Új hozzászólás Aktív témák

• Leslie67

tag

Köszi, hogy foglakoztok velem! :R Sajna én nem vágom mélységében a pc világot ...
    Ha a suitot letörlöm mi szabályozza le csendesre a ventiket?
    Vartanus! Nem hatvani vagyok, de nem lakom messze tőle. Egyébként szívesen látlak, ha nem bírok a géppel.
    Hőmérséklet: telepítéskor ha jól emléxem 66 fokig is felment. Most, hogy csak van a gép a ventik sem mennek, így nem lesz terhelődés. A játékkal talán meg lehetne hajtani. Vaaaaaaagy 3Dmark? Délután letöltöttem egy demót. Volt amikor 4-6 fps is előfordult. Ha a 3dmark-ot monitorozom segít nektek valamiben?
    Asus alaplap hibák? Nálam ez a második. Az F2A85-V alaplapon gyakorlatilag sosem volt vga kép. Telepítéskor 800x600 felbontásig volt, aztán felment rá a vga driver és örökre eltűnt. A Pro verzión volt vga, aztán rákattintottam az automata tuningra. Jelezte, hogy újra fog indulni a gép. Aztán eltűnt a vga kép. Áthoztam a fiam tv-jét azzal meg hajlandó vga-n komunikálni ... Valaki biztos tudja miért van ez mert én nem. :N
    Azóta nem ellenőriztem le, hogy amit elvittem innen működne-e most. Holnap, ma este már nem pakolok. :N

A szervizekben hogyan, mivel tesztelik ki, hogy melyik alkatrész hibás? Itthon lehetséges kideríteni? Pl. én képes lennék bizonyos teszteket lefuttatni, hogy kiderüljön, hogy van-e hiba nálam?
    Most nem merek állítgatni semmit sem. :N Napokig kínlódtam/nem aludtam mire elértem ezt az állapotot.

Új hozzászólás Aktív témák