Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nyúltáp

senior tag

bocs, most vray teszt nem lesz, mert hulla fáradt vagyok, tegnap meg részeg voltam :DDD
    de majd vmikor biztos, mert engem is érdekel, hogy pontosan mennyit is nyerek vele.
    ref: 805d-m van, ami majdnemhogy a belépő a 2magos procik körébe, mostmár simán megkapod 20e alatt. (az más kérdés, hogy 3.5ghz-n hajtva, már nem is olyan rossz :P )
    ...ui: amúgy pont eladó :DDD
    Jah, 2 kötetes max biblia csak az alapokról szól, köbö egy melyik gomb mire való leírás. Igazából nem is tartalmaz minden szükséges alaptudást. Nagyjából egy ugyanolyan vastag kötetet meg lehetne még tölteni, a modellezés/textúrázás/fényelés alapjaival.
    Középhaladó szint alatt amúgy plö azokat a vid tutorialokat értem, amiket nemrég linkeltem (Allan Mckay), ill. ha már itt tartunk, akkor érdemes szétnézni a www.xenomorphic.co.uk oldalon is.

Menth: aham, én is vmi hasonlót akartam volna, csak gondoltam még jobban automatizálnám a dolgot de így jobban belegondolva esélytelen, hogy legyen ilyen parancs, mivel egy face elhelyezkedését a térben ugye 3 vertex határozza meg, viszont a vertexeknek meg nincs orientációja, lévén csak pontok.

Nabazz, ezekrül a zbrush videókról vhogy lemaradtam..pedig emlékszem, hogy linkelted őket menth. nademajdmost :) kösz ByB

Új hozzászólás Aktív témák