addikt
válasz
Malibutomi #15390 üzenetére
. Az más kérdés hogy ugye a játékbeli teljesítmény a lényeg.
-
Dealer95
őstag
válasz
Malibutomi #15375 üzenetére
7850 vs 7870
Meg látom te 4,5Ghz-en járatod a procit. -
szasanyi
félisten
válasz
Malibutomi #15306 üzenetére
Eladtam, míg nincs rajta sok bukta. Meg szeretek kipróbálni többfélét is, most éppen ez lehet napirenden amennyiben jó árat kapok hozzá (új, 3év garral lenne,~60k áron - de pontosan még nem tudom). Addig is érdekelne R7870 Hawk tapasztalat, de félek nem egy elterjedt kártya, lévén nagyon sokáig csak nagyon drágán lehetett beszerezni.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Malibutomi #15249 üzenetére
Majd akkor nem kell élsimítás, mikor majd 19"-on is UHD-ban játszunk.
Amúgy 42"-on a FHD tyúkfing. Ott baromira előjön minden ajánlott nézési távolságban. De már 19"-on 1440x900-as felbontáson is nevetséges a grafika. Ezen a ponton mondtam azt, hogy jó kerül amibe kerül, de veszek egy 22"-os FHD monitort. Nem bántam meg.
Viszont 42"-ra legalább UHD kellene szerintem. -
korcsi
veterán
válasz
Malibutomi #15249 üzenetére
Post fx AA van benne, azért nem láttál, kapcsold ki az élsimítást, és vedd le low-ra a post fx-et akkor fogsz recét látni.
-
ADEEE92
csendes tag
válasz
Malibutomi #15129 üzenetére
1920x1080-ban játszok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest