- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz vargalex #19472 üzenetére
"Azt megnézem, amikor az Alzába március 15-én mehetsz érte (vagy viszi nekik a beszállító)... Egyébként tegnap én is rendeltem egyet, a rendeléskor a terméknél még február 5 szerepelt, de utána átváltott március 15-re és ma szintén március 15-i dátummal jött visszaigazoló e-mail."
Igy van, igy MM-bol vettem meg ma kb 6000-ert dragabban, s holnap lemondom az Alzas-at.
Fel is tettem ra a sajat image-et (valaki update-elte a howto-t, igy mar ertheto volt), igy majd csak config-olni kell (valszeg csak a hetvegen).
1. koszi, ilyenekre gondoltam, bele is raktam oket, ezekkel a csomagokkal 1.4 MB hely van a vegen, nem tul sok ma mar a 16 MB
bmon bridger htop iftop kitty-terminfo kmod-nf-nathelper kmod-nf-nathelper-extra mc mc-skins netcat tcpdump tmux wget luci-ssl luci-app-ddns luci-app-sqm luci-app-vnstat2 luci-app-wol luci-proto-relay luci-proto-wireguard
3. koszi
4. ok
6. adblock itt nem jo, nincs hely
8. en regen pedig a config fajlokat / stb masoltam bele egybol (szinten 1 adott router-re, es nem frissitettem distribuciot), de az a gep (amin forditottam) meghalt es az osszes script/leiras vele -
xabolcs
őstag
válasz vargalex #19472 üzenetére
... minden eszközöm a jól megszokott IP címét kapja, minden port megfelelően nyitva van / át van irányítva.
Oohh, hogy en ezt mennyire szeretem!
Es hogyan oldod meg? Marmint: egy szkripted van es abban differencialsz, vagy mindegyik routernek kulon-kulon uci-defaults-ja van?
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest