- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolo96
tag
Sziasztok.
Nem hiszek a fülemnek. A Battleforge jobban megtekeri a videokarit mint a Crysis.
-
zolo96
tag
OK. köszi. Játékon belül a beállításokat nem piszkáltam minden highon van msaa off.
-
zolo96
tag
Sziasztok.
Tegnap észrevettem, hogy Splinter Cell: Conviction közben néha egy csíkban behullámosodik a kép. Ez mitől lehet? Másik játékban még nem tapasztaltam.
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
Bocsi a dupláért.
Ez a jó kép. -
zolo96
tag
válasz
Sárpac #10128 üzenetére
Nincs mit.
Ja elfelejtettem bepipálni az extreme burningot, de ezen már bevan. Itt már 2 fokkal több.
Én meg vagyok vele elégedve eddig. 62 foknál kezd el hangosodni a ventije az-az játékok alatt is halkan dolgozik. Remélem nyáron is ilyen csendes lesz, mert padlás szobában lakok és pont a napos oldalon. 45 fok sem elképzelhetetlen a szobában.
-
zolo96
tag
Sziasztok.
Most vettem egy MSI 5850 twin frozr II es videokártyát. Masszív darabnak tűnik, 4 hőcsöves abból kettő 8mm vastag.
Mindenki ilyen 70 fok feletti hőmérsékletekről ír, az enyém meg 100%-os GPU használat mellett 65fokon tartja. Igaz ekkor már van hangja. Az Everest szerint 3000-et pörög a két venti. Ja hozzá kell tennem, hogy ez egy zárt házban 2 venti mellett (elöl 8cm SWIF2 hátul meg egy 12cm). -
zolo96
tag
Sziasztok.
Most készülök én is venni egy 5850et és arra lennék kíváncsi, hogy nálam is működne ez a hybrid megoldás ha meghagyom az NV 8600GT-met? Vagyis az alaplapon nem lenne szűk keresztmetszet?
-
zolo96
tag
Sziasztok.
A GigabyteGV-R585OC-1GDról mit lehet tudni? Ajánlott vétel? -
zolo96
tag
Sziasztok.
Szeretnék érdeklődni afelől, hogy a profilomban lévő gépbe elmenne e egy 5850-es kari?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest