Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyúltáp
üzenetére
ez konkrétan adatstruktúrák és algoritmusok tantárgy, és a fentebb említett szösszenet a mester tétel (eléggé mumusom volt, amíg meg nem tanultam, mindig felbukkant). Amúgy a Miskolci Egyetemre járok mérnök-informatikus szakra, már egy ideje, és még egy ideig
diszkrét matekot már abszolváltam (mind a kettőt, és mind a kettőt elsőre
), analízisből sajna még csak az első sikerült, az analízis II még hátravan, most buktam meg belőle 2odszor, így már csak egy lehetőségem van letenni (ez pedig vagy ebben, vagy a köv. félévben fog megtörténni... sajna a matek sosem volt az erősségem, az egyetemi matek meg egyetemi matek, nem egyszerű...)
nyúltáp: ez erősen jól alakul
gratz 
mivel én is mostanában a tutort nyüstöltem, így lehet, hogy Zbrush-ban összeütök egy talpazatot, amin majd állni fog a lovagom, mialatt renderelem (eddig is volt ilyen, csak minden minta nélkül...) nagyobbra most nincs kedvem, lehet, hogy a tutort is folytatom még ma...
Holnap már pakolom össze a cumót, mert estére be kell pakolni a kocsiba, mert péntek reggel költözök be. Szóval holnap délutánig még net közelében leszek (mint most), utána meg már csak bentről jelentkezek, végre a 100 megabites netemről
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Spórolós topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egyedi VGA modding. Hűtés / Tuning / Benchmark / Társalgás lazábban
- Mobil flották
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Elektromos autók - motorok
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
diszkrét matekot már abszolváltam (mind a kettőt, és mind a kettőt elsőre
), analízisből sajna még csak az első sikerült, az analízis II még hátravan, most buktam meg belőle 2odszor, így már csak egy lehetőségem van letenni (ez pedig vagy ebben, vagy a köv. félévben fog megtörténni... sajna a matek sosem volt az erősségem, az egyetemi matek meg egyetemi matek, nem egyszerű...)