Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
ricshard444 #24225 üzenetére
gta se azért mert indokolt lenne, hanem mert egy konzolport fostalicska amihez kb hozzá se nyultak pc fronton
-
BeLucZ
addikt
válasz
DroiDMester #24201 üzenetére
ez jó ez teccik
amugy jogos, az i7esek 1 magra lebontva is baszott erősek
-
BeLucZ
addikt
válasz
ricshard444 #23996 üzenetére
akkor nem szóltam
igazából szinte végtelen oka lehet a problémának, hisz pc-ről beszélünk
)
-
BeLucZ
addikt
válasz
ricshard444 #23994 üzenetére
ha ratyi a procid, vagy a platformod az is okozhat galibát, mert az f1ek valami félelmetesen überbrutálan durván platform limitesek, szal hogy rendesen kihajcs egy 5970est oda valami kőkemény i7es proci kell villámgyors ramokkal, tapasztalatbol beszélek
-
BeLucZ
addikt
válasz
DroiDMester #23958 üzenetére
magyarán csak ha valaki a pci 1es slotba rak izom vgat az fogja egyedül érezni is a hátrányát, de ki az a barom aki abban járat egy 5870est
DDD
-
BeLucZ
addikt
válasz
DroiDMester #23951 üzenetére
jaaa oks, na igy már ok, nem akartam hinni a szememnek
akkor ez igy reálisegy 900on járo 460as 1gb, 900on járo 5850 és egy referncia 5870es egy szinten vannak gyakorlatilag teljesitményben
-
BeLucZ
addikt
válasz
h1n1_900 #23943 üzenetére
performane módra gondolsz? azzal az a baj hogy nem tudom kihajtani a procival olyan alacsonyan beállitáson de ha meg figyeled a pontokat az extreme gpu pontok szinte valahány esetben pontosan a fele a performance pontoknak tehát P-ben 18200 lenne kb
de majd meg mérem neked ha otthon leszek, csak nekem inkább az extrém beállitások a mérvadóak játékokban isnéztem tpu tesztet is colorful igame gtx 460al amit eredetileg 900/4200al hirdettek meg amin most megy a hawkom, de végül csak 820/4000el adták ki és így a relativ teljesitmény tekintetében a tesztben az 5870 10%al gyorsabb minden tesztelt játékot együttvéve full hdban, na most az enyém csak orajel számitás alapján is nagyon megközeliti szinte olyan, plusz minusz pár %, játéka válogatja, valamiben jobb valamiben roszabb, attol függ mennyire nvs vagy atis a game
-
BeLucZ
addikt
válasz
Dawide@axele #23921 üzenetére
na és minőségi javulást tapasztaltál utána???
én 900/4200on járatom az 1 gigás 460amat hogy beérjem a referencia 5870 teljesitményt de egy ici picit elmarad tőle -
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani nekem hogy jelenleg egy referencia orajeleken ketyegő hd 5870 1 gb-s hány gpu scoret kap vantageban extreme preset alatt?(1920x1200 és extreme beállitás) a leg frisebb catalysttal ugyhogy optimal performanceon van a driver beállitás? lehet 64 bites is a driver
kösziii
-
BeLucZ
addikt
válasz
Motion_Blur #18078 üzenetére
lapcsere vagy kártyacsere
vagy bios frissités hátha
-
BeLucZ
addikt
válasz
CptMisi #18055 üzenetére
Na végre egy ember vette a fáradtságot és válaszolt, köszönöm! Nagyon reménykedem hogy valami szoftveres anomália volt, mert egyszerűen érthetetlen lenne hogy pont egy képernyőkímélő alatt fagy ki a vga, még ha játék alatt vagy ilyesmi az oké, de ott meg betonstabil a mai napig!
Mondjuk egyszer nekem is volt olyan, hogy kimentem kezet mosni és mire visszajöttem ujraindult gép várt magától, de szerintem lehet egy hirtelen áramingadozás is vagy egy picit nem kapott áramot és azért, nem tudom, de annál is emésztettem magam vagy 2 hétig
Egyszerűen nem tudom feldolgozni ezeket a hibákat, fura anomáliákat, olyan jó lenne ha tökéletes gép lenne, ami sosem hibázik és minden szoftver rá hibátlan, no fagyás, no hiba sose, de ez csak álom marad -
BeLucZ
addikt
válasz
ricshard444 #18048 üzenetére
Nekem anno 9800GX2-m volt de hogy azzal mit cumtam, az hihetetlen!Emléxem Dirt2 is ment 70 fpssel fullon csak recegett az egész, akadozos érzés volt az egész, szal semmit nem ért a sok a fps!Nekem azóta nagyon elment a kedvem a multi gputol!
-
BeLucZ
addikt
válasz
ricshard444 #18046 üzenetére
Ez a multi gpu, nekem egyszer volt, aztán soha többet!SLI meg CF is még mindig sok betegséggel küzd, vannak játékok amikben hibátlan minden de sokban mindig van vmi bosszantó kis pici hiba a multi gpu-bol fakadóan
-
BeLucZ
addikt
Erre valaki ?
-
BeLucZ
addikt
Az létezik hogy driveres hiba legyen, hogy egyik nap csak ugy egész véletlenül lefagyott a metamorfózisos képernyőkímélő? (win7 32 bit) Ment vagy 2 órán keresztül és eccer csak megfagyott és nagy zöld pöttyök teritették be a képernyőt. Csak reset segített, nem nagyon tudtam mire vélni a dolgot, mert előtte és azóta is hibátlanul teszi a dolgát a kártya legnagyobb terhelés alatt is, ezért gyanakodtam szoftveres hibára, de lehet a win7 is kezd már rommá menni!Ötlet?Vélemény? Alapórejelen van minden, proci, ram, vga is, és itt elvileg 2dben kell üzemelni(157/300), emléxem régen voltak a szürkehalálok, az is driveres szarság volt, reménykedem ebben is hogy nem hardveres hiba, hanem szoftveres üzemhiba volt)
5850ról van szó -
BeLucZ
addikt
válasz
DeathAdder #17808 üzenetére
Ez most komoly ?
Azt hittem az alt+enter már ilyen alap dolog, gondolom te is jót nevettél rajta mikor kiderült hogy ez a megoldás
-
BeLucZ
addikt
válasz
Dark KillerX #15124 üzenetére
Szerintem teljesen reális, és ezen még biztosan csiszolnak még!
-
BeLucZ
addikt
-
BeLucZ
addikt
válasz
Armor72 #11787 üzenetére
Hello!
A Shift az egy külön kategória, nekem 5850 Toxic van és játszom vele rendszeresen, a rajtnál brutális cpu limit van mert ha nem nvidiád van akkor a cpu-n számoltatja a fizikát, és mondjuk nálam 6 autónál rajtnál 40 fpst sikerül kicsikarnia a 4 Ghz-re huzott q9550nek! Aztán ahogy elrajtolunk folyamatosan indul be az fps felmegy 100-ig is!Az 1,2 es patch hivatott ezt javítani csak ott meg baromi idegesitő hogy ha nekiütközöl valaminek össze vissza elkezd akadni meg remegni a kép, így hát maradtam az eredeti 1.0-ás verziónál, mert amúgy gyönyörű és jó játék!
-
BeLucZ
addikt
Nem értem, hogy lehet ennyi gondja a sok tulajnak, nálam 5850 toxic tökéletesen megy, játékokban semmi gond 10.4 véglegessel, lehet hogy a referenciáknál ennyi gány darab lenne???
-
BeLucZ
addikt
sziasztok!
ATI videokártyán hogy lehet előcsalni olyan szép telített színeket mint nvidiánál a digital vibrance segítségével?5850hez kéne, nagyon fakónak találom az ati kártyák színeit!
-
BeLucZ
addikt
sziasztok más 5850 tulajoknál is van venti felpörgés win indulásakor meg kikapcsolásakor?
5850 toxicnál tapasztaltam ezt, régi ref 4870emnél is ez volt, ezt mi a rossebbért csinálja és bajt jelent e? -
BeLucZ
addikt
5830 megint csak egy poén!herélt kártya az
5850 az ami szinte teljes értékü, és könnyen huzhato 5870re, ára joval korrektebb szal a legjobb vétel a piacon szerintem -
-
BeLucZ
addikt
hello mindenki
az ATI CrossFireX™ Application Profiles -t fel kell raknia annak is akinek pl 1 szem 5850-e lesz?
tehát hoz javulást annak is akineke csak 1 szem ati gpu-ja van, érdemes e felrakni a driver mellé
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Segítsetek!
MSI 5850 OC vagy Sapphire 5850 Toxic???
Ti melyiket vennétek, pro és kontrát légyszi!
Köszönöm mindenkinek!
-
BeLucZ
addikt
Nem kérdés hogy jobb e az 5850, csak hát legalább 60k-ba fájna, viszont igaz hogy megszűnne a sok szivás a sli miatt.
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Valaki lenne oly kedves, és futtatna nekem egy Heaven 2.0 tesztet egy referncia 5850-el?Vagyis az orajelei legyenek referenciák,illetve 10.3as catalysttal és legjobb teljesitményre rakva a 3d profilt driverben!
A kért beállítások: 1920x1200 full screen, no aa, 16 af, high shaders, dx10Nekem ezekkel a beállításokal csinál a ref 9800GX2 45 fpst, 700/1750/1100ra huzva pedig kerek 50 fpst!Heavenről elmondható, hogy nagyon jól skálázódik a sli jól használja a magokat!Kíváncsi vagyok hogy egy 5850es mennyit ér el igy, esetleg msi oc-sra kivi volnék hogy 765/4500 on mennyit tol, meg ha valaki egy szénné huzottal is megnézné annak is örülnék!
Köszönöm mindazoknak, akik veszik a fáradtságot a benchmark lefuttatásához! -
BeLucZ
addikt
Pont ezt akartam írni válaszban, hogy a 160 SP kb semmi difi, minimáli fps különbség, ott meg már nem érdekel hogy 5 fpssel több ha 110 amugy is
Órajel a lényeg, de ahogy jó pár emberkénél nézem a 850/1200as orajel megszerzése szinte gyerekjáték, sokaknál feszemelés nélkül is meg van!
MSI 5850 OC azért szimpi mert azt a karit az afterburner maximálisan kihasználja és ref hütő is elég hatékony, readásul egy elég szellős házikóm van, haf 922, nem hinném hogy gond lenne a hőfokokkal!Szóval relatíve 30 ezerért olcsóbbban kapnék egy "5870"et! -
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Komoly dilemma előtt állok!Azon filózom, hogy 5870 vapor xet vegyek e vagy 5850 vaport vagy 5850 msi oct!Mennyire megbizhatoak a vapor karik?Akinek van irja meg a tapasztalatát kérem!Mert lényegesebben olcsobban jönnék ki egy msi 5850 oc-vel azt afterburnerrel könnyedén ki lehetne vele hozni 850/1200at és mindjárt 5870 erősségü karit kapnék szinte, viszont az 5870 vapor kegyetlen jol néz ki!Esetleg ha ref 5870et vennék és vennék rá egy ac 5870 extreme hűtőt, de akkor meg gondolom gari bukta!
Még valami, egyáltalán érdemes váltanom egy 9800GX2-ről?Mert 700/1750/1100 orajeleken is simán megy a ref (600/1500/1000) helyett és ahol van normális támogatása ott kegyetlen erős tud lenni, csak azért ment el tőle a kedvem mert sok helyen nincs normális sli támogatás és elkeseritő, ezért is akarnék egy jo kis 5850et vagy 5870 mert nincs szivás a multi gpuval, meg dirt2ben is az volt hogy volt 70 fpsem de laggolt a játék meg rengeteg idegesitő hátrány, ami miatt lecserélném, de ugyanakkor nem tudom megéri e 60-70ezret kiadnom min egy uj kártyáért azt nem tudom valos játékokban mennyi pluszt kapnék érte:SSSSHasznos tanácsaitokat előre is köszönöm, illetve sorry a helyesírási hibákért csak gyors lepörgettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest