Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Giot
addikt
válasz
Sefi84 #18084 üzenetére
Általában a ref kariknak mennyi kell fesz kell az 1Ghz eléréséhez?
Másrészt én már próbáltam ezt a progit és akkor nekem nem működött a feszállítás, de mivel furdalt a kíváncsiság így feltettem. Igaz amit próbáltam az nem a 3.02 volt. Szóval úgy tűnik hogyha műxik is az 1.150V kevés az 1Ghz-hez, mert kb 30mp-ig ment a cucc aztán fagyi. -
HSM
félisten
válasz
Sefi84 #18084 üzenetére
Nem meglepő módon az Afterburner az MSI kártyákat támogatja (köztük a refiket is), a Sapphire speckó karijához nyilván jobb a kifejezetten hozzá készített szoftver, de nekem pl. a refi karimhoz egészen tökéletes az After, minden megy benne, amire csak szükség lehet, eszem ágában sincs cserélni.
-
kasa85
őstag
válasz
Sefi84 #11501 üzenetére
Végül is 5850CF is komoly eredményeket tolhat amelyik Game kihasználja 5890 nél biztos valamivel gyorsabb 30-40%al.Lehet én is veszek még egy 5870 et és mehet a CF,de szerintem maradok a 6xxx sorozatnál nemsokára jön aztán kíváncsi vagyok rá mit alkot ha jó azt ha nem akkor 5870CF addig valahogy megpróbálom kihúzni valahogy
-
kasa85
őstag
válasz
Sefi84 #11303 üzenetére
Egyáltalán nem a megbántásról van szó.Személy szerint nem bántottál meg az előző hsz-edel.Csak arra szerettünk volna kilyukadni,hogy ha nekünk szólt az a bizonyos hsz amit írtáll érdemes lenne vissza olvasni figyelmesen mert leírtuk a drivert telepítésünk törlésünk,és egyéb takarításunk műveletét.A hsz amit írtáll meg nyilvánvaló tanúlságos azoknak akik ezt a pontot nem megfelelő képpen hajtják végre.
-
Kristof86
tag
válasz
Sefi84 #10973 üzenetére
Hát most a legujabb megoldásom, hogy leveszem a ház oldalát és most egyáltalán nem fagy ki semmiből. Pedig lecsekkoltam játék közben is nyitott és zárt házzal is 68-70 C-t produkált a kártya.
Szóval már baromira nem értek semmit, mert történt olyan is hogy tök kihült állapotban inditottam a zárt gépet és ugy is csak a bios bootolásig jöt be a kép aztán jöt a feketeség.Azt hiszem most vettem utoljára Ati kártyát, mert idegösszeomlást kapok míg rájövök mi lehet a gebasz ezzel az 5850 essel.
-
ffodi
veterán
-
Versus
senior tag
válasz
Sefi84 #10609 üzenetére
Mivel úgysem válaszolna senki ,engedd meg hogy 3 napnyi ATI-s (keserű) tapasztalattal megpróbáljak segíteni. Próbáld meg kikapcsolni a Catalyst-ban a másodlagos megjelenítőt/HDMI-n bedugott tv-t. Nekem segített a villódzáson ,na nem mintha erről a megoldásról álmodoztam volna.
Mint kiderítettem ez a jelenség a fejlett energiagazdálkodásnak köszönhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest