Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunt3r22
őstag
válasz
bagyulajuve #15395 üzenetére
Nincs optimalizálva.
-
gergobox
tag
válasz
hombre[EU] #15393 üzenetére
NextGen patch lesz még hozzá?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
hombre[EU] #15393 üzenetére
gyorsabbra számítottam
-
hombre[EU]
veterán
-
NemMo
őstag
Nekem is írtak, hogy nem fog működni a személyes átvétel. Kár, hogy csomagpontot nem lehet választani. Megadtam a munkahelyem címét.
-
red6t6
tag
Harry Potter rajongók figyelmébe
-
pethYeti
addikt
Amazonon vásárolt Gift Cardot, egyből betudom aktiválni USA régióra állított konzol esetén? Vagy van valami trükk még? Esetleg külön microsoft fiókba fel kell venni egy amerikai (tax free) címet?
-
red6t6
tag
Úgy néz ki, az xsx nagyjából az RTX 2080 Super level of Ray Tracing teljesítményét fogja hozni
-
red6t6
tag
WDL xox vs xsx
[link] -
Oistrakh1
tag
Üdv
Csak egy kérdésem van series x előrendeléssel kapcsolatban nincs e véletlenül valakinek több előrendelése és esetleg egy extreme digitalos előrendelését átadná? Csak azért k~rdezem mert kaptam egy 5%-os kupont és jó lenne rá felhasználni cser~b egy euronicsot x előrendelést tudnék felajánlani, előre is köszi a válaszokat.
-
Wesder
titán
Csinàltam egy Discord szervert a topiknak. Arra gondoltam, ha màr givövéjt vagy randomkódot osztanànk meg, akkor azt ott tegyük, így a PH!araszt Ninjàk nem tudnàk elcsorni. Mit szóltok hozzà? Lenne értelme? Természetesen ott is lehetne kötetlenül tàrsalogni. Meghívót privàtban küldenék, annak, aki igényt tart rà, mert így tényleg csak azok lennének ott, akik olvassàk a Series X|S topikot. Egyelőre csak a vàz van meg, ha úgy alakul hogy hasznàlni is szeretnénk, akkor rendberakjuk.
-
l.skywalker
Topikgazda
2021 második fele. Vámpíros BR... [link]
-
törölt tag
válasz
Tuomas #15344 üzenetére
A cyberpunk az első. Az 'jön a géphez'.
Már egy ideje csak a ps4 pörgött, így van pár xbox és GP cím, amit be kell pótolnom.Gears 5 lesz szerintem az első, amit végigjátszok.
Mellette van pár ssd-re már letöltött játék (hisz az első napokban úgyis döglődni fog a live) a teszteléshez (FM 7, FH4, GTA V, RDR2, AC Odyssey). Ezekből az AC-t nem játszottam még végig és tervezem.A valhalla mozgatja a fantáziámat. A cold war is jó lenne lövöldözni, de ha minden hibátlanul történne és január-februárban jutna gép, akkor bizony Demon's Souls Remake lesz jövőre PS5-re...mert rengeteg játék van a GP-ben és ha azokkal játszok, akkor jövőre végzek velük.
-
hyggelig
senior tag
válasz
Tuomas #15344 üzenetére
Szerintem a Valhalla vagy a Yakuza like a dragon vagy a Final Fantasy XV ha még akkor is benne marad a Game Pass-ban.
Vettem már egy nagyon olcsó lemezes játékot (Torment: Tides of Numenera) hogy leteszteljem, működik-e rendesen a gép. Lehet, a végén még játszok is vele -
pzstm
titán
válasz
Grawens #15336 üzenetére
Some Gameplay is allowed to be shared, so here goes! I am recording this with the Elgato HD60S, at its max setting. 1080p 60 fps, 40 Mbps bitrate. And it still looks like crap with the YouTube compression. The game looks insane and I can't wait for my 4K capture card to get here..... Sorry about this guys. Enjoy the gameplay. I'll try to get better 4K footage once the capture card gets here, hopefully by this year lol.
-
Tuomas
addikt
Na akkor egy kérdés:
Mi lesz az első játékotok, amit megvesztek/végigjátszotok az új generációban? -
gkormany
csendes újonc
-
Grawens
senior tag
válasz
Zoleee83 #15335 üzenetére
Kövezzetek meg, de én a betöltési időn kívűl semmit sem látok jobbnak mint OX-en. Mi az optimalizáltság jelentése ebben az esetben?
Azt meg különösen szánalmasnak tartom, hogy egy Xbox Series X Optimized Gameplay -t valaki 1080p -ben tölt fel.
Megvan! Ez lenne az a 27:57-nél sorozatosan eltűnő, majd megjele repülő fa? -
Zoleee83
addikt
-
Wesder
titán
válasz
craftsman01 #15331 üzenetére
Hétfőtől lesz SS ,(tipp) SX-et meg màr egy hónapja tesztelgetik.
-
Zoleee83
addikt
válasz
gkormany #15327 üzenetére
Ismerem az érzést, majd motorozunk a Cyberpunkban, a Keanu Reeves Arch cége által tervezett Arch Method 143 motorokkal.
Igaz erre Dec. 10.-ig várni kell. -
30z.Samu
félisten
válasz
craftsman01 #15331 üzenetére
Nem lesznek tesztek, mi fogjuk tesztelni.
-
craftsman01
senior tag
Hali,lehet már tudni mikor engedik tesztelni a gépeket. Már nagyon várom az S gameplay-eket.
-
gkormany
csendes újonc
Ma raktam el a motort téli, nyugvó helyére, ami egy elég szomorú esemény, legalább is nekem, közben eszembe jutott, hogy mindjárt hozzá a futár a gépet, és máris jobb kedvem lett. Úgy érzem sikerült felugranom a hypevonatra
-
red6t6
tag
-
Törölhető, sry.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Wesder #15311 üzenetére
Nekem konkrétan csalódás a PS5 formája, a mérete meg pláne, azon gondolkodom hova tegyem majd, hogy ne látszódjon, elférjen, illetve melyik polc-bútor mellé/mögé dugjam el, mert nem passzol a szobához.
Ellenben mindkét box letisztult, kellemes formájú-méretű, és a nappalitól sem üt el, nem mellesleg bárhol elfér. Egyéni vélemény, offba is teszem NE legyen belőle FLAME! -
Steve1207
veterán
Jövök egy hülye kérdéssel. PC-n az új Xbox app van fent. Hol tudom benne kilistázni az accounton szereplő xboxos játékokat, amiket behúztam? Nincs xbox párosítva, vagy ezeket majd kimondottan az xbox alól látom "egyszerűbben" listázva?
Csak fura, hogy se app-ból (se az új, se az Xbox Windows társalkalmazás (régi)), se weben ellenőrizve az MS fiókot, vásárlásokat résznél..Viszont a MS Store-t megnyitva és ott a Saját tartalmak - Összes tulajdonban lévő termék alatt már listázza az Xbox előfizu alatt behúzott játékokat. Viszont nem akarok ilyeneket egyben kezeli az idióta windows alkalmazások mellett, a konzol az konzol elvégre.
Nem lehet ezeket simán alkalmazásból látni a fiók alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest